29.9.1991.admiral Vladimir Barović - Radije ću ispaliti metak u sebe nego u hrvatski narod!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 29.9.1991.admiral Vladimir Barović - Radije ću ispaliti metak u sebe nego u hrvatski narod!
„JEDANPUT LjUDI DAJU RIJEČ, ONA OSTAJE ILI SE POGAZI. JA SAM DAO RIJEČ DA ĆU DA BRANIM OVU ZEMLjU AKO JOJ BUDE TEŠKO.” — major Milan Tepić
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: 29.9.1991.admiral Vladimir Barović - Radije ću ispaliti metak u sebe nego u hrvatski narod!
Neko da reč i drži je se. A neko prebegne na drugu stranu kako bi se ogrebao za čin i benefiicije.
koju zemlju?..vec tada nepostojecu..jer je slovenija izbacila jna uvela svoje carinike i bila takorec vec neovisna..dakle moj tepicu napravio si nula bodova....logicnije bi bilo onda da si rekao branit cu srpski narod,srpsku zemlju i sebe dignuo u zrak...vec bi to bilo nesto..dzango wrote:
„JEDANPUT LjUDI DAJU RIJEČ, ONA OSTAJE ILI SE POGAZI. JA SAM DAO RIJEČ DA ĆU DA BRANIM OVU ZEMLjU AKO JOJ BUDE TEŠKO.” — major Milan Tepić
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Kome je dao rec - njemu i drzi... Respect!vuksadinare wrote:koju zemlju?..vec tada nepostojecu..jer je slovenija izbacila jna uvela svoje carinike i bila takorec vec neovisna..dakle moj tepicu napravio si nula bodova....logicnije bi bilo onda da si rekao branit cu srpski narod,srpsku zemlju i sebe dignuo u zrak...vec bi to bilo nesto..dzango wrote:
...inace upodacima koje sam pronasao...u razgovorima sa tepicem o predaji....danima prije samog dizanaj u skladistu...tepic nije davao naznake da se nece predati...dapace rekao je da se moze pregovarati..no par dana prije dizanja skladista u zrak dobio ej depesu da skladiste s ene preda i brani svim raspolozivim ljudstvom i tehnikom...ili se izvuce te u povlacenju unisti skladiste...po podacima dana 27.9.1991..tepic je sa zamjenikom razrađivao plan proboja...kroz sumoviti i nenastanjeni dio kod skladista..te izbjegavajuci naseljene dijelove probio se do bilogore...u skladistu je bilo tada oko trideset vojnika..sa oficirima...i dva transportera koji su trebali biti udarna igla proboja...no ne znajuci u isto vrijeme hrvatske snage u blokadi skaldista poceli su propagandu sa pozivima vojnicima na predaju ili bjezanje i da iom se nsita nece desiti i bice pusteni kucama...vec 27.9.1991 iz kruga skaldista je pobjeglo 12 vojnika..i vec tada je operacija proboja propala....jer je pobjegla posada jednog transportera...drugog dana 28.9.1991 pobjeglo je jos sedam vojnika i dio posade drugog transportera..ostalih 8 bojnika je tepic otpustio odnosno davsi im izbor hoce li se predati ili ostati ostao je ovaj jedan vojnik ovi drugi su se predali..
2015-09-08
tepis je bio idiot i tocka, i ne samo idiot za vrijeme sukoba nego sirovina cjelog zivota, alkohol i neki brdski mentalitet
al ni s druge strane nisu bili bas neki,
uglavnom lik i da se predao vjerovatno bi zavrsio s metkom u zatiljku
taka vremena bila
ak se ne varam i onaj heroj hv vojske je isto likvidirao nekoliko vojaka
taka vremena bila
a sto se ti nisi drzao reci ili zakletve i zrtvovao se u mirkovcima nego si lijepo odsetao...cisto sumnjam da bi se ti i đango zrtvovali da ste nasli kao vojnci u skladistu..nego bi lijepo hajmo se mi predati bicemo razmjenjeni i opet cemo gladiti cice i mice...jebes zrtvovanje...kad neces vise vidjeti niti cicu niti micu...Stanojko wrote:Kome je dao rec - njemu i drzi... Respect!vuksadinare wrote:koju zemlju?..vec tada nepostojecu..jer je slovenija izbacila jna uvela svoje carinike i bila takorec vec neovisna..dakle moj tepicu napravio si nula bodova....logicnije bi bilo onda da si rekao branit cu srpski narod,srpsku zemlju i sebe dignuo u zrak...vec bi to bilo nesto..dzango wrote:
2015-09-08
Neki su tako. A neki su izdali radi čina i beneficija, prešli na drugu stranu i napali istu onu vojsku kojoj su položili zakletvu. Danas takvi imaju generalske penzije i svoje firme preko kojih obrću milione.Stanojko wrote:Kome je dao rec - njemu i drzi... Respect!vuksadinare wrote:koju zemlju?..vec tada nepostojecu..jer je slovenija izbacila jna uvela svoje carinike i bila takorec vec neovisna..dakle moj tepicu napravio si nula bodova....logicnije bi bilo onda da si rekao branit cu srpski narod,srpsku zemlju i sebe dignuo u zrak...vec bi to bilo nesto..dzango wrote:
Zato su neki heroji a neki nisu. Malo je onih sposobnih za ovako nešto. To je heroizam dostojan poštovanja.vuksadinare wrote:a sto se ti nisi drzao reci ili zakletve i zrtvovao se u mirkovcima nego si lijepo odsetao...cisto sumnjam da bi se ti i đango zrtvovali da ste nasli kao vojnci u skladistu..nego bi lijepo hajmo se mi predati bicemo razmjenjeni i opet cemo gladiti cice i mice...jebes zrtvovanje...kad neces vise vidjeti niti cicu niti micu...Stanojko wrote:Kome je dao rec - njemu i drzi... Respect!vuksadinare wrote:koju zemlju?..vec tada nepostojecu..jer je slovenija izbacila jna uvela svoje carinike i bila takorec vec neovisna..dakle moj tepicu napravio si nula bodova....logicnije bi bilo onda da si rekao branit cu srpski narod,srpsku zemlju i sebe dignuo u zrak...vec bi to bilo nesto..dzango wrote:
2014-04-19
...tepic nije imao dobru reputaciju u bjelovaru..zamjerio se mnogima..i mozda bi ga netko i krknuo..pod mozda...ali na kraju je ispao glup..oni koji su ga i zrtvovali lijepo se izvukli...nastavili dalje arditi svoj posao u bosni i srbiji niti su sjetili tepica...Leviathan2 wrote:tepis je bio idiot i tocka, i ne samo idiot za vrijeme sukoba nego sirovina cjelog zivota, alkohol i neki brdski mentalitet
taka vremena bila
2015-09-08
Ima ko se setio:vuksadinare wrote:...tepic nije imao dobru reputaciju u bjelovaru..zamjerio se mnogima..i mozda bi ga netko i krknuo..pod mozda...ali na kraju je ispao glup..oni koji su ga i zrtvovali lijepo se izvukli...nastavili dalje arditi svoj posao u bosni i srbiji niti su sjetili tepica...Leviathan2 wrote:tepis je bio idiot i tocka, i ne samo idiot za vrijeme sukoba nego sirovina cjelog zivota, alkohol i neki brdski mentalitet
taka vremena bila
2014-04-19
Pod a - Ja nisam bio oficir JNA, pod b - sve sto je naredjeno izvrsili smo, pod c - da mi je neko rekao da se zrtvujem za Titine oficire mogli bi malo da me povuku...vuksadinare wrote:a sto se ti nisi drzao reci ili zakletve i zrtvovao se u mirkovcima nego si lijepo odsetao...cisto sumnjam da bi se ti i đango zrtvovali da ste nasli kao vojnci u skladistu..nego bi lijepo hajmo se mi predati bicemo razmjenjeni i opet cemo gladiti cice i mice...jebes zrtvovanje...kad neces vise vidjeti niti cicu niti micu...Stanojko wrote:Kome je dao rec - njemu i drzi... Respect!vuksadinare wrote:koju zemlju?..vec tada nepostojecu..jer je slovenija izbacila jna uvela svoje carinike i bila takorec vec neovisna..dakle moj tepicu napravio si nula bodova....logicnije bi bilo onda da si rekao branit cu srpski narod,srpsku zemlju i sebe dignuo u zrak...vec bi to bilo nesto..dzango wrote:
Mile Tepić se posmatra
Sa svog ličnog psihijatra
Sa svog ličnog psihijatra
Guest- Guest
Barović je primjer i oličenje najvećijeh sinova Crne Gore.
Poput Marka Miljanova,Peka Dapčevića,Save Kovačevića,Veljka Kovačevića, Limuna Harambaše, Nikca od Rovina, Baje Pivljanina...
Poput Marka Miljanova,Peka Dapčevića,Save Kovačevića,Veljka Kovačevića, Limuna Harambaše, Nikca od Rovina, Baje Pivljanina...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
samo bi napomenio jedan stih bore corbe u njegovoj pjesmi 'za ideale ginu budale'...njemu je tepic izgleda budala
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski admiral o Srbima: "Ponašaju se kao psi"
» Radije sa lijevim ekstremistima nego sa AFD-om
» Radije bih bio Srbin nego Britanac"
» Radije vam govorim neugodnu istinu nego udobnu laž
» Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
» Radije sa lijevim ekstremistima nego sa AFD-om
» Radije bih bio Srbin nego Britanac"
» Radije vam govorim neugodnu istinu nego udobnu laž