Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
imam i ja bradu, imam bogami jos uvijek i kosu, volim krumpirusu a ni rakija mi nije mrska, a volim i grah sa rebarcimadzango wrote:Imam bradu, dugu kosu, volim gibanicu i rakiju.Leviathan2 wrote:kurac si ti cetnik, to je izumrlodzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
Re: Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
Ti si njeki četnik početnik.Leviathan2 wrote:imam i ja bradu, imam bogami jos uvijek i kosu, volim krumpirusu a ni rakija mi nije mrska, a volim i grah sa rebarcimadzango wrote:Imam bradu, dugu kosu, volim gibanicu i rakiju.Leviathan2 wrote:kurac si ti cetnik, to je izumrlodzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:
gore od cetnika
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednik: Fućka mi se ako će bošnjačka strana protestirati zbog odlikovanja!
» Kongresmen poziva SAD da ne dozvole da im Kremlj pokvari odnose sa Srbijom
» Užasno: četnik predsjednik Francuske!
» ''Gospodin predsjednik je patološki lažljivac" - tvrdi Šeks
» Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
» Kongresmen poziva SAD da ne dozvole da im Kremlj pokvari odnose sa Srbijom
» Užasno: četnik predsjednik Francuske!
» ''Gospodin predsjednik je patološki lažljivac" - tvrdi Šeks
» Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
Page 3 of 3