ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Smatrate li da treba ponovno uvesti služenje redovnog vojnog roka?
Re: ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
kako si pogodio..zeznut tada bio:Ddzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.maggie13 wrote:davno je to bilo..najljepse godine,da..:-\dzango wrote:E malera. A mogao je nešto pametno da radi.maggie13 wrote:moj otac bio:Sdzango wrote:Onda 3 godine. Neka crkne pizda mu materina.
Ti to po sebi,ili?8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
2014-12-30
Ma jok. Ja sam bio oduševljen što ću da služim svom narodu i državi. Nisam ni razmišljao o onome.maggie13 wrote:kako si pogodio..zeznut tada bio:Ddzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.maggie13 wrote:davno je to bilo..najljepse godine,da..:-\dzango wrote:E malera. A mogao je nešto pametno da radi.maggie13 wrote:moj otac bio:Sdzango wrote:Onda 3 godine. Neka crkne pizda mu materina.
Ti to po sebi,ili?8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Koja je tebe čekala 2 godine?veber_1 wrote:od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
2014-04-19
godinu dana,pih..trebao si se sam prijavit bar jos jednu:Ddzango wrote:Ma jok. Ja sam bio oduševljen što ću da služim svom narodu i državi. Nisam ni razmišljao o onome.maggie13 wrote:kako si pogodio..zeznut tada bio:Ddzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.maggie13 wrote:davno je to bilo..najljepse godine,da..:-\dzango wrote:E malera. A mogao je nešto pametno da radi.maggie13 wrote:moj otac bio:Sdzango wrote:Onda 3 godine. Neka crkne pizda mu materina.
Ti to po sebi,ili?8-)
2014-04-12
Ionako me ne bi primili. Jedva su dočekali da me se otarase.maggie13 wrote:godinu dana,pih..trebao si se sam prijavit bar jos jednu:Ddzango wrote:Ma jok. Ja sam bio oduševljen što ću da služim svom narodu i državi. Nisam ni razmišljao o onome.maggie13 wrote:kako si pogodio..zeznut tada bio:Ddzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.maggie13 wrote:davno je to bilo..najljepse godine,da..:-\dzango wrote:E malera. A mogao je nešto pametno da radi.maggie13 wrote:moj otac bio:Sdzango wrote:Onda 3 godine. Neka crkne pizda mu materina.
Ti to po sebi,ili?8-)
2014-04-19
Pa to je bio i svojevrsni test poštenja i prave ljubavi.dzango wrote:Koja je tebe čekala 2 godine?veber_1 wrote:od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
Ako te pička doista voli onda će te i čekati,pa makar i tri godine.
Eeej,nekad su naše poštene i čedne prabake čekale muževe koji su radili u Americi po par godina. I upravo su po njihovu povratku i zatrudnjele.
To su bile žene,a ne ove danas. U jednoj ruci cigara,u drugoj mobitel i sunča se na terasi kafića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koje dvije godine?dzango wrote:Koja je tebe čekala 2 godine?veber_1 wrote:od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
na žalost mojih roditelja svaki vikend sam bio u zegeju.
2014-12-30
ahaaa..ti si k'o longi znaci..:Pdzango wrote:Ionako me ne bi primili. Jedva su dočekali da me se otarase.maggie13 wrote:godinu dana,pih..trebao si se sam prijavit bar jos jednu:Ddzango wrote:Ma jok. Ja sam bio oduševljen što ću da služim svom narodu i državi. Nisam ni razmišljao o onome.maggie13 wrote:kako si pogodio..zeznut tada bio:Ddzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.maggie13 wrote:davno je to bilo..najljepse godine,da..:-\dzango wrote:E malera. A mogao je nešto pametno da radi.maggie13 wrote:moj otac bio:Sdzango wrote:Onda 3 godine. Neka crkne pizda mu materina.
Ti to po sebi,ili?8-)
2014-04-12
Ne znam za tebe, ali ja bi ipak one sa terase.albatros wrote:Pa to je bio i svojevrsni test poštenja i prave ljubavi.dzango wrote:Koja je tebe čekala 2 godine?veber_1 wrote:od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
Eeej,nekad su naše poštene i čedne prabake čekale muževe koji su radili u Americi po par godina. I upravo su po njihovu povratku i zatrudnjele.
To su bile žene,a ne ove danas. U jednoj ruci cigara,u drugoj mobitel i sunča se na terasi kafića.
2014-04-19
a, jastreb bi umočio, a one mu ne daju.albatros wrote:Pa to je bio i svojevrsni test poštenja i prave ljubavi.dzango wrote:Koja je tebe čekala 2 godine?veber_1 wrote:od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
nego kaj veli starina mirko?
ili slavko ne znam koji od njih dvojice.
2014-12-30
Ja sam jednom došao helikopterom i to je sve.veber_1 wrote:koje dvije godine?dzango wrote:Koja je tebe čekala 2 godine?veber_1 wrote:od kuda znaš?dzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.
na žalost mojih roditelja svaki vikend sam bio u zegeju.
Bože sačuvaj. Ja mećem.maggie13 wrote:ahaaa..ti si k'o longi znaci..:Pdzango wrote:Ionako me ne bi primili. Jedva su dočekali da me se otarase.maggie13 wrote:godinu dana,pih..trebao si se sam prijavit bar jos jednu:Ddzango wrote:Ma jok. Ja sam bio oduševljen što ću da služim svom narodu i državi. Nisam ni razmišljao o onome.maggie13 wrote:kako si pogodio..zeznut tada bio:Ddzango wrote:Mnoge ga nisu sačekale.maggie13 wrote:davno je to bilo..najljepse godine,da..:-\dzango wrote:E malera. A mogao je nešto pametno da radi.maggie13 wrote:moj otac bio:Sdzango wrote:Onda 3 godine. Neka crkne pizda mu materina.
Ti to po sebi,ili?8-)
2014-04-19
Pa jasno. I ja bih. Do takvih je lakše doći. U stvarih do takvih je moguće doći. Do onih prije opisanih teško,pa i nemoguće.dzango wrote:
Ne znam za tebe, ali ja bi ipak one sa terase.
2014-04-22
One pre opisane su malo matore za moj ukus. A nisam ni ljubitelj brkova.albatros wrote:Pa jasno. I ja bih. Do takvih je lakše doći. U stvarih do takvih je moguće doći. Do onih prije opisanih teško,pa i nemoguće.dzango wrote:
2014-04-19
aaaa, znači ti si frajer u vezi.dzango wrote:Bože sačuvaj. Ja mećem.
2014-12-30
Vjerovatno misliš na mudrog starca Stjepana sa Majevice?veber_1 wrote:a, jastreb bi umočio, a one mu ne daju.
A,on ti je,dok nije puko od alkohola i pčela,uredno izlazio i jebavo strankinje.
2014-04-22
kaj nije bio neki starina mirko?albatros wrote:Vjerovatno misliš na mudrog starca Stjepana sa Majevice?
A,on ti je,dok nije puko od alkohola i pčela,uredno izlazio i jebavo strankinje.
uzor ti malo žešći. ovo strankinje misliš na babinjak?
2014-12-30
veber_1 wrote:aaaa, znači ti si frajer u vezi.dzango wrote:Bože sačuvaj. Ja mećem.
Vidiš kako lepo to odmah prepoznaš. Znao sam da imaš tih iskustava.
A ti gledao?albatros wrote:Vjerovatno misliš na mudrog starca Stjepana sa Majevice?veber_1 wrote:a, jastreb bi umočio, a one mu ne daju.
2014-04-19
ti zaista vjerujes da su one prije bile vjerne,fine,'postene'..ajde ,jastrebe,pa vise je prije bilo valjanja u sijenu,piknika na livadi,varanja,podmetanja djece,nego danas..:Palbatros wrote:Pa jasno. I ja bih. Do takvih je lakše doći. U stvarih do takvih je moguće doći. Do onih prije opisanih teško,pa i nemoguće.dzango wrote:
2014-04-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region