Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 11 of 29
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Kao si to doznao ?jastreb wrote:Ipak bih jednak naglasak stavio na lik i djelo Tomislava Fabijančića kao i na njegovu duhovnu i mističnu dimenziju ovaploćenu u Iknaru.Iknar je gay wrote:
E sad,ne znam jeli ti planiraš knjigu o Iknaru kao mitološkom biću,kao što je Zecharia Sitchin napisao ,,Enkijevu izgubljenu knjigu'' pa čak možeš i sličan naslov,,Iknarova izgubljena knjiga'' ili možda planiraš napisati knjigu o psihološkom fenomenu ,,IKNAR'' te naglasak staviti na Tomislava Fabijančića kao osobu,čovjeka,te napraviti njegove memoare.
U svakom slučaju hvale vrijedan projekt Jastrebe.
No nemam ni osnovna saznanja o tom mladiću,osim da je član pikado kluba Janje iz Zagreba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ono što ja znam,da lik koji se po internetu predstavlja kao Iknar,bio je grobar koji je uhvaćen u nekrofilskim orgijama s mrtvacima.Bio je u psihijatrijskoj ustanovi.
Taj čovjek nosi teško breme,rođen je u incestuoznoj vezi između brata i sestre,ta spoznaja uništila mu je život,te je vjerojatno uzrok svim njegovim psihozama i traženju identiteta u imahinarnim bićima.
Njemu je očajnički potrebno vjerovati u sebe kao Iknara i živjeti u svijetu mašte,gromova i oluja,nego suočiti se sa stvarnim životom i činjenicom kako je plod incestuzne veze između brata i sestre.
Taj čovjek nosi teško breme,rođen je u incestuoznoj vezi između brata i sestre,ta spoznaja uništila mu je život,te je vjerojatno uzrok svim njegovim psihozama i traženju identiteta u imahinarnim bićima.
Njemu je očajnički potrebno vjerovati u sebe kao Iknara i živjeti u svijetu mašte,gromova i oluja,nego suočiti se sa stvarnim životom i činjenicom kako je plod incestuzne veze između brata i sestre.
2015-07-23
Googlao sam i došao do podatka da je T.F. član tog pikado kluba i da mu je nadimak Tomek Glupan.Iknar je gay wrote:Kao si to doznao ?jastreb wrote:Ipak bih jednak naglasak stavio na lik i djelo Tomislava Fabijančića kao i na njegovu duhovnu i mističnu dimenziju ovaploćenu u Iknaru.Iknar je gay wrote:
E sad,ne znam jeli ti planiraš knjigu o Iknaru kao mitološkom biću,kao što je Zecharia Sitchin napisao ,,Enkijevu izgubljenu knjigu'' pa čak možeš i sličan naslov,,Iknarova izgubljena knjiga'' ili možda planiraš napisati knjigu o psihološkom fenomenu ,,IKNAR'' te naglasak staviti na Tomislava Fabijančića kao osobu,čovjeka,te napraviti njegove memoare.
No nemam ni osnovna saznanja o tom mladiću,osim da je član pikado kluba Janje iz Zagreba.
http://www.psgz.hr/igrac.php?x=73
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne,nije to taj Tomislav Fabijančić.,već jedan drugi.jastreb wrote:Googlao sam i došao do podatka da je T.F. član tog pikado kluba i da mu je nadimak Tomek Glupan.Iknar je gay wrote:Kao si to doznao ?jastreb wrote:Ipak bih jednak naglasak stavio na lik i djelo Tomislava Fabijančića kao i na njegovu duhovnu i mističnu dimenziju ovaploćenu u Iknaru.Iknar je gay wrote:
2015-07-23
Prokletstvo! Sad tek znam da ništa ne znam.Iknar je gay wrote:Ne,nije to taj Tomislav Fabijančić.,već jedan drugi.jastreb wrote:Googlao sam i došao do podatka da je T.F. član tog pikado kluba i da mu je nadimak Tomek Glupan.Iknar je gay wrote:Kao si to doznao ?jastreb wrote:Ipak bih jednak naglasak stavio na lik i djelo Tomislava Fabijančića kao i na njegovu duhovnu i mističnu dimenziju ovaploćenu u Iknaru.Iknar je gay wrote:
2014-04-22
Moji suradnici s terena,redono me informiraju o svim kretanjima onog pravog.jastreb wrote:Prokletstvo! Sad tek znam da ništa ne znam.Iknar je gay wrote:Ne,nije to taj Tomislav Fabijančić.,već jedan drugi.jastreb wrote:Googlao sam i došao do podatka da je T.F. član tog pikado kluba i da mu je nadimak Tomek Glupan.Iknar je gay wrote:Kao si to doznao ?jastreb wrote:
Ipak bih jednak naglasak stavio na lik i djelo Tomislava Fabijančića kao i na njegovu duhovnu i mističnu dimenziju ovaploćenu u Iknaru.
2015-07-23
Eto,F....ići su Hrvati i najviše ih ima(a otamo i potječu)u Velikoj Gorici.
Nego,gdje se taj lik i u kakvom miljeu,kreće?
Gdje radi? Ima li ženu ili djevojku? Voli li provode? Ide li u crkvu?
2014-04-22
Ovo ti je Tomek Glupan https://www.facebook.com/tomislav.fabijancicjastreb wrote:Eto,F....ići su Hrvati i najviše ih ima(a otamo i potječu)u Velikoj Gorici.
Jeli možeš zamislit onu spodobu koja se naziva Iknar,da ima ženu i dijete ?
Pa ona debela vreća govana toliko je ružna,da ne možeš lako na internetu naći o njemu.
Mislio sam da su tvoje udbaške metode učinkovitije,očito si zakazao,moratće moji suradnici s terena uslikati pravog T.F. pa da svi vidite kakav je to ljepotan.
2015-07-23
Poznaš ga? Ili si na njega naišao istražujući tko je Iknar?Iknar je gay wrote:
Ovo ti je Tomek Glupan
2014-04-22
Znaš kako se kaže,,OZNA sve dozna''jastreb wrote:Poznaš ga? Ili si na njega naišao istražujući tko je Iknar?Iknar je gay wrote:
Ovo ti je Tomek Glupan
Naravno da ne poznajem tog lika,ali dovoljno je da znam da on nije IKNAR.
Rekoh ti,imam operativce na terenu.Nedavno je jedan stupio s našim Tomislavom u kontakt,ali ne mogu ti baš sve ovako javno.Jedino preko PP,ne želim da naš Tomek postane previše oprezan.
2015-07-23
Hahahaha,upravo mi je palo na pamet da Tomek(iz pikado kluba) nabasa na ovu raspravu.
Pa da pošalje demantij u kojem navodi kako on nije Iknar.
Možda je lik već više puta na internetskim portalima i forumima naipšao na svoje ime i prezime,a možda su ga znanci i pitali jel moguće da on piše one pizdarije.
Ako je tako čovjeku nije baš svejedno da ga povezuju sa Gromovnikom i da mu se ime povlači po raznim forumima.
Možda je lik već više puta na internetskim portalima i forumima naipšao na svoje ime i prezime,a možda su ga znanci i pitali jel moguće da on piše one pizdarije.
Ako je tako čovjeku nije baš svejedno da ga povezuju sa Gromovnikom i da mu se ime povlači po raznim forumima.
2014-04-22
Pogledaj ovo http://www.glas-slavonije.hr/342817/2/Harvey-i-Irma-tesko-su-ostetili-Ameriku?fb_comment_id=1832408613455463_1832647800098211#f26eef330892f8jastreb wrote:Hahahaha,upravo mi je palo na pamet da Tomek(iz pikado kluba) nabasa na ovu raspravu.
komentare dole
2015-07-23
jesi li primjetio,nema onih njegovih standarnih nerazumljivih riječi,malo je poboljšao kvalitetu.No,ne podsjeća li te taj stil pisanja na nekog ovdje pod drugim imenom ?jastreb wrote:Hahahahahaha
2015-07-23
Mate ili Leteće Glačalo?Iknar je gay wrote:jesi li primjetio,nema onih njegovih standarnih nerazumljivih riječi,malo je poboljšao kvalitetu.No,ne podsjeća li te taj stil pisanja na nekog ovdje pod drugim imenom ?jastreb wrote:Hahahahahaha
Uostalom koji je sad onaj Mate?
2014-04-22
Glačalo,čini mi se.Ne znam za tog Matu,vjerojatno novi fan Iknarskih gluposti.jastreb wrote:Mate ili Leteće Glačalo?Iknar je gay wrote:jesi li primjetio,nema onih njegovih standarnih nerazumljivih riječi,malo je poboljšao kvalitetu.No,ne podsjeća li te taj stil pisanja na nekog ovdje pod drugim imenom ?jastreb wrote:Hahahahahaha
Uostalom koji je sad onaj Mate?
Nego,ne vezano za Iknara.
Imamo ja i moji suradnici i drugih stvari kojima smo zaokupljeni,Iknar je samo usputna razbibriga za sprdnju.
Sjećaš se kad si me pitao i za domoljubnu verziju zombija ?
2015-07-23
Da. Jeli gotova?Iknar je gay wrote:
Imamo ja i moji suradnici i drugih stvari kojima smo zaokupljeni,Iknar je samo usputna razbibriga za sprdnju.
2014-04-22
Bila već davno.jastreb wrote:Da. Jeli gotova?Iknar je gay wrote:
2015-07-23
http://www.forum.hr/showthread.php?t=916981&page=4
evo još kvaltitnog materijala za izučavanje iknarologije.
Kic nije svjestan šta je izgubio.Banirat Iknara,jednu takvu internetsku ikonu i veličinu,kakvu bi samo i mnogo veći internetski forumi poželjeli.
Ok.Nije sad da i ovaj forum nema neku svoju zvijezdu,recimo Longija,ali longijevi monolozi nisu niti u pola tako popularni na internetskim forumima,kao što su Iknarovi.
evo još kvaltitnog materijala za izučavanje iknarologije.
Kic nije svjestan šta je izgubio.Banirat Iknara,jednu takvu internetsku ikonu i veličinu,kakvu bi samo i mnogo veći internetski forumi poželjeli.
Ok.Nije sad da i ovaj forum nema neku svoju zvijezdu,recimo Longija,ali longijevi monolozi nisu niti u pola tako popularni na internetskim forumima,kao što su Iknarovi.
2015-07-23
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a