ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da li netko zna tko je IKNAR?

Page 6 of 29 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next

Go down

Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 6 Empty Re: Da li netko zna tko je IKNAR?

Post by Kavran 4/11/2017, 14:06

a tko je leteća pegla?

:)

Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Kavran 4/11/2017, 14:10

melkior wrote:
RayMabus wrote:Prije deset godina imao sam nekih problemčića s nekom ekipom koja ima veze s tematikom vanzemaljac

Slučajno sam se takao nečeg šta oni smatraju svojim

Otkrio sam im tajnu i od tada žene koje oće vladati nemogu smislit

Tajna je da se uvede matrijah i postavi žene na vodeće položaje na planeti

Podložne su jako sugestiji i štoklomskom sindromu

U slučaju invazije a ovi su jači žena će se počiniti jačem šta bi reklo ako su na vodećim položajima predat će im planet bez borbe
Hm, ima nešto u tome :|

CNN: Postoji način koji bi mogao dovesti do prestanka ratova

Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 6 Ratatatatascsd

CNN u nedavnom članku izvještava o aktualnim nastojanjima da se žene više uključe u mirovne pregovore. U članku se navodi kako je jedna skupina ljudi dobila potporu američkih demokrata i republikanaca za pregovaranje kako bi se uspostavio mir u nizu američkih ratova – a to su žene.

Američki predsjednik Donald Trump nedavno je podupro Zakon o ženama, miru i sigurnosti. Podupiru ga i demokrati i republikanci, a zakon nastoji ojačati i promicati ulogu žena u mirovnim pregovorima i poslijeratnoj stabilnosti.

Istraživanja pokazuju da žensko sudjelovanje u raspravi dovodi do trajnog završetka rata, a mirovni sporazumi u koje su one uključene traju najmanje 15 godina.

Dugotrajni sporazumi

Žene, koje predstavljaju polovicu stanovništva, često znaju pronaći pravo rješenje. Prije dvije godine, malo prije američkih izjava o ulozi Islamske države (ISIS) u Afganistanu, Wazhma Frogh, istaknuta aktivistica za ženska prava, upozoravala je na širenje ekstremizma u provinciji Nangarhar.

No, mirovni pregovori dugi niz godina isključuju žene. Podaci pokazuju da je između 1992. i 2011. godine bilo manje od 4 posto ženskih potpisnika mirovnih sporazuma i 9 posto ženskih pregovarača, a u nedavnim pregovorima o sirijskoj budućnosti uopće nije bilo žena.

Novi zakon nastoji promijeniti tu neravnotežu kako bi žene u svim aspektima - u prekomorskom sprečavanju sukoba, upravljanju, poslijeratnom razdoblju i drugima - pomogle da mir postane trajniji. 

Za to bi američko Ministarstvo vanjskih poslova i Pentagon trebali educirati članove pregovaračkih i drugih timova o važnosti ženskog sudjelovanja u očuvanju sigurnosti. Admiral Kurt Tidd, čelnik Južnog zapovjedništva SAD-a, jedan je od najvećih pobornika ženskog sudjelovanja u sigurnosnom sektoru i kaže da uspjeh leži upravo u prihvaćanju i vrednovanju razlika kao prednosti.

Navedena mjera poziva i američku vladu da potakne partnerske vlade da usvoje slične nacionalne akcijske planove, tako da im se pridruži 69 zemalja koje su već pokrenule takve planove o povećanju ženskog sudjelovanja i poboljšanju njihove zaštite tijekom prijelaza nakon sukoba.

Dugotrajna potpora

To je odličan početak, ali američka bi vlada to trebala poduprijeti financijski i trebala bi 15 posto sredstava za pomoć u vezi sa sukobima usmjeriti na promicanje ženskog sudjelovanja i zaštite te se pobrinuti da žene predstavljaju barem 30 posto američkih aktivnosti na području mirovnih i sigurnosnih pregovora.

To nije važno samo za Ameriku, nego i za narode u zemljama u kojima se bore Amerikanci, kao i za promicanje globalne stabilnosti, piše CNN.

Frogh kaže da američka potpora dovodi afganistanske žene u sigurnosni sektor i poboljšava im uvjete. Kako SAD nastoji okončati ratove u Afganistanu, Siriji i šire, sada ima još jedan spreman zakonodavni alat - a od toga da se glasovi žena čuju mogu profitirati svi, kako bi se ostvario mir koji traje generacijama, zaključuje se u članku.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/cnn-postoji-nacin-koji-bi-mogao-dovesti-do-prestanka-ratova/1005331.aspx

nje, nje, nje .... stop the killings .... običan drek ... malog sprašim s tomahawkom. i njega i familiju mu samo tako. po potrebi ... ne!!

i jebem mater indexu i pederčini matiji babiću. aoooeeeee!

B-)
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2017, 18:37

Da plan je dovesti žene na vodeće pozicije na ovoj planeti i onda se pojaviti a iste su podložne sugestijama i stokhlomskom sindromu i predale bi planet i čovječanstvo bez borbe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 4/11/2017, 18:41

RayMabus wrote:Da plan je dovesti žene na vodeće pozicije na ovoj planeti i onda se pojaviti a iste su podložne sugestijama i stokhlomskom sindromu i predale bi planet i čovječanstvo bez borbe
ovisi tko ga traži..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 19:21

Kavran wrote:a tko je leteća pegla?

:)
Leteca Pegla je pegla koja leti zrakom! Takodjer, peglam po zelji sto treba: kosulje, majice, masline, hlace i haljine u zamjenu za podatke o Iknaru. Ali dakle, one podatke koje neznam, a ne one podatke koje znam! Dakle, napises kraci esej o Iknaru, kako je pocela prica, tamo oko 2014te i ranije, jer ono kasnije mi je dosta poznato, a ja ti za uzvrat ispeglam crvenu zvijezdu petokraku i napravim crveni kvadratic od nje! Ali mora biti o iknaru, a ne o teorijama zavjere o invaziji vanzemaljaca preko zenske dominacije svijetom! Molim o tome napraviti posebnu temu, pa ako hocete da Pegla ispegla karticu teksta o toj temi, eto djoram se za karticu teksta o Iknaru! Dakle, osim peglanja kosulja, mogu i iskomentirati o necem drugom u zamjenu za upute o rukovanju sa Iknarom! Ono kao sto se djora sa slicicama iz Zivotinjskog Carstva, samo ovdje se djoramo sa karticama smislenog teksta!

Eto, toliko ukratko o tome, zivio ti meni ljepo i nemoj hodati okolo zguzvan! Treba sve ljepo ispeglano biti, ako ne znas peglati uvijek mozes doci napisati neki biser iz podrucja Iknarologije ovdje, ja rado zauzvrat ispeglam tvoju zguzvanu kosulju!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/11/2017, 19:28

hm, kic je stvarno strpljiv :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by jastreb 4/11/2017, 19:29

Pegle odavno nisu u modi.

Čak se ni uniforme više ne peglaju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 19:29

kic wrote:
dok ne vidim ne vjerujem, za sad si samo lucidna..

ali reci mi lucidna peglo, da li peglaš hlače? jer ove košulje ti se slabo nose, mi smo možda crni forum, ali smo svi radnici obični, kako stojiš s radnim kombinezonima? pa ti možda nešto šapnemo o gromovniku izgnanom..
Peglam sto treba mogu i hlace, mogu i masline, mogu i crvene zvijezde petokrake! Mogu napisati i pjesmicu i napraviti cokoladnu tortu isto! Ali molim, smislnu karticu teksta iz podrucja Iknarologije, dakle nesto sto neznam! 
U svakom slucaju je steta sto nema kosulja za peglanje, kosulje ostavljaju dobar dojam. Dakle, nije bitno da li si radnik obicni ili si radnik neobicni, treba nositi dobro ispeglane kosulje, a ako neznas peglat uvijek mozes doci tu na ovu temu, napisati biser o Iknaru, i ja ti ispeglam kosulju!

Ja sam leteca Pegla koja leti zrakom, ali ako se tebi vise svidja ovo lucidno, ok, mogu ja biti i to, nije ni to toliko lose!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 19:32

Leviathan2 wrote:hm, kic je stvarno strpljiv :D
I ja sam isto, letim li ga i letim, i nikako da neko napise nesto o Iknaru! Samo nesto o nekoj invaziji vanzemaljaca i nekakvim sindromima sto imaju zenski modeli covijeka, ali nista o Iknaru... smrc  Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 6 1f625
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 19:36

jastreb wrote:Pegle odavno nisu u modi.

Ja nisam bilo kakva pegla, ja sam Leteca Pegla! A nije ni cudo da nam dug sve vise lici na Grcki kad svi okolo hodaju zguzvani! Dakle, rijesenje je vrlo jednostavno - vi meni napisete nesto o Iknaru, 2014ta godina, ranije i tako, ja vama ispeglam kosulju. Poveca se populacija ljudi sa cistim ispeglanim kosuljama, i spasi se na taj nacin nasa drzava od Grckog scenarija! Dakle, svi dobivaju a nitko ne gubi, najbolje!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 4/11/2017, 19:37

Leteca Pegla wrote:

Ja nisam bilo kakva pegla, ja sam Leteca Pegla! 
Ma ti si Srpkinja. Da si Hrvatica ili da imaš ikakvih hrvatskih osjećaja nazvala bi se Leteće glačalo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 19:45

jastreb wrote:
Leteca Pegla wrote:

Ja nisam bilo kakva pegla, ja sam Leteca Pegla! 
Ma ti si Srpkinja. Da si Hrvatica ili da imaš ikakvih hrvatskih osjećaja nazvala bi se Leteće glačalo.
Pa pjesma ide ovako:
Letila je zrakom pegla
Onda ti se kugla stegla
...itd

Ne ide:
Letilo je zrakom glacalo,
Onda ti se kugla stegla
..itd

Dakle od tuda Pegla! Eto, mogu li sada dobiti neki podatak o Iknaru! Ako hoces komentar o drugome, molim kraci esej iz Iknarologije!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 4/11/2017, 20:08

Leviathan2 wrote:hm, kic je stvarno strpljiv :D

pa baš me zabavlja pegla, sjenka sjenke što bi Platon rekao..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 20:11

uffff,ova Leteća Pegla me podsjeca na jednog lika iz Ekipa na serveru DayZ-a,no ne more biti,ono je amer.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 4/11/2017, 20:11

Leteca Pegla wrote:
kic wrote:

ali reci mi lucidna peglo, da li peglaš hlače? jer ove košulje ti se slabo nose, mi smo možda crni forum, ali smo svi radnici obični, kako stojiš s radnim kombinezonima? pa ti možda nešto šapnemo o gromovniku izgnanom..
Peglam sto treba mogu i hlace, mogu i masline, mogu i crvene zvijezde petokrake! Mogu napisati i pjesmicu i napraviti cokoladnu tortu isto! Ali molim, smislnu karticu teksta iz podrucja Iknarologije, dakle nesto sto neznam! 
U svakom slucaju je steta sto nema kosulja za peglanje, kosulje ostavljaju dobar dojam. Dakle, nije bitno da li si radnik obicni ili si radnik neobicni, treba nositi dobro ispeglane kosulje, a ako neznas peglat uvijek mozes doci tu na ovu temu, napisati biser o Iknaru, i ja ti ispeglam kosulju!

Ja sam leteca Pegla koja leti zrakom, ali ako se tebi vise svidja ovo lucidno, ok, mogu ja biti i to, nije ni to toliko lose!

peglo, zaslužila si par pecunia, I am amused..

ali sad je pitanje što znaš? kako ću znati da ono što ću ti otipkati ne znaš.. uvidjeti ćeš da je ovo problem sličan svladavanju zgužvanih lakih materijala koje nosimo na sebi svaki dan, jer teške materijale ne bi mogli nositi dugo na sebi, i tko bi to tek peglao !..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by IL Risorto 4/11/2017, 20:38

Šta je sad ovo.Izgleda kako nisam jedini obožavatelj moćnog Iknara.Dobro,jest i jastreb,ali ja sam više.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2017, 00:20

kic wrote:
Leteca Pegla wrote:
kic wrote:

peglo, zaslužila si par pecunia, I am amused..

ali sad je pitanje što znaš? kako ću znati da ono što ću ti otipkati ne znaš.. uvidjeti ćeš da je ovo problem sličan svladavanju zgužvanih lakih materijala koje nosimo na sebi svaki dan, jer teške materijale ne bi mogli nositi dugo na sebi, i tko bi to tek peglao !..
Leteca Pegla moze peglati i zguzvane teske materijale, nema problema, vazno da se pocmu ukazivati Iknarovi biseri!

Okvirno, Pegla zna sljedece:
1. Igrac na planetranoj razini i sve vezano uz to - dakle ukratko "Drzava to sam ja"
2. Oluje i gromovi - dakle drndam oluje, drndam gromove, drndam potrese na tim i tim mjestima, ne znam kada ali uskoro ili, ako fulam, nikada
3. Atlantis - dakle vladar sam, i sve je bilo super dok jednom nije bilo pa ga zato nema vise
4. Psi - dakle vole me, nevole me, kakice & vlasnici

To ti je kao da nisi pogledao niti jedan prijasnji dokumentarac o Gromovniku Thoru osim ovog novog, pa te zanimaju detalji iz ranijih verzija. Dakle, kako je sve pocelo sa Gromovnikom Iknarom, kako se sirilo tamo 2014 i ranije i tako to, dakle nesto sto se ne moze zgooglat u 3 sekunde. U svakom slucaju, napisi neku smislenu karticu teksta o Iknaru, Pegla se nece ljutiti ako to vec zna, velika je vjerojatnost da cu ti ispeglati kosulju! Ili uzvratiti ljepom karticom teksta o necemu po zelji, pa eto mozemo poceti sa time. 

Vec stavljam ugljen da se grije, ipak sam ja starinska pegla, ne ova moderna na struju!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2017, 00:26

Iknar je gay wrote:Šta je sad ovo.Izgleda kako nisam jedini obožavatelj moćnog Iknara.Dobro,jest i jastreb,ali ja sam više.
Sezame otvori se! 

Ne znam drugu sifru za otvaranje spilje sa biserima, pa moram probati sa ovim sto znam! Dakle, da li mogu dobiti upute za rukovanje Iknarom? Kako pricati sa njime a da se dobije nesto jos nevidjeno zauzvrat. Evo bas nedavno na dnevno.hr bio biser o drvecu. Dakle, Iknar definitivno nije drvo, ali voli pricati sa bukvama i o bukvama izgleda. U svakom slucaju, tesko ga je pitati nesto a da ne dobijes neku pricu o babunima na grani. Dakle, kratke upute molim, ispeglam ti kosulju ili sto vec!

Ja sam Leteca Pegla, kugla ti se ne stegla! (ostatak pjesmice nakon pokojeg Iknarovog bisera ako hoces eventualno!)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 5/11/2017, 08:41

Mislim da je Iknar po zanimanju automehaničar,ali da nije nikad postao majstor za mehaniku,pa da se prebacio u autolimare.

I mislim da je na nekoliko turnira u pikadu koji su se održavali u ZG odnio pobjede.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 5/11/2017, 08:43

Od poznatih osoba,Iknar najviše liči na mladog glumca Dadu Ćosića.

Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 6 76393-9

Evo da vam ga malo dočaram.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2017, 11:56

jastreb wrote:Mislim da je Iknar po zanimanju automehaničar,ali da nije nikad postao majstor za mehaniku,pa da se prebacio u autolimare.

I mislim da je na nekoliko turnira u pikadu koji su se održavali u ZG odnio pobjede.
Napredak! Ajde super, ovo cak i nije lose kao origin story za jednog Gormovika. Bolje od Thora za sada. 
hm hm...auotolimar? Pa kako je uspio ostat nezaposlen s time, ajde da je pegla kao ja u vremenu kad svi okolo hodaju zguzvani i nitko vise ne cijeni ispeglane kosulje, ali autolimar pa nezaposlen! Ali ako je autolimar, mogao bi znati rukovati sa maljem kao i Thor, zar ne?

Za pikado isto se moze povjerovati, bio se hvalio par puta da, osim sta ima nadljudski duh, nadljudsko dobro gadja mete, pa je razumljivo da je dobar u pikadu. 

Za sliku neznam bas, Iknar je par puta rekao da ima 150+ kila, a taj model sa slike mi ne izgleda kao da ima 150 kila. Taj na slici moze doseci 150 kila jedino ako na ledja natovari minimalno 2 vrece cementa. Doduse rekao si da lici na taj model sa slike, ne da je upravo takav, tako da ovako nesto pa malo bucmastije? 

OK, super dobro, nije lose za pocetak, crtice iz biografije! Evo mozes dobiti punjenu papriku sa sirom, po receptu sa dnevno.hr. Odlicno! Ispeglam ti kosulju za jos koji podatak oko 2014te, ali onako, biografija je dobra, ali psihologija i meteorologija je bolja! Da vidimo kako je to nastalo, nas Gromovnik Iknar mora biti bolji od Gromovnika Thora, ako nista drugo zato sto je prvi, ili tako nekako stalno nesto Iknar pise.

Leteca Pegla Zahvaljuje!  Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 6 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 29 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next

Back to top

- Similar topics