ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Smatrate li da treba ponovno uvesti služenje redovnog vojnog roka?
Re: ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
Iako,osobno vjerujem da se malo pretjeruje sa slikovitoscu..8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
krile su se tajne bolje nego danas,sigurno..danas svatko sve vidi,slIka,posalje sms,sliku watsapom,javi mobitelom..:Dalbatros wrote:Gleč...Moj je pradjed poginuo u 1.svj.ratu negdje na talijanskom frontu.maggie13 wrote:ti zaista vjerujes da su one prije bile vjerne,fine,'postene'..ajde ,jastrebe,pa vise je prije bilo valjanja u sijenu,piknika na livadi,varanja,podmetanja djece,nego danas..:Palbatros wrote:Pa jasno. I ja bih. Do takvih je lakše doći. U stvarih do takvih je moguće doći. Do onih prije opisanih teško,pa i nemoguće.dzango wrote:
Ne znam za tebe, ali ja bi ipak one sa terase.
Ostala mu je žena sa tri kćerke.
Udovica se nikad nije udala,a nisam uspio saznati ni da li je imala kakvu vezu poslije.
Ako i je,to je moralo biti nešto tajno,jer ni najstariji seljaci nisu za to znali.
Tako da ja o tome podataka nemam. A da li se poslije kada malo poklepušila,to je znala ona.
2014-04-12
a poljoprivredni radovi završe u listopadu i krenu krajem veljače. poludiš 4 mjeseca.dzango wrote:
Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.
2014-12-30
ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
2014-04-12
bemti tehnologiju. prije si otišao iza kuće i nitko te nije vidio.maggie13 wrote:
krile su se tajne bolje nego danas,sigurno..danas svatko sve vidi,slIka,posalje sms,sliku watsapom,javi mobitelom..:D
danas odeš pišat u park i murja te privede, bem ti vremena :D
2014-12-30
Meni nije. Sva su deca naša. Važno da je živo i zdravo.maggie13 wrote:ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
Eto,upravp ja o tome..globalni BB..;)
2014-04-12
Pa nemoj da ideš u park go u mantilu i da se pokazuješ ženskom polu.veber_1 wrote:bemti tehnologiju. prije si otišao iza kuće i nitko te nije vidio.maggie13 wrote:
krile su se tajne bolje nego danas,sigurno..danas svatko sve vidi,slIka,posalje sms,sliku watsapom,javi mobitelom..:D
danas odeš pišat u park i murja te privede, bem ti vremena :D
mislis da ti ne bi smetalo znati da odgajas tuđeg bioloskog potomka?:)dzango wrote:Meni nije. Sva su deca naša. Važno da je živo i zdravo.maggie13 wrote:ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
2014-04-12
A kakve veze ima ako voliš to dete? Jebiga, neko drugi gaji tvoje. Nisu deca kriva.maggie13 wrote:mislis da ti ne bi smetalo znati da odgajas tuđeg bioloskog potomka?:)dzango wrote:Meni nije. Sva su deca naša. Važno da je živo i zdravo.maggie13 wrote:ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
2014-04-19
nama je ipak lakše :Dmaggie13 wrote:Eto,upravp ja o tome..globalni BB..;)
2014-12-30
kolega! slažem se u potpunosti s vašim stavom.dzango wrote:A kakve veze ima ako voliš to dete? Jebiga, neko drugi gaji tvoje. Nisu deca kriva.
2014-12-30
a,dobro..citala sam jednom da muskarco to lakse podnose od zena..također,ima nesto i u onoj da kad volite zenu,volite i djecu..to je doduse dosta evoluiralo,ali bas taj proces pojasnjava glavne socioloske trendove razvoja spolova.dzango wrote:A kakve veze ima ako voliš to dete? Jebiga, neko drugi gaji tvoje. Nisu deca kriva.maggie13 wrote:mislis da ti ne bi smetalo znati da odgajas tuđeg bioloskog potomka?:)dzango wrote:Meni nije. Sva su deca naša. Važno da je živo i zdravo.maggie13 wrote:ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
2014-04-12
Sve je u redu dok ne navija za Zvezdu.maggie13 wrote:a,dobro..citala sam jednom da muskarco to lakse podnose od zena..također,ima nesto i u onoj da kad volite zenu,volite i djecu..to je doduse dosta evoluiralo,ali bas taj proces pojasnjava glavne socioloske trendove razvoja spolova.dzango wrote:A kakve veze ima ako voliš to dete? Jebiga, neko drugi gaji tvoje. Nisu deca kriva.maggie13 wrote:mislis da ti ne bi smetalo znati da odgajas tuđeg bioloskog potomka?:)dzango wrote:Meni nije. Sva su deca naša. Važno da je živo i zdravo.maggie13 wrote:ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
2014-04-19
nekad bilo:)veber_1 wrote:nama je ipak lakše :Dmaggie13 wrote:Eto,upravp ja o tome..globalni BB..;)
Ili mislis na pokazivanje spolovila u parku?!:D
2014-04-12
eto,i jednostavni ste...lijepo od vas..B-)dzango wrote:Sve je u redu dok ne navija za Zvezdu.maggie13 wrote:a,dobro..citala sam jednom da muskarco to lakse podnose od zena..također,ima nesto i u onoj da kad volite zenu,volite i djecu..to je doduse dosta evoluiralo,ali bas taj proces pojasnjava glavne socioloske trendove razvoja spolova.dzango wrote:A kakve veze ima ako voliš to dete? Jebiga, neko drugi gaji tvoje. Nisu deca kriva.maggie13 wrote:mislis da ti ne bi smetalo znati da odgajas tuđeg bioloskog potomka?:)dzango wrote:Meni nije. Sva su deca naša. Važno da je živo i zdravo.maggie13 wrote:ipak su opisi malo preraskalaseni..blago receno,navodno se nije znalo 'ko koga..osobito mi je upitno javno,al' presutno priznanje tuđih bioloskih potomaka..:)dzango wrote:Nema tu ništa loše. Ipak u to doba nije bilo ni TV-a, ni interneta. A ubi čamotinja.maggie13 wrote:Dzani,sad si totalno ugrozio jastrebovu teoriju:P
2014-04-12
mislim na pišanje, ne na pokazivanje spolovila.maggie13 wrote:
i muškima, normalnim, nije bitno da je dijete biološki njihovo. ionako samo vi znate tko je otac.
2014-12-30
:Dveber_1 wrote:mislim na pišanje, ne na pokazivanje spolovila.maggie13 wrote:
i muškima, normalnim, nije bitno da je dijete biološki njihovo. ionako samo vi znate tko je otac.
Aha.uriniranje na javnim povrsinama..
Zna DNA test:)
2014-04-12
ok, ti si fina ženska. uriniranje.maggie13 wrote:
:D
Aha.uriniranje na javnim povrsinama..
Zna DNA test:)
najbolji mi je sindrom krda. nekome se pripiša u autu i svi odu pišat po cesti.
dna me ne zanima. moje je dijete. nebitno o dna. genima i ostalim pizdarijama. moje je.
2014-12-30
Ok,shvacam..ima tu jos jedan element,ali ce trebst otvotit prikladniju temu...ovdje smo za vojni rok..:)
Pozdravljam vas;)
Pozdravljam vas;)
2014-04-12
dica ili pišanje?maggie13 wrote:Ok,shvacam..ima tu jos jedan element,ali ce trebst otvotit prikladniju temu...ovdje smo za vojni rok..:)
Pozdravljam vas;)
2014-12-30
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka