''TETE U SPLITSKIM VRTIĆIMA ŠOKIRANE, SIROMAŠNE MALIŠANE DJECA ZOVU ‘LIDLIĆIMA’: ‘Možete zamisliti kako se osjećaju…’''
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''TETE U SPLITSKIM VRTIĆIMA ŠOKIRANE, SIROMAŠNE MALIŠANE DJECA ZOVU ‘LIDLIĆIMA’: ‘Možete zamisliti kako se osjećaju…’''
Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:Bacanje prašine u oči, znaš i sam.red wolf wrote:Agenda 2030 ima, ako se ne varam, 17 ciljeva koje treba ostvariti...Među njima nema ovog o čemu ti pišeš...Regoč wrote:Novi svjetski poredak, ne glumi glumca.red wolf wrote:A kakve to veze ima sa Agendom 2030?Regoč wrote:
https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
Novi svjetski poredak u punom sjaju!
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''TETE U SPLITSKIM VRTIĆIMA ŠOKIRANE, SIROMAŠNE MALIŠANE DJECA ZOVU ‘LIDLIĆIMA’: ‘Možete zamisliti kako se osjećaju…’''
Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:Bacanje prašine u oči, znaš i sam.red wolf wrote:Agenda 2030 ima, ako se ne varam, 17 ciljeva koje treba ostvariti...Među njima nema ovog o čemu ti pišeš...Regoč wrote:Novi svjetski poredak, ne glumi glumca.red wolf wrote:
A kakve to veze ima sa Agendom 2030?
Ne. Ja samo promatram.Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:Bacanje prašine u oči, znaš i sam.red wolf wrote:Agenda 2030 ima, ako se ne varam, 17 ciljeva koje treba ostvariti...Među njima nema ovog o čemu ti pišeš...Regoč wrote:
Novi svjetski poredak, ne glumi glumca.
red wolf-
2016-02-10
Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:Bacanje prašine u oči, znaš i sam.red wolf wrote:Agenda 2030 ima, ako se ne varam, 17 ciljeva koje treba ostvariti...Među njima nema ovog o čemu ti pišeš...Regoč wrote:
Novi svjetski poredak, ne glumi glumca.
Guest- Guest
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ne. Ja samo promatram.Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:Bacanje prašine u oči, znaš i sam.red wolf wrote:
Agenda 2030 ima, ako se ne varam, 17 ciljeva koje treba ostvariti...Među njima nema ovog o čemu ti pišeš...
Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:Bacanje prašine u oči, znaš i sam.red wolf wrote:
Agenda 2030 ima, ako se ne varam, 17 ciljeva koje treba ostvariti...Među njima nema ovog o čemu ti pišeš...
red wolf-
2016-02-10
Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:
Bacanje prašine u oči, znaš i sam.
Guest- Guest
Tko kaže da nema? Samo će biti još veće robstvo u novom svjetskom poretku!red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...Regoč wrote:
Bacanje prašine u oči, znaš i sam.
Nisi...pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:
Ne...Budućnost je globalizirani svijet...To je nešto sasvim normalno...
red wolf-
2016-02-10
Samo ti se čini. Uvjetovan si gomilom stvari, imaš gomilu ograničenjah.pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:
Pa to ste zaslužili...Regoč wrote:Tko kaže da nema? Samo će biti još veće robstvo u novom svjetskom poretku!red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Nije, ali ne onako kako ti mniš. Nikakva ga globalizacija neće izvući iz okovah uvjetovanosti.red wolf wrote:Nisi...pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:
Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.
Vrlo istinito receno...Zakoni prije svega...Regoč wrote:Samo ti se čini. Uvjetovan si gomilom stvari, imaš gomilu ograničenjah.pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:
Novi svjetski poredak je robstvo. Ma što ti objašnjavam, ti ga propagiraš, znaš to i bolje od mene kao insajder.
Guest- Guest
Ne, to je posljedica pohlepe njekolicine.red wolf wrote:Pa to ste zaslužili...Regoč wrote:Tko kaže da nema? Samo će biti još veće robstvo u novom svjetskom poretku!red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:Precizno receno..Regoč wrote:
Ne. Otvoriti će mu oči.Regoč wrote:Nije, ali ne onako kako ti mniš. Nikakva ga globalizacija neće izvući iz okovah uvjetovanosti.red wolf wrote:Nisi...pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:
Precizno receno..
red wolf-
2016-02-10
Odgoj, stavovi, koristoljublje...pismejker wrote:Vrlo istinito receno...Zakoni prije svega...Regoč wrote:Samo ti se čini. Uvjetovan si gomilom stvari, imaš gomilu ograničenjah.pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:
Precizno receno..
Ne. Dali ste pristanak.Regoč wrote:Ne, to je posljedica pohlepe njekolicine.red wolf wrote:Pa to ste zaslužili...Regoč wrote:Tko kaže da nema? Samo će biti još veće robstvo u novom svjetskom poretku!red wolf wrote:Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...pismejker wrote:
Precizno receno..
red wolf-
2016-02-10
Sumnjam jer je cilj da čovjek nekritički prihvati sve što mu serviraju gospodari svieta.red wolf wrote:Ne. Otvoriti će mu oči.Regoč wrote:Nije, ali ne onako kako ti mniš. Nikakva ga globalizacija neće izvući iz okovah uvjetovanosti.red wolf wrote:Nisi...pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:
Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ne. Dali ste pristanak.Regoč wrote:Ne, to je posljedica pohlepe njekolicine.red wolf wrote:Pa to ste zaslužili...Regoč wrote:Tko kaže da nema? Samo će biti još veće robstvo u novom svjetskom poretku!red wolf wrote:
Pa do sada ste bili slobodni...Recite mi, što ste vi to veliko napravili u toj svojoj slobodi pa da nema danas ropstva u bilo kojem obliku na Zemlji?...
Ne, tad će otvoriti oči i shvatiti da je izgubio sve...Regoč wrote:Sumnjam jer je cilj da čovjek nekritički prihvati sve što mu serviraju gospodari svieta.red wolf wrote:Ne. Otvoriti će mu oči.Regoč wrote:Nije, ali ne onako kako ti mniš. Nikakva ga globalizacija neće izvući iz okovah uvjetovanosti.red wolf wrote:Nisi...pismejker wrote:
Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..
red wolf-
2016-02-10
Pa sad..to mije nikakav problem,prilicno sam adaptibilan na sve..doduse,vremena treba,ali u sustini,pocinjem se osjecati kao riba u vodi....Regoč wrote:Odgoj, stavovi, koristoljublje...pismejker wrote:Vrlo istinito receno...Zakoni prije svega...Regoč wrote:Samo ti se čini. Uvjetovan si gomilom stvari, imaš gomilu ograničenjah.pismejker wrote:Mene boli Kitonja moj..ja jesam slobodan...radim sto hocu,kad hocu i kako hocu...svoj boss postajem..red wolf wrote:
stvaram si preduvjete da me nitko nece ,dakle,u smislu posla,firme,poslodavci oni i ovi,zajebavati i pokoravati svojim interesima,uklapati u svoje okvire,nametati svoja pravila i tako...Drzava ima svoja pravila,i to vrijede za sve,tu nema sto mudrovati...za sada...
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Možete li zamisliti da Hrvatska dobije gay premijera porijeklom iz Srbije?
» da mi komentarisemo kako se zovu deca milanovica
» TV prenosila kako djeca pjevaju za rodjendan KIM UN SULJI prvorodjenom
» Stan od 35 kvadrata 9.000 evra. U čemu je trik? I kako vi možete da ga kupite
» 'Kako možete obavljati ovo časno zanimanje ako ste lagali da nemam završenu gimnaziju?'
» da mi komentarisemo kako se zovu deca milanovica
» TV prenosila kako djeca pjevaju za rodjendan KIM UN SULJI prvorodjenom
» Stan od 35 kvadrata 9.000 evra. U čemu je trik? I kako vi možete da ga kupite
» 'Kako možete obavljati ovo časno zanimanje ako ste lagali da nemam završenu gimnaziju?'
Page 2 of 5