Iza Kurdistana stoji neocon liberali...i Pusićka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Iza Kurdistana stoji neocon liberali...i Pusićka
asilovski wrote:Cca ja sam bio za kurde, međutim kada ti ideju otmu ovakvi, a vjerojatno Izrael onda je cilj samo rat, nasilje, izbjeglice i veliko sranjeepikur37 wrote:U glavnom kad vidim tko je za, znam da nešto nije u redu s tom idejom...
Srećom nema Svetca pa ne moram objašnjavati da ti ne jebem mater.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Iza Kurdistana stoji neocon liberali...i Pusićka
Mogu ići korak po korak. Autonomiju u Iraku već imaju. U Siriji je izgledna. Polako ju izgrade u Turskoj pa u Iranu. Potom idu na prekograničnu međuregijsku suradnju, tipa Radne zajednice Alpe - Dunav - Jadran. Prvo usklađuju zajednički nastup, pa koordiniraju pravni sustav pa oforme zajednička "međuregijska" tiela... i eto neovisnosti mirnim putom za kojih pola stoljeća.epikur37 wrote:U glavnom iran i turska im neće dati, sirija nudi autonomiju i to trebaju prihvatiti jasno uz poštivanje predsjednika Assada i politike damaska :)
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zametki države KURDISTANA na teritoriju Sirije i Iraka?
» Bogati kvazi liberali mrze sve nas
» Prijedlog deklaracije o položaju Hrvata u BiH: Pusićka i Suljagić suglasni u osudama
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» Bogati kvazi liberali mrze sve nas
» Prijedlog deklaracije o položaju Hrvata u BiH: Pusićka i Suljagić suglasni u osudama
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
Page 3 of 3