Šveđani prolupali:Prestanite praviti djecu kako bismo spriječili globalno zatopljenje i spasili okoliš!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šveđani prolupali:Prestanite praviti djecu kako bismo spriječili globalno zatopljenje i spasili okoliš!
bog te mazo nije mi jasno kakosu tebe svabe primili...ajd mogu shvatiti kozojebe...oni im moraju zene tesleciti jer crna kita s enikad ne spusta...ali tebe?...vjecnog studenta...ako svabe sto ne trpe ne trpe mlatimudane i 'vjecne'pismejker wrote:hahahahahah..prilijenilo mi se malo...eto,dvrsim koffi ,lagano se zbrijem,spremim i u Bankicu moju ljubljenu..tantijemi sjeli,pa da malo uzmemo ipripremimo se za sutrasnji Šuping...vuksadinare wrote:ti ko i stanojko..'nekako s proljeca'... ....ajde ajde valjda ce do 40-te diplomirat ili bar poceti pisati diplomski..pismejker wrote:na proljece svrsavam...dotad sam se burazu priheftao..vuksadinare wrote:tebi ostala ta vjecno koja godina šule...da se tako...pismejker wrote:
uffff...Ma pasem ja njih ocima...eto,istina,neki dan vidim curu Ćamugicu,neodredjenih godina,ali da pogadjam...oko 25 u gradu..gledam je od stopala do face..yebote,ne vidjeh tak oskladno i medeno stvorene ćamugasto...ne mos oka odvojiti..1!! preslatka..iako su mi Ćamuge groza,gledam ja nju,ona menea..i niš..!!!
A yebi ga sad,proglasi ti mene a qurvom..
da je bar kojih 15 godina manje,pa hajde,ovak ozadovoljan sto mogu servisirati puno mladju curu,je sasvim dosta..
pa jos je ostala ova godina šulea,a dotle malo sa burazom iz svicarske meshetarimo..inace lik je 5 kopalja iznad mene u poslu i lovi...korisno me uci poslu u prakticnom smislu i koristenju alata,nije preslozeno..
Istina,ne radi mi se bas nes Poslasto,u klasicnom smislu...
vuksadinare- Posts : 100328
2015-09-08
Re: Šveđani prolupali:Prestanite praviti djecu kako bismo spriječili globalno zatopljenje i spasili okoliš!
vuksadinare wrote:bog te mazo nije mi jasno kakosu tebe svabe primili...ajd mogu shvatiti kozojebe...oni im moraju zene tesleciti jer crna kita s enikad ne spusta...ali tebe?...vjecnog studenta...ako svabe sto ne trpe ne trpe mlatimudane i 'vjecne'pismejker wrote:hahahahahah..prilijenilo mi se malo...eto,dvrsim koffi ,lagano se zbrijem,spremim i u Bankicu moju ljubljenu..tantijemi sjeli,pa da malo uzmemo ipripremimo se za sutrasnji Šuping...vuksadinare wrote:ti ko i stanojko..'nekako s proljeca'... ....ajde ajde valjda ce do 40-te diplomirat ili bar poceti pisati diplomski..pismejker wrote:na proljece svrsavam...dotad sam se burazu priheftao..vuksadinare wrote:
tebi ostala ta vjecno koja godina šule...da se tako...
Kljucna Rijec Fuk..nisam im na teret...ne pratis ti sto ti ja pisem i sto sam ti kazoooo...Ajd zdrav bio...odoh.
Guest- Guest
imigranti su symptom, problem su oni koji te napadaju ako se usprotivis nekontroliranoj imigraciji
mislim ja napišem šta mislim na fejsu o toj imigraciji.. ne napada me nitko.. da mi netko počne nešto srati, tipa "fašist, rasist" razbio bi mu glavu.. gdje se god nalazio
čak i Index piše o tome da je imigracija postala problem..
sreća naša da arapi ne žele kod nas.. još će biti veselo kada ih Čardak premjesti iz ZGa negdje u neku Slavonsku Vukojebinu
naša ih policija često masira pendrecima itd..
sreća naša da arapi ne žele kod nas.. još će biti veselo kada ih Čardak premjesti iz ZGa negdje u neku Slavonsku Vukojebinu
Guest- Guest
ma dobro, ti si nesto drugoPinochet wrote:mislim ja napišem šta mislim na fejsu o toj imigraciji.. ne napada me nitko.. da mi netko počne nešto srati, tipa "fašist, rasist" razbio bi mu glavu.. gdje se god nalazio
tebi ne smije niko nista
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
gle jedina prednost Čardaka(ali i ostatka istočne Europe) nad Australijom i Švedskom, jest što te spike "arapi i afganistanci će nas hraniti svi koji ste protiv toga ste rasisti" nitko ovdje ne puši 2%. Dapače ljudi koji napišu nešto tako u komentarima , njih se ismijava i prijeti im se. Čak i novinarima. Pa više nitko i ne piše o tome.. par njih je naivno pisalo "pozitivno" o imigraciji prije 2-3godine, pa vide da su se zajebali.prckov wrote:ma dobro, ti si nesto drugoPinochet wrote:mislim ja napišem šta mislim na fejsu o toj imigraciji.. ne napada me nitko.. da mi netko počne nešto srati, tipa "fašist, rasist" razbio bi mu glavu.. gdje se god nalazio
tebi ne smije niko nista
tako da je u RH stanje glede toga 0 bodova. nitko ih ne želi vamo, osim par katoličkih fanatika i par liberalnih/komunističkih fanatika.
ali druga je stvar što nas Domoljubi iz Čardak HDZa natrpati, naredit će Merkelica i Domoljubi će uvesti par tisuća ili par desetaka tisuća terorista bez problema, a ludi narod će opet iduće izbore glasovati za Don Anemia i Čardak
Guest- Guest
selo gori a baba se cesljaPinochet wrote:gle jedina prednost Čardaka(ali i ostatka istočne Europe) nad Australijom i Švedskom, jest što te spike "arapi i afganistanci će nas hraniti svi koji ste protiv toga ste rasisti" nitko ovdje ne puši 2%. Dapače ljudi koji napišu nešto tako u komentarima , njih se ismijava i prijeti im se. Čak i novinarima. Pa više nitko i ne piše o tome.. par njih je naivno pisalo "pozitivno" o imigraciji prije 2-3godine, pa vide da su se zajebali.prckov wrote:ma dobro, ti si nesto drugoPinochet wrote:mislim ja napišem šta mislim na fejsu o toj imigraciji.. ne napada me nitko.. da mi netko počne nešto srati, tipa "fašist, rasist" razbio bi mu glavu.. gdje se god nalazio
tebi ne smije niko nista
tako da je u RH stanje glede toga 0 bodova. nitko ih ne želi vamo, osim par katoličkih fanatika i par liberalnih/komunističkih fanatika.
ali druga je stvar što nas Domoljubi iz Čardak HDZa natrpati, naredit će Merkelica i Domoljubi će uvesti par tisuća ili par desetaka tisuća terorista bez problema, a ludi narod će opet iduće izbore glasovati za Don Anemia i Čardak
Hr je jedan osrednji grad
nebitni u globalnim promjenama niti na ista uticu, ali ce promjene uticat na HR
2014-04-19
na zapadu se prica o govoru mrznje a politicarka u parlamentu poziva na na bioloski nestanak kompletnog naroda I ovi aplaudiraju. Jel je iko prozvo bar za govor mrznje ako vec ne za genocid? Sto nije?
nobelovac ostaje bez posla za salu koja je navodno seksisticka a ova poziva na nestanak jednog naroda. Engleska -prckov wrote:na zapadu se prica o govoru mrznje a politicarka u parlamentu poziva na na bioloski nestanak kompletnog naroda I ovi aplaudiraju. Jel je iko prozvo bar za govor mrznje ako vec ne za genocid? Sto nije?
Yasmin Albhai Brown - " nevolim bijele muskarce, zelim da njihova vrsta nestane za sto godina". Ni ovu niko cak nije ni pito "sto bona" a kamo li govor mrznje ili slicno. Medijska je licnost, nije anonimus
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Globalno zatopljenje
» U.N. globalno zatopljenje je instrument da se uništi kapitalizam
» Globalno zatopljenje-Mnogi Primorci preselit će se u Gorski kotar
» Ima li kraja idiotizmu: Bijela Kuća će blokirati sunce i tako zaustaviti globalno zatopljenje
» ČEKA IH NAJVEĆA TUŽBA U POVIJESTI? Naftne tvrtke znale su da su krive za globalno zatopljenje, a lagale su nam godinama?
» U.N. globalno zatopljenje je instrument da se uništi kapitalizam
» Globalno zatopljenje-Mnogi Primorci preselit će se u Gorski kotar
» Ima li kraja idiotizmu: Bijela Kuća će blokirati sunce i tako zaustaviti globalno zatopljenje
» ČEKA IH NAJVEĆA TUŽBA U POVIJESTI? Naftne tvrtke znale su da su krive za globalno zatopljenje, a lagale su nam godinama?
Page 2 of 2