tako to rade kinezi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: tako to rade kinezi
Zapravo, u Bibliji nigdje ne piše da je Zemlja ravna. Istina, ne piše ni da je okrugla. Očito nam je Bog ostavil da sami shvatimo kakva je.Iknar je gay wrote:Pa i stari Židovi su imali koncept ravne zemlje,valjda im je šapnuo Jahve,a kako se kršćanstvo,poslije islam,nadogradili na te židovske bajke,logično zašto je crkva spaljivala sve one koji su posumnjali da zemlja nije ravna,jer okrugla zemlja je propast cijele njihove vjere,jer kako to da njihov sveemogući bog,koji je stvorio nebo i zemlju,nije znao kako je okrugla,već im rekao da je ravna.My Brother Billo wrote:jedan kozo pardon saudijski klerik je to dobro objasnio
Zato je ovaj lik i uvjeren kako je teorija okrugle Zemlje,masonska podvala da bi se uništilo kršćanstvo.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Bit će da i on sam ne zna.Regoč wrote:Zapravo, u Bibliji nigdje ne piše da je Zemlja ravna. Istina, ne piše ni da je okrugla. Očito nam je Bog ostavil da sami shvatimo kakva je.Iknar je gay wrote:Pa i stari Židovi su imali koncept ravne zemlje,valjda im je šapnuo Jahve,a kako se kršćanstvo,poslije islam,nadogradili na te židovske bajke,logično zašto je crkva spaljivala sve one koji su posumnjali da zemlja nije ravna,jer okrugla zemlja je propast cijele njihove vjere,jer kako to da njihov sveemogući bog,koji je stvorio nebo i zemlju,nije znao kako je okrugla,već im rekao da je ravna.My Brother Billo wrote:jedan kozo pardon saudijski klerik je to dobro objasnio
Zato je ovaj lik i uvjeren kako je teorija okrugle Zemlje,masonska podvala da bi se uništilo kršćanstvo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Regoč-
2015-08-21
meni ovaj vise lici na konana :DRegoč wrote:Ne zajebavaj, svi znamo da Atlas nosi nebeski svod. Evo i dokaza!My Brother Billo wrote:zemlja nije kugla nego ravna ploha koju nose 4 kornjace na ledjima
Regoč-
2015-08-21
da, ono gore samo slika iz njegovih mladjih danaRegoč wrote:Evo pa usporedi.
znaci konan barbarin se preziva atlas
evo čovjek je sve lijepo objasnio ako neki avion krene iz Sharjaha prema Kini i u zraku stane ako se zemlja stverno krece Kina bi sama trebala naletiti na avion,samo neznam kakva ce ono kuca sa sedmog neba pasti na kaabu
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kinezi u Srbiji rade sta zele
» Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
» Covid je bio dizajniran tako da se poštede Židovi i Kinezi
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Tako to rade američki marinci - hladnokrvno i precizno.
» Covid je bio dizajniran tako da se poštede Židovi i Kinezi
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
Page 2 of 2