Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 7 of 29
Page 7 of 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Napredak! Ajde super, ovo cak i nije lose kao origin story za jednog Gormovika. Bolje od Thora za sada.jastreb wrote:Mislim da je Iknar po zanimanju automehaničar,ali da nije nikad postao majstor za mehaniku,pa da se prebacio u autolimare.
I mislim da je na nekoliko turnira u pikadu koji su se održavali u ZG odnio pobjede.
hm hm...auotolimar? Pa kako je uspio ostat nezaposlen s time, ajde da je pegla kao ja u vremenu kad svi okolo hodaju zguzvani i nitko vise ne cijeni ispeglane kosulje, ali autolimar pa nezaposlen! Ali ako je autolimar, mogao bi znati rukovati sa maljem kao i Thor, zar ne?
Za pikado isto se moze povjerovati, bio se hvalio par puta da, osim sta ima nadljudski duh, nadljudsko dobro gadja mete, pa je razumljivo da je dobar u pikadu.
Za sliku neznam bas, Iknar je par puta rekao da ima 150+ kila, a taj model sa slike mi ne izgleda kao da ima 150 kila. Taj na slici moze doseci 150 kila jedino ako na ledja natovari minimalno 2 vrece cementa. Doduse rekao si da lici na taj model sa slike, ne da je upravo takav, tako da ovako nesto pa malo bucmastije?
OK, super dobro, nije lose za pocetak, crtice iz biografije! Evo mozes dobiti punjenu papriku sa sirom, po receptu sa dnevno.hr. Odlicno! Ispeglam ti kosulju za jos koji podatak oko 2014te, ali onako, biografija je dobra, ali psihologija i meteorologija je bolja! Da vidimo kako je to nastalo, nas Gromovnik Iknar mora biti bolji od Gromovnika Thora, ako nista drugo zato sto je prvi, ili tako nekako stalno nesto Iknar pise.
Leteca Pegla Zahvaljuje!
Guest- Guest
Ukoliko hoćeš da te Iknar za ozbiljno uzme,moraš ga uvjeriti kako vjeruješ u njegovo božnsko poslanje.
Prije par godina,na jednom katoličkom forumu(križ života ili katolici.org,ne sjećam se više kojem)on je jednoj gospođi koja je bolovala od neke zločudne bolesti,dao nekakvu molitvu koju treba da moli i da će on kod njegovog frenda Jahvea urgirati da ozdravi.Molitva je išla nešto u stilu,,o moćni Iknare'' ili tako nekako.
Zbog toga je dobio trajni ban na tom forumu,nakon čega je on rekao da su admini sluge Lucifera(kao što su i na svim drugim forumima gdje god je dobio ban)
Inače,pravo ime mu je Tomislav Fabijančić,ima oko 40 god.lik je legenda,pratio sam malo njegov opus po internetu,te stvarno ne znam kako nitko ne prepozna njegov talenat i veličinu.On je prava internet ikona,diva, hrvatskih internetskih bespuća.
Prije par godina,na jednom katoličkom forumu(križ života ili katolici.org,ne sjećam se više kojem)on je jednoj gospođi koja je bolovala od neke zločudne bolesti,dao nekakvu molitvu koju treba da moli i da će on kod njegovog frenda Jahvea urgirati da ozdravi.Molitva je išla nešto u stilu,,o moćni Iknare'' ili tako nekako.
Zbog toga je dobio trajni ban na tom forumu,nakon čega je on rekao da su admini sluge Lucifera(kao što su i na svim drugim forumima gdje god je dobio ban)
Inače,pravo ime mu je Tomislav Fabijančić,ima oko 40 god.lik je legenda,pratio sam malo njegov opus po internetu,te stvarno ne znam kako nitko ne prepozna njegov talenat i veličinu.On je prava internet ikona,diva, hrvatskih internetskih bespuća.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa da, slazem se, prava je internet ikona i Pegla je fan. Zato i jesam tu u potrazi za tajnama Iknarologije koje mi jos nisu poznate. A ovdje ljudi, tako sam Gromovnik Iknar kaze, ga dosta poznaju, od pocetaka njegovih, jos dok su munje bile samo iskrice. A znam mu i za to ime, jer ga ne krije. Inace nije dobro vjerovati svemu sto pise na internetu, osim predragom nam Gromovniku, jer gromovnici postoje, bas sada ima dokumentarac o jednome takvome u kinima! Moze se vjerovati i onome sto pise na dnevno.hr. u svim slucajevima kad pisu smisleno! A kad god ne pisu besmisleno onda pisu smisleno!Iknar je gay wrote:Ukoliko hoćeš da te Iknar za ozbiljno uzme,moraš ga uvjeriti kako vjeruješ u njegovo božnsko poslanje.
Dakle, mene zanimaju stvari zasto je baniran sa raznih foruma. Dakle ovaj katolicki, ok mislim da mi je nesto poznata ta prica jer se moze izguglat taj podatak, ali zasto sa drugih? To mi je manje poznato i teze za izguglat. Zasto sa ovoga? Ono imas jedanu takvu ikonu internetsku a das ban, umjesto da svaki dan uzivas u novoj epizodi Gromovnika Iknara. To je kao da neko da ban Gromovniku Thoru, tako da ajde malo daleke povijesti iknarologije. Jel ga ko kada trazio da mu zaljeva rajcice iz vrta kisnicom? Je li zalio kada kome vrt sa rajcicama?
Je li pricao kada o peglama sa Atlantisa? Vjerojatno nije, ali ja sam ipak Pegla pa me zanimaju takvi detalji, ako ko zna, pouzdano da li je bilo pegli na Atlantisu, ispeglam mu kosulju!
Leteca Pegla pegla kosulje i komentira teme po zelji u zamjenu za smisleni tekst iz podrucja Iknarologije, a moze i iz komparativne Iknarologije! Ali ovdje niko izgleda bas ne trza na ponudu - Pegla nezna zasto je tome tako. Da li stvarno svi ovdje vole biti zguzvani? Da li su svi stufasti? Odstufa vas Pegla ako treba, ali Pegla je u tom pogledu kao model djuboks -vi ubacite tekst o Iknaru, a ja vama friski materijal za peckanje i razapinjanje po kojoj god temi hocete! Nije lose za jednu ponudu, Pegla je malo popeglala i druge topike, volite se vi svadjati ovdje puno, a ja vam dam friskog materijala za cokanje! Neznam sto drugo ponuditi a da bi bilo primamljivo slovima sa foruma...hm...hm...U cemu bi mogao biti problem, nemojte mi samo reci da vam je Gromovnik Iknar toliko svima utjerao trtu mrtu pa se ne usudite pricati niti o njegovim pocetcima
Guest- Guest
Poštovana drugarice Pegla,ispričat ću vam jednu kratku priču kojoj smo svjedočili ovdje na forumu,a koja govori da Iknarove moći nisu za podcjenjivanje.
U jednoj svađi između Iknara i Iknara Jea Gaya,Iknar je ovome drugome zaprijetio munjama. Iknar je gay nije se danima pojavljivao na forumu,a kasnije se ispostavilo i zašto. Iknar mu je uništio kompjuter nakon jednog grmljavinskog nevremena.
Također u Priloge za biografiju Tomislava Fabijančića treba uvrstiti i podatak kako je isti potpuno nezinteresiran za seks,da se počelo špekulirati i da je on bespolno biće,a što ipak treba odbaciti.
Jednom je Fabijančića Iknar je Gay pozvao na sučeljavanje kod zagrebačke katedrale,ili kod pravoslavne crkve na Trgu P.Preradovića,ne sjećam se točno,ali Iknar naravno nije došao.
Nedavno je Iknar je gay oštetio Iknarov kompjuter,pa mu je idući dan nudio potpuno besplatno jedan laptop,kojemu taj ne treba,ali Iknar ni ovaj put nije prihvatio poziv za susret.
U jednoj svađi između Iknara i Iknara Jea Gaya,Iknar je ovome drugome zaprijetio munjama. Iknar je gay nije se danima pojavljivao na forumu,a kasnije se ispostavilo i zašto. Iknar mu je uništio kompjuter nakon jednog grmljavinskog nevremena.
Također u Priloge za biografiju Tomislava Fabijančića treba uvrstiti i podatak kako je isti potpuno nezinteresiran za seks,da se počelo špekulirati i da je on bespolno biće,a što ipak treba odbaciti.
Jednom je Fabijančića Iknar je Gay pozvao na sučeljavanje kod zagrebačke katedrale,ili kod pravoslavne crkve na Trgu P.Preradovića,ne sjećam se točno,ali Iknar naravno nije došao.
Nedavno je Iknar je gay oštetio Iknarov kompjuter,pa mu je idući dan nudio potpuno besplatno jedan laptop,kojemu taj ne treba,ali Iknar ni ovaj put nije prihvatio poziv za susret.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Također sam saznao da Iknar voli klapske pjesme,a omiljeni pjevač bio mu je Vinko Coce.
2014-04-22
Iknara je kao malog pogodila leteća pegla u glavu, pa je učinak ostao trajan.
Guest- Guest
Još uvijek mi je enigma. Želim vjerovat da je odličan trol, ali se nekak dvoumim.Leteca Pegla wrote:Ok, da li netko od ekipe ovdje zna tko je Iknar? Da li je lud, jako dobar trol ili govori istinu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
E ovo je vec biser!jastreb wrote:Poštovana drugarice Pegla,ispričat ću vam jednu kratku priču kojoj smo svjedočili ovdje na forumu,a koja govori da Iknarove moći nisu za podcjenjivanje.
Ne treba Gromovnicima uzimati za zlo ako naprave malo stete, to ide tako sa njima, eno i Thor je napravio dosta stete, dokumentirano dobro u dokumentarcima o njemu. Dakle, treba se vjezbati, a ako se vjezbaju gromovi onda mora nesto i puknuti. Dakle, jednog ljepog dana, kada se bude radio dokumentarac o Gromovniku Iknaru, ovo ce biti dobra prica, dakle ne lovacka posto se to valjda zaista i dogodilo! Dakle Jey Gay se ne treba ljutiti prevse, postati ce legenda kojoj je Iknar zgromio racunalo! Nije lose, ali ubuduce, ako nema love ko blata pa moze kupovati nova racunala ljevo i desno, neka trazi da mu se zaliju rajcice u vrtu!
Nezainteresiranost za smjesne radnje je razumljiva, ima puno takvih, doduse vjerojatno ne na ovom forumu pa vam to moze izgledati kao nesto sto bode u oci, ali to je normalno. Pegli nije cudno, to ne treba peglat ali zanimljiv podatak! Evo ispeglam ti kosulju!
A sto se suceljavanja tice, mozda Jey Gay moze probati ponuditi malj umjesto laptopa pa ce imati vise srece. Ocito Iknar laptope od Jeya Gaya voli gadjati sa munjama a ne koristiti, tako da moze probati sa maljem, Gromovnik Thor voli maljeve, mozda je to karakteristicno za sve Gromovnike. Pegla nezna, ali se moze probati!
I naravno da mu se svidja pjesma sa gromovima pa ipak je on Gromovnik! Eto zahvaljujem, kolega jastreb dobije ispeglanu kosulju a moze i misa ako mu je to vise po ukusu!
Guest- Guest
Izmedju ludosti ili istine?Eva_ wrote:Još uvijek mi je enigma. Želim vjerovat da je odličan trol, ali se nekak dvoumim.Leteca Pegla wrote:Ok, da li netko od ekipe ovdje zna tko je Iknar? Da li je lud, jako dobar trol ili govori istinu
Guest- Guest
Ja to neznam, morati ce biti ipak malo veca kolicina teksta ako zelis ispeglanu kosulju ili barem papriku punjenu sirom po receptu sa dnevno.hr. Dakle, slobodno sa Iknarovim biserima, sto god znas ako sto znas, Pegla ispegla kosulju cak i ako dobije duplic, ali pokusaj mora biti dobarslidingdoorsoperator wrote:Iknara je kao malog pogodila leteća pegla u glavu, pa je učinak ostao trajan.
Guest- Guest
Pravi Iknar se žalio kako ima problema s kompijuterom,te kako nema novaca a kupi drugi i zbog toga ne može širiti svoje evanđelje.Onda sam ja i onaj židov,ponudili da mu doniramo laptope,ali nije prihvatio.Ne želi da ga se korumpira,jer kako kaže,,ne želi ništa od Luciferovih sluga i od prljavih židova,tak da nas je glatko odbio.
Takođe,istina kako sam ga zvao na okršaj munjama,te sam mu ponudio prednost domaćeg terena(zagrebačku katedralu) ali se uplašio i odbio,navodno nije u formi i tek je počeo vraćat neke moći.
Onda sam mu drugom prilikom ponudio posuditi neke knjige i materijale koje govore o njegovom porijeklu i moćima.Nije ni to prihvatio pod izgovorom kako od demona ne želi ništa,jer je to navodno sve demonska prevara.
Najbolji materijali iknarologije,nalaze se na forumu net.hr (ukoliko to još uvijek postoji)
Takođe,istina kako sam ga zvao na okršaj munjama,te sam mu ponudio prednost domaćeg terena(zagrebačku katedralu) ali se uplašio i odbio,navodno nije u formi i tek je počeo vraćat neke moći.
Onda sam mu drugom prilikom ponudio posuditi neke knjige i materijale koje govore o njegovom porijeklu i moćima.Nije ni to prihvatio pod izgovorom kako od demona ne želi ništa,jer je to navodno sve demonska prevara.
Najbolji materijali iknarologije,nalaze se na forumu net.hr (ukoliko to još uvijek postoji)
2015-07-23
Oooo,pojavio se i ti.red wolf wrote:
Leteća pegle ne zna kako ovdje obitavaju znamenitije ličnosti od samog Iknara,kao recimo naš Ezekiel,pa onda onaj interglaktički maršal RayMabus,pa onda Crvenkasti.
2015-07-23
Ne volim to Ezekiel...Bilo je aktualno na onom forumu...Iknar je gay wrote:Oooo,pojavio se i ti.red wolf wrote:
Leteća pegle ne zna kako ovdje obitavaju znamenitije ličnosti od samog Iknara,kao recimo naš Ezekiel,pa onda onaj interglaktički maršal RayMabus,pa onda Crvenkasti.
red wolf-
2016-02-10
Zaboravim,Sory.red wolf wrote:Ne volim to Ezekiel...Bilo je aktualno na onom forumu...Iknar je gay wrote:Oooo,pojavio se i ti.red wolf wrote:
2015-07-23
Ima ih i na portalu Dnevno.hr,gdje se Iknar pojavljuje pod nickom Tomica Fabo.Iknar je gay wrote:Pravi Iknar se žalio kako ima problema s kompijuterom,te kako nema novaca a kupi drugi i zbog toga ne može širiti svoje evanđelje.Onda sam ja i onaj židov,ponudili da mu doniramo laptope,ali nije prihvatio.Ne želi da ga se korumpira,jer kako kaže,,ne želi ništa od Luciferovih sluga i od prljavih židova,tak da nas je glatko odbio.
2014-04-22
Ima i na indexu,na temi,,Traže se radnici u Njemačkoj'' evo šta je naš Iknar napisaojastreb wrote:Ima ih i na portalu Dnevno.hr,gdje se Iknar pojavljuje pod nickom Tomica Fabo.Iknar je gay wrote:Pravi Iknar se žalio kako ima problema s kompijuterom,te kako nema novaca a kupi drugi i zbog toga ne može širiti svoje evanđelje.Onda sam ja i onaj židov,ponudili da mu doniramo laptope,ali nije prihvatio.Ne želi da ga se korumpira,jer kako kaže,,ne želi ništa od Luciferovih sluga i od prljavih židova,tak da nas je glatko odbio.
Tomica Fabo
ja sams trateg/vladar
pa ako imaju nesto bar priblizno neka kazu,imam i neke Moci a ako me se rpevari,bolje da se nisu NIKADA niti rodili,dobar i agresivan sam prema zlu
dakle treba netko pomoc oko nekih vremenskih utjecaja tu SAM,nemoram biti na podrucju djelovanja ali je pozeljno radi bolje kontrole mojih Moci
dakle tu spadaju recimo Oluje,kise za navodnjavanje,jedino ne odgovaram za intenzitet obotina jos nemam najbolju kontrolu,ali sigurno ce doci kada vidjeti ce se placanje po onome sto ispunim,prevariti mene,sto reci bolje da trgujete sa Luciferom opn je manje od mene straqsan u tom pogledu ali je LOS,ja NISAM,ali netrpim rpevarante
dakle pristojno ptiati i objasniti problem
mjesto djelovanja-planet Zemlja i malo sire eventualno-mozda
2015-07-23
Odličan materijal za Nove priloge za biografiju Tomislava Fabijančića-Iknara.
2014-04-22
Pa Gromovnik Iknar se stalno zali na to svoje racunalo, a kako ono ide neka izreka - ko se puno ljuti taj se puno voli, tako da mozda on ni ne zeli drugo racunalo. A mozda novija racunala vise privlace gromove, ja neznam ali Jey Gay mozda to zna bolje od mene, pa bi to moglo biti jako nezgodno ako si gromovnikIknar je gay wrote:Pravi Iknar se žalio kako ima problema s kompijuterom,te kako nema novaca a kupi drugi i zbog toga ne može širiti svoje evanđelje.Onda sam ja i onaj židov,ponudili da mu doniramo laptope,ali nije prihvatio.Ne želi da ga se korumpira,jer kako kaže,,ne želi ništa od Luciferovih sluga i od prljavih židova,tak da nas je glatko odbio.
Za odbijane okrsaja isto neznam, ali skroz je legitimno plasiti se vlastitih munja ako si precizan u tome isto koliko je i Pegla u bacanju kosarkaske lopte
Koje knjige i materijali o Iknaru? Pa to je cisto zlato! Jel moze neki pdf ili scan ili nesto? Definitivno ti za takvu riznicu ispeglam veci broj kosulja.
Dakle da rezimiramo, ne valja biti sluga, to je ruzno, treba se popeti na drvo i suncati, to je lijepo. Iknar ne voli laptope, za maljeve neznam, nije valjda niko probao jos sa time.
Guest- Guest
Ja neznam sta bi to trebalo biti: Iknar dok ima posla sa babunima, Jey Gay u trenutku kad mu grom pogodi laptop, ili vucko u trenutku kada shvati da sa novim komentarom nece vise imati 6666 postova nego 6667.red wolf wrote:
Dakle napisati malo nekog teksta iz podrucja Iknarologije, moze i pjesmica. Dakle ne haiku, minimalno dvije ljepe kitice i onda ti ispeglam kosulju
Guest- Guest
Page 7 of 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu