Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
srbija je antipod hrvatskoj u tom smislu
Guest- Guest
Re: Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
vuksadinare wrote:pa kako ju ne cimaju..vulin oce da joj pocepa glavu i vise od pola vlade....pizzon wrote:vuksadinare wrote:nemoj pizzon leba ti..ne volim dosita da te maltretiraju stanojko i ekipa...dobar si covek...dusevno..ali brate mili imas biser izjave da boli glava...pizzon wrote:dobro, to je tvoj " dojam "
moj odgovor, tebi
prezumi seksovu poruku srbiji
ali, napisi
gde ste nas medijski slomili
i ko cima anu sto je hrvatica
medijski ili u samoj skupstini
vi, pa vi srbina razapeli
ajde, samo 1nom, gde ste nas zeznuli
i ko cima anu sto je hrvatica a pred. vlade srbije
ko, kada, gde to pise ??
Guest- Guest
pa vidis da je porucio brnabickinoj najdrazoj ministarki uz onu ljubavnicu koju ce da postavi za ministarku obrane 'mars van iz vlade'....a to je neizravno i poruuka brnabickoj...ako kazes najdrazojoj ministarki gurbo da grublje ne moze..',marš'...znaci neizravno poruka i brnabickoj...marš..ti ces da me smenjujes i ljubavnicu umesto mene da postavljas...uostalom brnabicka je nekidan rekal tko se ogresio o zakone nema mesta u vladi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa kako ju ne cimaju..vulin oce da joj pocepa glavu i vise od pola vlade....pizzon wrote:vuksadinare wrote:nemoj pizzon leba ti..ne volim dosita da te maltretiraju stanojko i ekipa...dobar si covek...dusevno..ali brate mili imas biser izjave da boli glava...pizzon wrote:dobro, to je tvoj " dojam "
moj odgovor, tebi
prezumi seksovu poruku srbiji
ali, napisi
gde ste nas medijski slomili
i ko cima anu sto je hrvatica
medijski ili u samoj skupstini
vi, pa vi srbina razapeli
ajde, samo 1nom, gde ste nas zeznuli
i ko cima anu sto je hrvatica a pred. vlade srbije
ko, kada, gde to pise ??
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Negdje piše: 'tito je imao rexa a tuđman šexa'...
Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
pa glavni gazda u hdz jest seks, otkad je franjo umro on je preuzeo ful kontrolu, a i kad je franjo bio ziv seks je bio vladar iz sjene, mimo njegove volje ni franjo nije isaovuksadinare wrote:interesantno kako je pupi uvijek najbalzi prema seksu....zasto pitam se?...
Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kurac si ti cetnik, to je izumrlodzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
Imam bradu, dugu kosu, volim gibanicu i rakiju.Leviathan2 wrote:kurac si ti cetnik, to je izumrlodzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
yebiga,
za vučića skoro da zna ceo svet
a za šeksa sve kafane,
van ex yuge on je duplo golo
za vučića skoro da zna ceo svet
a za šeksa sve kafane,
van ex yuge on je duplo golo
Guest- Guest
Zagorac-Prigorac???dzango wrote:Imam bradu, dugu kosu, volim gibanicu i rakiju.Leviathan2 wrote:kurac si ti cetnik, to je izumrlodzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
Guest- Guest
Ako je Šeks Broj 1, kaj je onda Manolić?vuksadinare wrote:Broj 1 je rekao svoje..haug..ima netko nesto protiv...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Leonidas...Oh_Femder wrote:Ako je Šeks Broj 1, kaj je onda Manolić?vuksadinare wrote:Broj 1 je rekao svoje..haug..ima netko nesto protiv...
T.- Posts : 17598
2014-04-14
Oh_Femder wrote:Ako je Šeks Broj 1, kaj je onda Manolić?vuksadinare wrote:Broj 1 je rekao svoje..haug..ima netko nesto protiv...
teško pitanje - ni Alan Ford nije bio toliko dovitljiv .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Jašta!dzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
2016-11-08
Leonidas je izumio Stratocastera. A Manolić? Tamburicu bisernicu? Koju je Leonidas vidio kod svojih susjeda Hrvata pa je po njoj kreirao znameniti Stratov headstock.Totenkopf wrote:Leonidas...Oh_Femder wrote:Ako je Šeks Broj 1, kaj je onda Manolić?vuksadinare wrote:Broj 1 je rekao svoje..haug..ima netko nesto protiv...
2016-11-08
S tobom se ne da raspravljati, odlutaš...
Ja lutam, a ti plutaš...Totenkopf wrote:S tobom se ne da raspravljati, odlutaš...
2016-11-08
Šeks je točno rekal, a Brnabićeva nije Hrvatica.
imam i ja bradu, imam bogami jos uvijek i kosu, volim krumpirusu a ni rakija mi nije mrska, a volim i grah sa rebarcimadzango wrote:Imam bradu, dugu kosu, volim gibanicu i rakiju.Leviathan2 wrote:kurac si ti cetnik, to je izumrlodzango wrote:Normalno. Mi smo gospoda.Leviathan2 wrote:gore od cetnikadzango wrote:Nije četnik. On je psihopata i Europejac.
» Kongresmen poziva SAD da ne dozvole da im Kremlj pokvari odnose sa Srbijom
» Užasno: četnik predsjednik Francuske!
» ''Gospodin predsjednik je patološki lažljivac" - tvrdi Šeks
» Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
» Kongresmen poziva SAD da ne dozvole da im Kremlj pokvari odnose sa Srbijom
» Užasno: četnik predsjednik Francuske!
» ''Gospodin predsjednik je patološki lažljivac" - tvrdi Šeks
» Linic:Milanovic predsjednik?Pa zaratili bi sa Slovenijom i Srbijom
Page 2 of 3