SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
@levi...u svemu moraš vidjeti pozitivno...Sve je kretanje...Nikad ništa ne stoji...Makar ti se čini da je to nešto loše u čemu jesi trenutno...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ja nisam :Dred wolf wrote:Sami ste pristali na njega...Leviathan2 wrote:jbte novi svjetski poredakred wolf wrote:Zaspat ćeš u starom svjetskom poretku, a probudit ćeš se u novom svjetskom poretku...epikur37 wrote:red wolf wrote:Vrijeme je za novo nadahnuće...
da se i s tobom slozim jednom u godinu danaa
i da bude opet guzenje stoke sitnozube
Jesi. Nisi ga zaustavio, zar ne?Leviathan2 wrote:ja nisam :Dred wolf wrote:Sami ste pristali na njega...Leviathan2 wrote:jbte novi svjetski poredakred wolf wrote:Zaspat ćeš u starom svjetskom poretku, a probudit ćeš se u novom svjetskom poretku...epikur37 wrote:
da se i s tobom slozim jednom u godinu danaa
red wolf-
2016-02-10
ne zanima me da ga zaustavim, nisam spasiteljred wolf wrote:Jesi. Nisi ga zaustavio, zar ne?Leviathan2 wrote:ja nisam :Dred wolf wrote:Sami ste pristali na njega...Leviathan2 wrote:jbte novi svjetski poredakred wolf wrote:
Zaspat ćeš u starom svjetskom poretku, a probudit ćeš se u novom svjetskom poretku...
jednostavno ga ignoriram kao i poretke do sada :D
A ne, ne ide to tako...I tvoja ignorancija je pristanak...Leviathan2 wrote:ne zanima me da ga zaustavim, nisam spasiteljred wolf wrote:Jesi. Nisi ga zaustavio, zar ne?Leviathan2 wrote:ja nisam :Dred wolf wrote:Sami ste pristali na njega...Leviathan2 wrote:
jbte novi svjetski poredak
red wolf-
2016-02-10
ne, moja ignorancija je ignorancija, ne zanimaju me, da su me pitali i ja sutao onda je precutni pristanak, ovako me nitko nista ne pita a ja isto njih ne pitam, ne zanimaju mered wolf wrote:A ne, ne ide to tako...I tvoja ignorancija je pristanak...Leviathan2 wrote:ne zanima me da ga zaustavim, nisam spasiteljred wolf wrote:Jesi. Nisi ga zaustavio, zar ne?Leviathan2 wrote:ja nisam :Dred wolf wrote:
Sami ste pristali na njega...
Ne nije tvoja...Njihova je...I zato ćeš se sutra probuditi u svijetu kojeg zapravo ne želiš...heheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:ne, moja ignorancija je ignorancija, ne zanimaju me, da su me pitali i ja sutao onda je precutni pristanak, ovako me nitko nista ne pita a ja isto njih ne pitam, ne zanimaju mered wolf wrote:A ne, ne ide to tako...I tvoja ignorancija je pristanak...Leviathan2 wrote:ne zanima me da ga zaustavim, nisam spasiteljred wolf wrote:Jesi. Nisi ga zaustavio, zar ne?Leviathan2 wrote:
ja nisam :D
red wolf-
2016-02-10
ezek, nemas pojma, :Dred wolf wrote:Ne nije tvoja...Njihova je...I zato ćeš se sutra probuditi u svijetu kojeg zapravo ne želiš...heheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:ne, moja ignorancija je ignorancija, ne zanimaju me, da su me pitali i ja sutao onda je precutni pristanak, ovako me nitko nista ne pita a ja isto njih ne pitam, ne zanimaju mered wolf wrote:A ne, ne ide to tako...I tvoja ignorancija je pristanak...Leviathan2 wrote:ne zanima me da ga zaustavim, nisam spasiteljred wolf wrote:
Jesi. Nisi ga zaustavio, zar ne?
Carstvo je i gazi one koji mu se ne pokore. Dok se ne sudari jakim igračem koji teži postati novo Carstvo. Tako je bilo i bit će.pismejker wrote:Qurtza je Carstvo..mozda za trecerazredne fukojebine koje moze strasiti i razguzivati...
Pred zescim igracima je kush..
Znaš što je najbolje, ni ti ne vjeruješ u ovo što si napisao...heheheheheheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:ezek, nemas pojma, :Dred wolf wrote:Ne nije tvoja...Njihova je...I zato ćeš se sutra probuditi u svijetu kojeg zapravo ne želiš...heheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:ne, moja ignorancija je ignorancija, ne zanimaju me, da su me pitali i ja sutao onda je precutni pristanak, ovako me nitko nista ne pita a ja isto njih ne pitam, ne zanimaju mered wolf wrote:A ne, ne ide to tako...I tvoja ignorancija je pristanak...Leviathan2 wrote:
ne zanima me da ga zaustavim, nisam spasitelj
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» CIJELI SVIJET JE UZ PARIZ
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi
» Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
» Uspon i pad najmlađe milijarderke koja je prevarila cijeli svijet
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!