Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 20 of 29
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
Guest- Guest
kakvog ljubimca imaš ako smijem pitat ?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:
pa neće ako nam se i ti pridružiš
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sada još fali iknar pa sva tri možete sami sa sobom spikat.
2014-12-30
razmazenu iguanuIknar je gay wrote:kakvog ljubimca imaš ako smijem pitat ?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:
Nisam previse drustvena, to znas :-D
Guest- Guest
nice :-),mislio sam možda pitona.Imam želju nabaviti albino pitonaLeteca Pegla wrote:razmazenu iguanuIknar je gay wrote:kakvog ljubimca imaš ako smijem pitat ?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:
Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadni
2015-07-23
samo nemoj iguanu za prvog gustera nikako jer ako neznas sto radis dobit ces repom po glavi...Iknar je gay wrote:nice :-),mislio sam možda pitona.Imam želju nabaviti albino pitonaLeteca Pegla wrote:razmazenu iguanuIknar je gay wrote:kakvog ljubimca imaš ako smijem pitat ?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:
imaš terarij ?
A sa zmijama nezz, malo je nezgodno jer moras kupovati i hraniti ih zivim misevima (ili mrtvim pa lamatati s njima po zraku da piton misli da su zivi). Iguane su super jer su veggie, pa nema tih nekih nezgodnih situacija oko hranjenja
Ali ako ti kukci nisu gadljivi, nabavi si bradatog zmaja. Pametni su, zabavni su, i ne treba ti ogroman terarij
Last edited by Leteca Pegla on 10/12/2017, 21:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Osim mački,volim i zmije a albino piton mi je vrh,neopisivo mi se sviđa.Da ne jurcam naokolo odavno bih nabavio jednog,ali ovako,nitko koga znam ne bi htio voditi brigu o zmijurini.
2015-07-23
Ali ako nije u terariju,ne bojiš se da će nekako odlutati tvoja iguana,ili slučajno se nešto dogodi ako slobodno šeta po stanu,ipak,nije to pas ili mačka a neki ljudi se boje i guštera jednako kao i zmija.
2015-07-23
Ja nikad nisam dfosadan. A i sama tema našeg kolokvija je sve samo ne dosadna. Iknar,Fetucio,Burzum,gromovi i oluje...Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
Sastanak će nam proći samo tako. Morat ću paziti jedino da me piće ne prevari.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma napravis "iguana proofing" na nekoj sobi i nek drnda koliko hoce. Ali ja nemam problema jer moji doma se oce brinuti, cak i susjedi voli moju iguanu i nije im problem uskocit sa hranjenjem ako treba. Ali ja uglavnom svuda gdje idem vodim i njega, vec se navikao na auto, dodje mu ko drugi terarij...lolIknar je gay wrote:Ali ako nije u terariju,ne bojiš se da će nekako odlutati tvoja iguana,ili slučajno se nešto dogodi ako slobodno šeta po stanu,ipak,nije to pas ili mačka a neki ljudi se boje i guštera jednako kao i zmija.
A sto se pitona tice, ne trebas brinuti ako je samo na par dana, jer njih ne trebas hraniti svaki dan, ono jednom tjedno i dosta njima. Ali nezz koliko mozes uspostaviti komunikacije i odnosa sa zmijom, nekim ljudima ide dobro, ja bas nemam iskustava sa zmijama, iako i one su mi drage. Ali ova iguana, to je inteligentno, ne bi vjerovao koliko ....
Guest- Guest
iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Da,U tome i jest najveći problem,nekad izbivam i duže a ne mogu zmijurinu vući naokolo sa sobom.A što se tiče komunikacije,mislim da ne bi trebalo biti problema.Leteca Pegla wrote:ma napravis "iguana proofing" na nekoj sobi i nek drnda koliko hoce. Ali ja nemam problema jer moji doma se oce brinuti, cak i susjedi voli moju iguanu i nije im problem uskocit sa hranjenjem ako treba. Ali ja uglavnom svuda gdje idem vodim i njega, vec se navikao na auto, dodje mu ko drugi terarij...lolIknar je gay wrote:Ali ako nije u terariju,ne bojiš se da će nekako odlutati tvoja iguana,ili slučajno se nešto dogodi ako slobodno šeta po stanu,ipak,nije to pas ili mačka a neki ljudi se boje i guštera jednako kao i zmija.
A sto se pitona tice, ne trebas brinuti ako je samo na par dana, jer njih ne trebas hraniti svaki dan, ono jednom tjedno i dosta njima. Ali nezz koliko mozes uspostaviti komunikacije i odnosa sa zmijom, nekim ljudima ide dobro, ja bas nemam iskustava sa zmijama, iako i one su mi drage. Ali ova iguana, to je inteligentno, ne bi vjerovao koliko ....
2015-07-23
Ma naravno da nece biti dosadno, ali pokusavam nagovoriti i ovu maggie da dodje jer sto nas vise ima, manja vjerojatnost da svi budemo ludjaci, jel tako nekakojastreb wrote:Ja nikad nisam dfosadan. A i sama tema našeg kolokvija je sve samo ne dosadna. Iknar,Fetucio,Burzum,gromovi i oluje...Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
Guest- Guest
da, i to razmazena...Noor wrote:iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:
Guest- Guest
kupljena ili poklon ? jeli dugo s tobom ?Leteca Pegla wrote:da, i to razmazena...Noor wrote:iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:
Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadni
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Da,U tome i jest najveći problem,nekad izbivam i duže a ne mogu zmijurinu vući naokolo sa sobom.A što se tiče komunikacije,mislim da ne bi trebalo biti problema.Leteca Pegla wrote:ma napravis "iguana proofing" na nekoj sobi i nek drnda koliko hoce. Ali ja nemam problema jer moji doma se oce brinuti, cak i susjedi voli moju iguanu i nije im problem uskocit sa hranjenjem ako treba. Ali ja uglavnom svuda gdje idem vodim i njega, vec se navikao na auto, dodje mu ko drugi terarij...lolIknar je gay wrote:Ali ako nije u terariju,ne bojiš se da će nekako odlutati tvoja iguana,ili slučajno se nešto dogodi ako slobodno šeta po stanu,ipak,nije to pas ili mačka a neki ljudi se boje i guštera jednako kao i zmija.
Pa zasto ne vodit sa sobom, ako mogu ja iguanu mozes i ti zmiju. Jos ti lakse, jer ju samo stavis ko sal oko vrata i nema kandje, ova moja iguana ima ogromne kandje i stalno hoce ici na vrh glave...
Guest- Guest
tiguan.Noor wrote:iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:
pusti iknara i ekipu neka sami vode razgovor. ako im se pridruži tetrjeb bit će ih dvojica.
2014-12-30
Hahahaha, pametno od tebe :-DLeteca Pegla wrote:Ma naravno da nece biti dosadno, ali pokusavam nagovoriti i ovu maggie da dodje jer sto nas vise ima, manja vjerojatnost da svi budemo ludjaci, jel tako nekakojastreb wrote:Ja nikad nisam dfosadan. A i sama tema našeg kolokvija je sve samo ne dosadna. Iknar,Fetucio,Burzum,gromovi i oluje...Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:
2014-04-12
ajme, pa zar se i to može?Leteca Pegla wrote:da, i to razmazena...Noor wrote:iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:
daj pričaj malo...kakve su, imaš li komunikaciju s njom, koliko razumije? osobine?
nek se ljudi zabavljajuveber wrote:tiguan.Noor wrote:iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:
pusti iknara i ekipu neka sami vode razgovor. ako im se pridruži tetrjeb bit će ih dvojica.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ti si ljubomoran što nisi nikome zanimljiv a sad iš s ove teme,idi gnjavi četnike po drugim temamaveber wrote:tiguan.Noor wrote:iguana?Leteca Pegla wrote:da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:
2015-07-23
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a