ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Smatrate li da treba ponovno uvesti služenje redovnog vojnog roka?
Re: ANKETA:Jeste li za hitno vračanje redovnog vojnog roka?
dica ili pišanje?maggie13 wrote:Ok,shvacam..ima tu jos jedan element,ali ce trebst otvotit prikladniju temu...ovdje smo za vojni rok..:)
Pozdravljam vas;)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
jeftinije i kvalitetnije je imati profi vojsku ...dakle ne
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ma ne.debotoijusto wrote:jeftinije i kvalitetnije je imati profi vojsku ...dakle ne
Svi smo mi obrana.
Dakle po tom princpu svi smo mi nosioci obrane.
I pastir na čuki je vojnik. I orač je potencijonalni protivnik. Ribar na barci... Omladinka na fabričkoj vrpci... Kod nas nikad ne znaš gdje je zasjeda...
I zato trebamo propagirati koncept ONO i DSZ uvijek i svuda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nemreš ti bez juge i jugo flosukla?
2014-12-30
Ma,očito nisi u toku.veber_1 wrote:nemreš ti bez juge i jugo flosukla?
Da bi netko došao ovdje i vojnom silom pokušao da nas baci na koljena morao bi se suprostaviti ne samo regularnom vojnom silom,već cjelokupnim narodom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ae...i otoci su nasi brodovi...taj koncept je OK tipa svicarska no tvoj mi baca na epopeju naroda i narodnosti...mala dobro obucena i naoruzana vojska pod placom je jamac dobrog prvog otpora i jos vaznije odvracanja od bilo kakvog napada...nakon toga lako se pridruze svi koji zele i padnu na pricu , ostali o svom poslu ili krenu obrtati novcice...tako od postanka svijeta stvari stojealbatros wrote:Ma ne.debotoijusto wrote:jeftinije i kvalitetnije je imati profi vojsku ...dakle ne
Svi smo mi obrana.
Dakle po tom princpu svi smo mi nosioci obrane.
I pastir na čuki je vojnik. I orač je potencijonalni protivnik. Ribar na barci... Omladinka na fabričkoj vrpci... Kod nas nikad ne znaš gdje je zasjeda...
I zato trebamo propagirati koncept ONO i DSZ uvijek i svuda.
2014-04-12
Vojni rokovi su zakurac, doći će ti u budućnosti high tech vojska ,tipa Rusi, Ameri, Kinezi, Izrael , Turci, i njihov će vojnik biti kancelariji i imati miš i tipkovnicu i upravljati dronom koji će te pretvoriti u čevape ako te vidi.. Bolje bi bilo za državu da nabavi linencu za borbene dronove, Izrael ili Zapad ili Njemačka svi će bez problema uskočiti, ima domaćih firmi i naručiti proizvodnju. Obučiti par tisuća dobrovoljaca da se rukovode tim oružjem i ako izbije sranje, samo ih potrpaju u bunkere i ajmo.. miš i tipkovnica u ruke i ubijajaj
Guest- Guest
Jebo te dron, ide na daljinsko upravljanje. Otpušeš ga malim EMP-om.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro zboris , gdje noga vojnika ne zakoraci nema kruha...i opet na kraju izgube ako je otpor jedinstvencrvenkasti wrote:Jebo te dron, ide na daljinsko upravljanje. Otpušeš ga malim EMP-om.
2014-04-12
Neki dan kad je HT zakazao (još ne znaju uzrok) umalo je
kolaps nastao. A zamisli tek kad ti isključi sva auta, mobitele,
TV itd. Nema potrebe za ubijanjem, samo te paralizira, štete
nemjerljive.
kolaps nastao. A zamisli tek kad ti isključi sva auta, mobitele,
TV itd. Nema potrebe za ubijanjem, samo te paralizira, štete
nemjerljive.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ti bi mobilizirao ekipu koja igra Mudern Vurfer???neoliberalni_placenik wrote:Vojni rokovi su zakurac, doći će ti u budućnosti high tech vojska ,tipa Rusi, Ameri, Kinezi, Izrael , Turci, i njihov će vojnik biti kancelariji i imati miš i tipkovnicu i upravljati dronom koji će te pretvoriti u čevape ako te vidi.. Bolje bi bilo za državu da nabavi linencu za borbene dronove, Izrael ili Zapad ili Njemačka svi će bez problema uskočiti, ima domaćih firmi i naručiti proizvodnju. Obučiti par tisuća dobrovoljaca da se rukovode tim oružjem i ako izbije sranje, samo ih potrpaju u bunkere i ajmo.. miš i tipkovnica u ruke i ubijajaj
Guest- Guest
....jesam, al samo zato da se ova balavurdija nauči reda i discipline, poštovanja i mrvicu odgovornosti....
2015-09-02
neoliberalni_placenik wrote:Vojni rokovi su zakurac, doći će ti u budućnosti high tech vojska ,tipa Rusi, Ameri, Kinezi, Izrael , Turci, i njihov će vojnik biti kancelariji i imati miš i tipkovnicu i upravljati dronom koji će te pretvoriti u čevape ako te vidi.. Bolje bi bilo za državu da nabavi linencu za borbene dronove, Izrael ili Zapad ili Njemačka svi će bez problema uskočiti, ima domaćih firmi i naručiti proizvodnju. Obučiti par tisuća dobrovoljaca da se rukovode tim oružjem i ako izbije sranje, samo ih potrpaju u bunkere i ajmo.. miš i tipkovnica u ruke i ubijajaj
Ovaj stvarno živi u oblacima doslovno.
Guest- Guest
...mortal kombat...il kak se već zove...bogomdani wrote:Ti bi mobilizirao ekipu koja igra Mudern Vurfer???neoliberalni_placenik wrote:Vojni rokovi su zakurac, doći će ti u budućnosti high tech vojska ,tipa Rusi, Ameri, Kinezi, Izrael , Turci, i njihov će vojnik biti kancelariji i imati miš i tipkovnicu i upravljati dronom koji će te pretvoriti u čevape ako te vidi.. Bolje bi bilo za državu da nabavi linencu za borbene dronove, Izrael ili Zapad ili Njemačka svi će bez problema uskočiti, ima domaćih firmi i naručiti proizvodnju. Obučiti par tisuća dobrovoljaca da se rukovode tim oružjem i ako izbije sranje, samo ih potrpaju u bunkere i ajmo.. miš i tipkovnica u ruke i ubijajaj
guma_1-
2015-09-02
Ja sam se svemu tome naučio u vojsci. Jednom tri dana nisam skidao čizme jer sam pijan spavao ispred čete. Četvrti dan su mi tabani bili kao krompiri i ništa nisam mogao da obujem.guma_1 wrote:....jesam, al samo zato da se ova balavurdija nauči reda i discipline, poštovanja i mrvicu odgovornosti....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Rusi su 2014. u Crnom moru jednim EMP udarom iz aviona potpuno onesposobili američki razarač.
http://www.voltairenet.org/article185860.html
crvenkasti-
2014-04-17
Pola posade poslije toga zatražilo hitnu dembilizaciju i raskid ugovoracrvenkasti wrote:Rusi su 2014. u Crnom moru jednim EMP udarom iz aviona potpuno onesposobili američki razarač.
2014-04-18
...to i velim. Današnja mlađarija nema pojma o nićem...uzmi im ove mobitele i internet, za tri dana su mrtvi :)dzango wrote:Ja sam se svemu tome naučio u vojsci. Jednom tri dana nisam skidao čizme jer sam pijan spavao ispred čete. Četvrti dan su mi tabani bili kao krompiri i ništa nisam mogao da obujem.guma_1 wrote:....jesam, al samo zato da se ova balavurdija nauči reda i discipline, poštovanja i mrvicu odgovornosti....
guma_1-
2015-09-02
Ako ste spametni tribali biste to vrnuti. Zlu ne tribalo. Barem va obliku obvezne vojačke obuke od najmanje šest miseci. Va slučaju potribe najprvo nećete imati koga uvojačiti osim četrdesetgodišnjakov ili još gore pedesetgodišnjakov. I vik je vridilo kako i malo pota more prišparati čuda krvi.
Stribor-
2015-09-22
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dveri: Što hitnije vratiti obavezno služenje vojnog roka
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Srbija uvodi obavezno služenje vojnog roka
» Ministar obrane: Ništa od uvođenja vojnog roka