BRITANCI SPREMAJU TAKTIKU ZA SRBIJU
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
BRITANCI SPREMAJU TAKTIKU ZA SRBIJU
BRITANCI SPREMAJU TAKTIKU ZA SRBIJU: Šta je sve zanimalo lordove u Beogradu?
Sa očekivanim izlaskom iz Unije, London je dobio priliku da razmotri značaj Balkana za Veliku Britaniju i da preispita britanski angažman u ovom regionu
Foto-montaža: pixabay.com, Wikimedia
U poslednja dva mesece učestale su posete britanskih zvaničnika Beogradu. One su pokrenute posle sednice Odbora za međunarodne odnose britanskog parlamenta, na kojoj je pokrenuta rasprava o budućim odnosima Velike Britanije i Balkana nakon Bregzita.
Sa očekivanim izlaskom iz Unije, London je dobio priliku da razmotri značaj Balkana za Veliku Britaniju i da preispita britanski angažman u ovom regionu.
Među ključnim pitanjima su koji je britanski interes, direktan ili indirektan, na Balkanu, kakve su posledice po NATO toga što neke zemlje regiona grade bliske vojne i ekonomske veze sa Rusijom i kako Velika Britanija može da podrži stabilnost u regionu.
Vestminsterska palata u Londonu, u kojoj se nalazi parlament Ujedinjenog Kraljevstva. Foto: Profimedia/Alamy
S tim u vezi, treba i posmatrati učestale posete britanskih zvaničnika Beogradu. Prvo je polovinom septrembra srpsku prestonicu posetio stalni podsekretar Forin ofisa Sajmon Mek Donald, da bi ove nedelje sa našim najvišim zvaničnicima razgovarali članovi delegacije Doma lordova britanskog parlamenta.
Predstavnici Doma lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva istakli su da njihova delegacija boravi u Srbiji radi prikupljanja informacija u cilju što bolje formulacije politike Ujedinjenog Kraljevstva prema Zapadnom Balkanu nakon Bregzita i definisanja modaliteta aktivnosti Kraljevstva u pravcu doprinosa stabilnosti regiona, saopštila je Pres služba Predsednika, nakon sastanka na Andrićevom vencu.
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Posle razgovara sa Vučićem, koji je naglasio da očekuje da Ujedinjeno Kraljevstvo pokaže više razumevanja za srpske stavove u vezi sa Kosovom i Metohijom, gosti iz Britanije su prešli ulicu i otišli do Doma Narodne Skupštine.
Tamo su razgovarali sa porptedsednikom srpskog parlamenta Vladimirom Marinkovićem i članovima Odbora za spoljne poslove.
Parlamentarce Ujedinjenog Kraljevstva posebno je zanimalo pitanje podrške njihove zemlje Srbiji po pitanju migranstske krize, ali i način na koji se u srpskom parlamentu vodi dijalog o procesu pridruživanja EU, odnosi sa Bosnom i Hercegovinom, kao i odnosa prema Kosovu i Metohiji.
Na kraju posete su razgovarali sa premijerkom Anom Brnabić, koja ij je informisala da ciljevi Vlade Srbije ostaju ekonomske reforme, regionalna stabilnost i priključenje Evropskoj uniji.
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Predstavnici Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva izrazili su zadovoljstvo što će Velika Britanija biti domaćin Samita o Zapadnom Balkanu sledeće godine.
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Međutim, ovim razgovorom se ne završavaju posete zvaničnika iz Londona. Kako je najavljeno, već u ponedeljak u Skupštinu Srbije dolazi nova delegacija Parlamenta Ujedinjenog kraljevstva.
Guest- Guest
Re: BRITANCI SPREMAJU TAKTIKU ZA SRBIJU
mora da im je dosadno,
ili vole naše ćevape,
pa ih svaki cas eto kod nas !?
ili vole naše ćevape,
Guest- Guest
Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi da za njih ginete.
Regoč wrote:Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi daza njihginete.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Eroo wrote:Regoč wrote:Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi daza njihginete.
ko to kaze, trenutno,
first balkanski uvlakaci engleskoj kruni, hrvati !
Guest- Guest
Jesmo li mi radi Englezah pišali po Hitleru? I kako su vam zahvalili?pizzon wrote:Eroo wrote:Regoč wrote:Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi daza njihginete.
ko to kaze, trenutno,
I sta vele lordovi..di ste lidlici?pizzon wrote:mora da im je dosadno,
ili vole naše ćevape,
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
pizzon wrote:BRITANCI SPREMAJU TAKTIKU ZA SRBIJU
Mrkva va usta, kurac va guzicu.
Stribor-
2015-09-22
prckov wrote:I sta vele lordovi..di ste lidlici?pizzon wrote:mora da im je dosadno,
ili vole naše ćevape,
nismo mi splicani,
to je za njih rezervisano <<<<<<<<1
Guest- Guest
pizzon wrote:prckov wrote:I sta vele lordovi..di ste lidlici?pizzon wrote:mora da im je dosadno,
ili vole naše ćevape,
nismo mi splicani,
Niste. Dobili ste mrkvu va usta. Guzicu nudite ali Briti će vas pojebati kad njimi bude volja, a ne vami. Strpite se.
Stribor-
2015-09-22
al jeste sirotinjapizzon wrote:prckov wrote:I sta vele lordovi..di ste lidlici?pizzon wrote:mora da im je dosadno,
ili vole naše ćevape,
nismo mi splicani,
vis da je za vas
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
pizzon wrote:Eroo wrote:Regoč wrote:Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi daza njihginete.
ko to kaze, trenutno,
Vrimena su se obrnula no kako su bila. Vi ste s Rusi, mi smo s NATO-om. God save the Queen ... and fuck Serbia.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:Regoč wrote:Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi daza njihginete.
ko to kaze, trenutno,
Vrimena su se obrnula no kako su bila. Vi ste s Rusi, mi smo s NATO-om. God save the Queen ... and fuck Serbia.
čekaj, meni kenjas a sebe uzdizes
polako, polako, nemoj mnogo da se uzdizes
Guest- Guest
nas obilaze, evo skoro svakodnevno
vama posalju @
ili vas pozovu da zapisete
sta vam jeciniti tokom meseca
vama posalju @
Guest- Guest
pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:Regoč wrote:Provjeravaju jeste li još uviek dovoljno glupi daza njihginete.
ko to kaze, trenutno,
Da ... tebi serem po glavi. I nij' ništo posebno. Jednostavno se poserem. Kamo god se poserem, vi ste ispod. Ne morem fulati.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:
ko to kaze, trenutno,
Da ... tebi serem po glavi. I nij' ništo posebno. Jednostavno se poserem. Kamo god se poserem, vi ste ispod. Ne morem fulati.
koji si ti prostak i primitivac
uzas od spodobe
yebi si mater poserko
meni mozes samo da pusus q
i to ako ti dozvolim
Last edited by pizzon on 30/9/2017, 14:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:nas obilaze, evo skoro svakodnevno
vama posalju @
Translation?
Stribor-
2015-09-22
pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:
ko to kaze, trenutno,
uzas od spodobe
yebi si mater poserko
Jebi ti svoju idiote. To vam je ionako navada.
Stribor-
2015-09-22
evo,Stribor wrote:pizzon wrote:nas obilaze, evo skoro svakodnevno
vama posalju @
Translation?
more yebi si mater
Guest- Guest
Stribor wrote:pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:Stribor wrote:
uzas od spodobe
yebi si mater poserko
Jebi ti svoju idiote. To vam je ionako navada.
haha,đ
rece da ti treba prevod
hahaha
pizda ti materina ološka
yebi se, vozdra
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Paranoja u Srbiji!Milogorci i ujke spremaju zestok udar na Srbiju
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Ajme!Ujke opet spremaju sa NATO snagama zajedno sa Siptarima,Milogorcima,Juznim Srbima-Makedoncima,Alpskim ujkama i Balijama agresiju na Srbiju i svekoliko srpstvo
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Ajme!Ujke opet spremaju sa NATO snagama zajedno sa Siptarima,Milogorcima,Juznim Srbima-Makedoncima,Alpskim ujkama i Balijama agresiju na Srbiju i svekoliko srpstvo
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
Page 1 of 2