Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 19 of 29
Page 19 of 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
možeš i cijeli križ a mogu ti ga moć nositjastreb wrote:Ne smeta ni meni. Ja ću pak sa sobom ponijeti raspelo.Iknar je gay wrote:
češnjak ne smeta,barem ne meni,dok jastrebu,hm,ne znam,kad bolje razmislim,možda
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To se podrazumjeva, imam bas jedan veliki drveni kriz, ide definitivno ko rekvizit u torbujastreb wrote:Ne smeta ni meni. Ja ću pak sa sobom ponijeti raspelo.Iknar je gay wrote:
češnjak ne smeta,barem ne meni,dok jastrebu,hm,ne znam,kad bolje razmislim,možda
Guest- Guest
Ok,osjetim sad diskriminaciju.Leteca Pegla wrote:To se podrazumjeva, imam bas jedan veliki drveni kriz, ide definitivno ko rekvizit u torbujastreb wrote:Ne smeta ni meni. Ja ću pak sa sobom ponijeti raspelo.Iknar je gay wrote:
2015-07-23
Ma nije ti to nist osobno, ali ziher je ziherIknar je gay wrote:Ok,osjetim sad diskriminaciju.Leteca Pegla wrote:To se podrazumjeva, imam bas jedan veliki drveni kriz, ide definitivno ko rekvizit u torbujastreb wrote:Ne smeta ni meni. Ja ću pak sa sobom ponijeti raspelo.Iknar je gay wrote:
Dakle, usred bijeloga dana, po mogucnosti da sunce sija, tamo gdje ima puno ljudi, i za vikend jer ipak sad radim (dok ne pocme mini zimski godisnji...lol), nazalost, full radno vrijeme . U svakom slucaju nikako za zimski solsticij i tako to, ziher je ziher, dakle prije ili poslje toga, dok je zimski godisnji bilo kada, dok nije za vikend
Guest- Guest
pa zašto sunce,nismo vampiri,barem ja,a i jastreb koliko znam ,a što ne na zimski solsticij ?Leteca Pegla wrote:Ma nije ti to nist osobno, ali ziher je ziherIknar je gay wrote:Ok,osjetim sad diskriminaciju.Leteca Pegla wrote:To se podrazumjeva, imam bas jedan veliki drveni kriz, ide definitivno ko rekvizit u torbujastreb wrote:Ne smeta ni meni. Ja ću pak sa sobom ponijeti raspelo.Iknar je gay wrote:
Dakle, usred bijeloga dana, po mogucnosti da sunce sija, tamo gdje ima puno ljudi, i za vikend jer ipak sad radim (dok ne pocme mini zimski godisnji...lol), nazalost, full radno vrijeme . U svakom slucaju nikako za zimski solsticij i tako to, ziher je ziher, dakle prije ili poslje toga, dok je zimski godisnji bilo kada, dok nije za vikend
znači ti si nekakva prosvjetna djelatnica,
ako sam dobro shvatio,samo za vikend prije nego počne godišnji a kad počne godišnji svi dani osim za vikend ?
nadam se da nemaš ljubomornog muža
2015-07-23
Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
2014-04-12
pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
2015-07-23
Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
2014-04-12
pa trebala bi bit,jer ako smo čak jastreb i ja spremni izaći na sunčevu svjetlost,mogla bi i ti :-Dmaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
2015-07-23
Ah, pa jastreb stalno pokusava, ali nije imao srece..:-PIknar je gay wrote:pa trebala bi bit,jer ako smo čak jastreb i ja spremni izaći na sunčevu svjetlost,mogla bi i ti :-Dmaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
A, nas bi sprzila svjetlost :-!
2014-04-12
Jastreb je stari lisac,(bez naglaska na ovo stari )a ti ja uvjek smo se odlično slagali,valjda si ti jedna od rijetkih kojima sam uvijek izražavao dužno poštovanje.Dobro i ona Rijeta bila mi je draga,ali ne kao ti.maggie13 wrote:Ah, pa jastreb stalno pokusava, ali nije imao srece..:-PIknar je gay wrote:pa trebala bi bit,jer ako smo čak jastreb i ja spremni izaći na sunčevu svjetlost,mogla bi i ti :-Dmaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
2015-07-23
Ovo mi je posebna cast i zadovoljstvo cuti, moram to reci.;-)Iknar je gay wrote:Jastreb je stari lisac,(bez naglaska na ovo stari )a ti ja uvjek smo se odlično slagali,valjda si ti jedna od rijetkih kojima sam uvijek izražavao dužno poštovanje.Dobro i ona Rijeta bila mi je draga,ali ne kao ti.maggie13 wrote:Ah, pa jastreb stalno pokusava, ali nije imao srece..:-PIknar je gay wrote:pa trebala bi bit,jer ako smo čak jastreb i ja spremni izaći na sunčevu svjetlost,mogla bi i ti :-Dmaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:
pa neće ako nam se i ti pridružiš
Valjda smo slicni i razumijemo se lako :-))
2014-04-12
ja sjedim ispred pećine, naslonjen o stari hrast.
puška mi je lagano oslonjena na noge.
čekam vas.
puška mi je lagano oslonjena na noge.
čekam vas.
2014-12-30
Možda,tko zna,ali nemoj da te netko čuje kako to govoriš da ne bi izgubila reputacijumaggie13 wrote:Ovo mi je posebna cast i zadovoljstvo cuti, moram to reci.;-)Iknar je gay wrote:Jastreb je stari lisac,(bez naglaska na ovo stari )a ti ja uvjek smo se odlično slagali,valjda si ti jedna od rijetkih kojima sam uvijek izražavao dužno poštovanje.Dobro i ona Rijeta bila mi je draga,ali ne kao ti.maggie13 wrote:Ah, pa jastreb stalno pokusava, ali nije imao srece..:-PIknar je gay wrote:pa trebala bi bit,jer ako smo čak jastreb i ja spremni izaći na sunčevu svjetlost,mogla bi i ti :-Dmaggie13 wrote:
Nisam previse drustvena, to znas :-D
2015-07-23
Istini treba pogledati u oci, to je najbolja reputacija :-DIknar je gay wrote:Možda,tko zna,ali nemoj da te netko čuje kako to govoriš da ne bi izgubila reputacijumaggie13 wrote:Ovo mi je posebna cast i zadovoljstvo cuti, moram to reci.;-)Iknar je gay wrote:Jastreb je stari lisac,(bez naglaska na ovo stari )a ti ja uvjek smo se odlično slagali,valjda si ti jedna od rijetkih kojima sam uvijek izražavao dužno poštovanje.Dobro i ona Rijeta bila mi je draga,ali ne kao ti.maggie13 wrote:Ah, pa jastreb stalno pokusava, ali nije imao srece..:-PIknar je gay wrote:
pa trebala bi bit,jer ako smo čak jastreb i ja spremni izaći na sunčevu svjetlost,mogla bi i ti :-D
2014-04-12
to je reputacija za samog sebe ali ne i za drugemaggie13 wrote:Istini treba pogledati u oci, to je najbolja reputacija :-DIknar je gay wrote:Možda,tko zna,ali nemoj da te netko čuje kako to govoriš da ne bi izgubila reputacijumaggie13 wrote:Ovo mi je posebna cast i zadovoljstvo cuti, moram to reci.;-)Iknar je gay wrote:Jastreb je stari lisac,(bez naglaska na ovo stari )a ti ja uvjek smo se odlično slagali,valjda si ti jedna od rijetkih kojima sam uvijek izražavao dužno poštovanje.Dobro i ona Rijeta bila mi je draga,ali ne kao ti.maggie13 wrote:
Ah, pa jastreb stalno pokusava, ali nije imao srece..:-P
2015-07-23
Pa volim suce, a i drugi ljudi isto pa ako ima sunca bit ce puno ljudi vani. A za zimski solsticij, to za svaki slucaj, ali kako pada mislim u srijedu na radni dan ne terbam brinut o tome...Iknar je gay wrote:
pa zašto sunce,nismo vampiri,barem ja,a i jastreb koliko znam ,a što ne na zimski solsticij ?
ako sam dobro shvatio,samo za vikend prije nego počne godišnji a kad počne godišnji svi dani osim za vikend ?
Nisam ja prosvjetna djelatnica, privatni sektor, programer pa imam super uvijete na poslu, sto ne znaci da mi je full radno vrijeme full milo...
Dakle za vikend prije godisnjeg, kad pocne godisnji bilo koji dan osim za blagdan. Necu se na Bozic sastajati sa demonom nikakvim, mislim ono...
Guest- Guest
jastreb nije demon,doduše,jest komunjara a to je još i goreLeteca Pegla wrote:Pa volim suce, a i drugi ljudi isto pa ako ima sunca bit ce puno ljudi vani. A za zimski solsticij, to za svaki slucaj, ali kako pada mislim u srijedu na radni dan ne terbam brinut o tome...Iknar je gay wrote:
pa zašto sunce,nismo vampiri,barem ja,a i jastreb koliko znam ,a što ne na zimski solsticij ?
Nisam ja prosvjetna djelatnica, privatni sektor, programer pa imam super uvijete na poslu, sto ne znaci da mi je full radno vrijeme full milo...
Dakle za vikend prije godisnjeg, kad pocne godisnji bilo koji dan osim za blagdan. Necu se na Bozic sastajati sa demonom nikakvim, mislim ono...
2015-07-23
Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
Guest- Guest
imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
2015-07-23
da i to ogroman, ali reptil ne zeli boravit u njemu pa sluzi vise ko (ruznjikavi) ukrasIknar je gay wrote:imaš terarij ?Leteca Pegla wrote:Pa nisam ni ja bas nest, ali ako volis reptile dodji, i ja ih isto volim, imam i kucnog ljubimca reptila pa cemo barem imati o cemu pricati ako ova dvojica budu dosadnimaggie13 wrote:Nisam previse drustvena, to znas :-DIknar je gay wrote:pa neće ako nam se i ti pridružišmaggie13 wrote:Reptilu, prebit ce te peglin muz/zena, whatever :-D
Guest- Guest
Page 19 of 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu