Iza Kurdistana stoji neocon liberali...i Pusićka
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Iza Kurdistana stoji neocon liberali...i Pusićka
Mi ovdje govorimo o podacima službenim, CIA-e i t d a ne tvojim ili kurdskim lupetanjimaEroo wrote:Nema ih ni u Turskoj, ako je vjerovati islamisti Erdoganu i tebi. Ko ne vjeruje neka pogleda turski Ustav.asilovski wrote:Ma, Kurda i nema na pola zamišljena teritorija pogotovo ne u Iraku i Iranuprckov wrote:ero ocel bit sta od tog kurdistanaEroo wrote:
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
di je nafta
Cca ja sam bio za kurde, međutim kada ti ideju otmu ovakvi, a vjerojatno Izrael onda je cilj samo rat, nasilje, izbjeglice i veliko sranjeepikur37 wrote:U glavnom kad vidim tko je za, znam da nešto nije u redu s tom idejom...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Cca ja sam bio za kurde, međutim kada ti ideju otmu ovakvi, a vjerojatno Izrael onda je cilj samo rat, nasilje, izbjeglice i veliko sranjeepikur37 wrote:U glavnom kad vidim tko je za, znam da nešto nije u redu s tom idejom...
isto ovako su podržavali i kanibale..ista ekipa...i isti naš ero :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U glavnom iran i turska im neće dati, sirija nudi autonomiju i to trebaju prihvatiti jasno uz poštivanje predsjednika Assada i politike damaska :)
2015-08-06
PS: 15 milijuna Kurda je u Tuskoj i cca 5-6 milijuna u Iranu.
Može se tu napraviti solidna država, sekularna i demokratska, za razliku od islamističkog okruženja.
Last edited by Eroo on Sat 30 Sep - 8:59; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Eroo wrote:
gle ovo umjereni :D
2015-08-06
Umjereni islamisti...ne režu glave, ne raznose se često već tu-i-tamo.epikur37 wrote:Eroo wrote:
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
uglavnom sve umjerenoEroo wrote:Umjereni islamisti...ne režu glave, ne raznose se često već tu-i-tamo.epikur37 wrote:Eroo wrote:
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
Dobri su izgledi da Turska i Iran dobiju ono što traže.
vako
jab kurdima dao dijelove turske di su vecina a turcima to kmpenzirat time sto cemo I'm dat brata bakira nazad
jab kurdima dao dijelove turske di su vecina a turcima to kmpenzirat time sto cemo I'm dat brata bakira nazad
Ovo je karta po kojoj su kurdi sovjetski marksistički saveznici kontra islamiziranih zapadnih. Malo podsjeća na srpsko poimanje vlastite države po kojemu gdje žive srbi tu je srbija.asilovski wrote:Mi ovdje govorimo o podacima službenim, CIA-e i t d a ne tvojim ili kurdskim lupetanjimaEroo wrote:Nema ih ni u Turskoj, ako je vjerovati islamisti Erdoganu i tebi. Ko ne vjeruje neka pogleda turski Ustav.asilovski wrote:Ma, Kurda i nema na pola zamišljena teritorija pogotovo ne u Iraku i Iranuprckov wrote:ero ocel bit sta od tog kurdistanaEroo wrote:
A kada se pogleda tko je na hrpi koja gura ideju nezavisne kurdske države, koju su trebali dobiti od davno, a nisu zbog istih onih koji im je sad obećaju, opet ispod stola tu ima od Vesne Pusić i komunističke internacionale pa do izraela koji će ih jedini priznati, a kojemu je najdraže kada se njegovi susjedi bore između sebe.
Jedina strategija Izraela je rat i rasulo u susjedstvu bilo ISIl, Kurdi, al qaida, araspko proljeće ili bebe lalemutava baštarda wrote:Ovo je karta po kojoj su kurdi sovjetski marksistički saveznici kontra islamiziranih zapadnih. Malo podsjeća na srpsko poimanje vlastite države po kojemu gdje žive srbi tu je srbija.asilovski wrote:Mi ovdje govorimo o podacima službenim, CIA-e i t d a ne tvojim ili kurdskim lupetanjimaEroo wrote:Nema ih ni u Turskoj, ako je vjerovati islamisti Erdoganu i tebi. Ko ne vjeruje neka pogleda turski Ustav.asilovski wrote:Ma, Kurda i nema na pola zamišljena teritorija pogotovo ne u Iraku i Iranuprckov wrote:
ero ocel bit sta od tog kurdistana
A kada se pogleda tko je na hrpi koja gura ideju nezavisne kurdske države, koju su trebali dobiti od davno, a nisu zbog istih onih koji im je sad obećaju, opet ispod stola tu ima od Vesne Pusić i komunističke internacionale pa do izraela koji će ih jedini priznati, a kojemu je najdraže kada se njegovi susjedi bore između sebe.
Kermit-
2014-04-17
Kurdi su još 1918 trebali dobiti državu.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Svašta su svi trebali dobiti, a Kurdi su se onda držali turaka i ubijali grke, armence, asirce i kršćaneAntijunak wrote:Kurdi su još 1918 trebali dobiti državu.
Kermit-
2014-04-17
uzeli bi 3inu sirije a žive po ćoškovimaEroo wrote:
dabrov_brk- Posts : 78
2014-04-14
Ako budu pravi, odlucni, slozni,hrabri, nesto ce i napraviti.
Sad ili nikad.
Tesko ce docekati slicnu priliku.
Sad ili nikad.
Tesko ce docekati slicnu priliku.
dijagram-
2015-08-09
Kurdi imaju pravo na državu,pa makar ličila na nekakvu kiflicu kao što je i Hrvatska.
Da se pitalo Mađare,Austrijance,Talijane i Srbe,Hrvati bi danas takođe bili poput Kurda,Baska ili Palestinaca.
Da se pitalo Mađare,Austrijance,Talijane i Srbe,Hrvati bi danas takođe bili poput Kurda,Baska ili Palestinaca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jebo te, Ero, ovo kao da je njeki kurdski šešelj crtal!Eroo wrote:
Zamisal je u redu, njeka se samoodrede, ali i meni se čini da je to samo poticaj na nastavak međunacionalnih sukobah.epikur37 wrote:U glavnom kad vidim tko je za, znam da nešto nije u redu s tom idejom...
asilovski wrote:Cca ja sam bio za kurde, međutim kada ti ideju otmu ovakvi, a vjerojatno Izrael onda je cilj samo rat, nasilje, izbjeglice i veliko sranjeepikur37 wrote:U glavnom kad vidim tko je za, znam da nešto nije u redu s tom idejom...
Srećom nema Svetca pa ne moram objašnjavati da ti ne jebem mater.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zametki države KURDISTANA na teritoriju Sirije i Iraka?
» Bogati kvazi liberali mrze sve nas
» Prijedlog deklaracije o položaju Hrvata u BiH: Pusićka i Suljagić suglasni u osudama
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» Bogati kvazi liberali mrze sve nas
» Prijedlog deklaracije o položaju Hrvata u BiH: Pusićka i Suljagić suglasni u osudama
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
Page 2 of 3