Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
ma suradjuju oni ispod zita jebo im ti mater, bagra su politicarivuksadinare wrote:....svi zadovoljni time...kad se svadis nema ni regionske politike.....nema prijateljstva nema bratstva..i vratilo se na ono kako treba biti...kako ej prirodno...Leviathan2 wrote:nece biti frke, ovo je samo prepucavanje za publiku, niti je hrvatska sposobna za rat a niti srbijavuksadinare wrote:bice frke..zasto?...jebiga mora se...
sad se vodi medijski i propagandni jedino, ko lajanje pasa preko ograde, puno buke a nitko ne grize
svadja je za raju kako bi rekli bosanci
a cuj di je seks tu leba ne raste...Leviathan2 wrote:ma suradjuju oni ispod zita jebo im ti mater, bagra su politicarivuksadinare wrote:....svi zadovoljni time...kad se svadis nema ni regionske politike.....nema prijateljstva nema bratstva..i vratilo se na ono kako treba biti...kako ej prirodno...Leviathan2 wrote:nece biti frke, ovo je samo prepucavanje za publiku, niti je hrvatska sposobna za rat a niti srbijavuksadinare wrote:bice frke..zasto?...jebiga mora se...
sad se vodi medijski i propagandni jedino, ko lajanje pasa preko ograde, puno buke a nitko ne grize
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
mas naprotiv, da ima seksa bilo bi i leba, nego ovo je jebanje na suho i u glavuvuksadinare wrote:a cuj di je seks tu leba ne raste...Leviathan2 wrote:ma suradjuju oni ispod zita jebo im ti mater, bagra su politicarivuksadinare wrote:....svi zadovoljni time...kad se svadis nema ni regionske politike.....nema prijateljstva nema bratstva..i vratilo se na ono kako treba biti...kako ej prirodno...Leviathan2 wrote:nece biti frke, ovo je samo prepucavanje za publiku, niti je hrvatska sposobna za rat a niti srbijavuksadinare wrote:bice frke..zasto?...jebiga mora se...
Posteno kao i sve ostalo u sjebanoj nam nasoj.Jos je samo pitanje koliko dugo taj izbuseni camac moze ostati na povrsini.
vili40-
2015-08-02
Dijeli se jer im od njih ovise pozicije...poznajem medveda i znam da mu nije drago zbog ove brojke jer nije istinita...ali jbg robuje sindromu vojnik stranke .i tako se ponasajvili40 wrote:Dok se jednom manjem broju sumanuto dijeli sakom i kapom,drugi onaj veci dio nije dobio nista.
Posteno kao i sve ostalo u sjebanoj nam nasoj.Jos je samo pitanje koliko dugo taj izbuseni camac moze ostati na povrsini.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
zasad s uosigurani,..dok brojni Yoda i Longiji,pokrecu turizam na obali... ..njima je i to dovoljno,ostali nek perjaju van..Kako si se privikao na Umwelt ?vili40 wrote:Dok se jednom manjem broju sumanuto dijeli sakom i kapom,drugi onaj veci dio nije dobio nista.
Guest- Guest
Sutra odmah nakon posla idem doma
vili40-
2015-08-02
Vuce,kod nas robuje sindrom propasti,gangrena je to.Zato se i pitam kolko ovo nakaradno stanje drzava moze izdrzati.
vili40-
2015-08-02
Zast pitas dal je sve u redu?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:,gangrena je to.
catabbath-
2015-08-22
Pa onako...neki cudni flling sam imaovili40 wrote:Zast pitas dal je sve u redu?
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa onako...neki cudni flling sam imaovili40 wrote:Zast pitas dal je sve u redu?
Izgleda da si ti u zadnje vrijeme veoma ČESTO pod pritiskom " FILINGA " - hajde daj ti nama ostalima neki " FILING " koji si do sada POGODIO - biti ću svakako zadovoljan tvojim pogađanjem - jer i meni ova SVA politička KLIKA ide na JAJA i želim da im smjestim - no, ti mi se nešto previše u zadnje vrijeme hvališ kako imaš " FILING " - daj i nas i ostale uputi kako da im jebemo NANU !!
Guest- Guest
redder4 wrote:pismejker wrote:Pa onako...neki cudni flling sam imaovili40 wrote:Zast pitas dal je sve u redu?
Izgleda da si ti u zadnje vrijeme veoma ČESTO pod pritiskom " FILINGA " - hajde daj nama ostalima neki " FILING " koji si do sada POGODIO - biti ću svakako zadovoljan tvojim pogađanjem - jer i meni ova SVA politička KLIKA ide na JAJA i želim da im smjestim - no, ti mi se nešto previše u zadnje vrijeme hvališ kako imaš " FILING " - daj i nas i ostale uputi kako da im jebemo NANU !!
tja..2008.. slatko ste se smijali kad sam rekao da ceKozojebi poharati Europu..to je to..Filling..ako mislis na bitnije stvari...ovo ostalo manje-vise...
Politicarima jebat inanu...pa eto,reko si...e sad na koji nacin,.e ne smijem reci...ali ima puno... dosad niti jedan nije platio niti zakonom,niti ... drugacije..a bogumi,nitko i od vas da skupi mooda pa im,bar jednom .....tataratataaaaa....kujiš??
Guest- Guest
pismejker wrote:redder4 wrote:pismejker wrote:Pa onako...neki cudni flling sam imaovili40 wrote:Zast pitas dal je sve u redu?
Izgleda da si ti u zadnje vrijeme veoma ČESTO pod pritiskom " FILINGA " - hajde daj nama ostalima neki " FILING " koji si do sada POGODIO - biti ću svakako zadovoljan tvojim pogađanjem - jer i meni ova SVA politička KLIKA ide na JAJA i želim da im smjestim - no, ti mi se nešto previše u zadnje vrijeme hvališ kako imaš " FILING " - daj i nas i ostale uputi kako da im jebemo NANU !!
tja..2008.. slatko ste se smijali kad sam rekao da ceKozojebi poharati Europu..to je to..Filling..ako mislis na bitnije stvari...ovo ostalo manje-vise...
Politicarima jebat inanu...pa eto,reko si...e sad na koji nacin,.e ne smijem reci...ali ima puno... dosad niti jedan nije platio niti zakonom,niti ... drugacije..a bogumi,nitko i od vas da skupi mooda pa im,bar jednom .....tataratataaaaa....kujiš??
Kao ONO potpuno " ŠARLATANSKI " s potpunim uvjerenjem s KOZOJEBIMA - to je vidjela i najzadnja budala ( drugo je bila trenutna politika EU - koji su se s tim IGRALI i mi kraju POPUŠILI ) - to je bilo na svjetskoj razini svakom LOKALNOM političaru jasno - ti sebi tu pokušavaš uhvatiti poene - nemoj me NASMIJAVATI - " NE SMIJEŠ REĆI--- HEHEHE NE SMIJEŠ REĆI - KAKO SI JADAN -- ZAPOĆNEŠ ODREĐENU TEMU ; i onda na tu određenu temu odjednom " pretvoriš u zamagljivanje - tobože - NE SMEŠ REĆI " - zbog ČEGA i KOGA - JADO jel shvaćaš da se ovako FORUMSKI i POLITIČKI potpuno UBIJAŠ - POTPUNO si se IZGUBIO u navođenju mojeg upisa TKO JE KRIV - JEL ti sebe možeš pogledati u zrcalo kada se PROBUDIŠ - pokušavašavajući RAZVODNITI moj UPIS - JADO HRVATSKA - ako se uopće smatraš Hrvatom - a onda si IZDAJICA - ili 5 KOLONA !!
PLJUC !!
Što se tiče političara i njihove izdaje SVI MOJI UPISI IMAJU ČVRSTO STANOVNIŠTE da bi mnogi od NJIH završili pred DUGIM CIJEVIMA ( pogledaj moje prijašnje postove ) da u ovoj jadnoj državi postoje zakoni koji bi to omogućili !!
Nabijem ih !!
Guest- Guest
redder4 wrote:pismejker wrote:redder4 wrote:pismejker wrote:Pa onako...neki cudni flling sam imaovili40 wrote:Zast pitas dal je sve u redu?
Kao ONO potpuno " ŠARLATANSKI " s potpunim uvjerenjem s KOZOJEBIMA - to je vidjela i najzadnja budala ( drugo je bila trenutna politika EU - koji su se s tim IGRALI i mi kraju POPUŠILI ) - to je bilo na svjetskoj razini svakom LOKALNOM političaru jasno - ti sebi tu pokušavaš uhvatiti poene - nemoj me NASMIJAVATI - " NE SMIJEŠ REĆI--- HEHEHE NE SMIJEŠ REĆI - KAKO SI JADAN -- ZAPOĆNEŠ ODREĐENU TEMU ; i onda na tu određenu temu odjednom " pretvoriš u zamagljivanje - tobože - NE SMEŠ REĆI " - zbog ČEGA i KOGA - JADO jel shvaćaš da se ovako FORUMSKI i POLITIČKI potpuno UBIJAŠ - POTPUNO si se IZGUBIO u navođenju mojeg upisa TKO JE KRIV - JEL ti sebe možeš pogledati u zrcalo kada se PROBUDIŠ - pokušavašavajući RAZVODNITI moj UPIS - JADO HRVATSKA - ako se uopće smatraš Hrvatom - a onda si IZDAJICA - ili 5 KOLONA !!
PLJUC !!
Što se tiče političara i njihove izdaje SVI MOJI UPISI IMAJU ČVRSTO STANOVNIŠTE da bi mnogi od NJIH završili pred DUGIM CIJEVIMA ( pogledaj moje prijašnje postove ) da u ovoj jadnoj državi postoje zakoni koji bi to omogućili !!
Nabijem ih !!
Pa..ja nisam Hrvat..mozda ti je sad jeasnije zasto me boli quratz..I ne mislim si praviti beda sa zakonom,radi VASIG idijotarija i radi toga,sto sami nemate mooda u gaćova.....kujiš?
vas drzava,vase dvoriste,vasa metla...nemam ja doista sa tim vise nista,osim sto primjecujem stvari..
Guest- Guest
pismejker wrote:redder4 wrote:pismejker wrote:redder4 wrote:pismejker wrote:
Pa onako...neki cudni flling sam imao
PLJUC !!
Nabijem ih !!
Pa..ja nisam Hrvat..mozda ti je sad jeasnije zasto me boli quratz..I ne mislim si praviti beda sa zakonom,radi VASIG idijotarija i radi toga,sto sami nemate mooda u gaćova.....kujiš?
vas drzava,vase dvoriste,vasa metla...nemam ja doista sa tim vise nista,osim sto primjecujem stvari..
Eto, vidiš - ti nisi Hrvat - nisam stalno na forumu pa mi je promaklo pod kojim si se prijašnjim nickom ovdje pojavljivao - no, bio Hrvat ili netko drugi sve ono ostalo što sam napisao u mojem postu i dalje stoji - previše ZAMAGLJUJEŠ a želiš se prikazati superiornim - to je tvoj osnovni problem - hajde pokušaj prvo sebe proanalizirati i ako si na tako " višem " stanju svijesti od većine nas ovdje onda ćeš se svakako i dalje dobro osjećati u svojoj punoj punoći narcisoizma - u protivnom spusti se prema nama običnim smrtnicima ako utvrdiš da ipak ne pripadaš " tamo gore " - među izabrane - bez ljutnje - ovo je razmišljanje običnog forumaša koji sebe nikada nije gurao prema " gore " - no, isto tako forumaša koji neće dozvoliti da ga itko u njegovim pravdoljubivim razmišljanjima pomakne i milimetar - nije bitno dali je tu netko Srbin, Hrvat , musliman , židov itd. !
Guest- Guest
Ovo je goli kurac kad usporediš šta su sve partizani sebi naštelili nakon 45.-te, pa sve do 90.-te... A nisu ništa oslobodili...Kurče se sa 7 ofenziva, a u svakoj su kitili ko zečevi...catabbath wrote:Zakon o stvaranju aristokracije. Još samo da si podjele plemićke titule.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ovo je goli kurac kad usporediš šta su sve partizani sebi naštelili nakon 45.-te, pa sve do 90.-te... A nisu ništa oslobodili...Kurče se sa 7 ofenziva, a u svakoj su kitili ko zečevi...catabbath wrote:Zakon o stvaranju aristokracije. Još samo da si podjele plemićke titule.
nije bilo lako bizat od njemackog vojnog stroja 42
to moras priznat
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Sigurno nije...ni 43.-će, ni 44.-te... Zato su si nabili boračke penzije, posebne diskontne dučane, višesobne stanove, brojna odmarališta za zimovanje i ljetovanje, privilegije za svoju djecu, itd. itd....A 35 godina su za obvezu imali samo to da plješću štafeti i dočekuju titu gdje mu šune doći...Osim onih koji su ipak zaželjeli ostati raditi i biti direktori po partijskoj liniji...Ti su ipak imali još jednu obvezu, pored štafete...Morali su doći na posao...Nema veze što nisu ni školu završili.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Ovo je goli kurac kad usporediš šta su sve partizani sebi naštelili nakon 45.-te, pa sve do 90.-te... A nisu ništa oslobodili...Kurče se sa 7 ofenziva, a u svakoj su kitili ko zečevi...catabbath wrote:Zakon o stvaranju aristokracije. Još samo da si podjele plemićke titule.
to moras priznat
Guest- Guest
sve 5 zboris , jedan od razloga propasti sfrjota...ovi danas sa svim navedenim jos zele i ustav da snubecassanowa wrote:Sigurno nije...ni 43.-će, ni 44.-te... Zato su si nabili boračke penzije, posebne diskontne dučane, višesobne stanove, brojna odmarališta za zimovanje i ljetovanje, privilegije za svoju djecu, itd. itd....A 35 godina su za obvezu imali samo to da plješću štafeti i dočekuju titu gdje mu šune doći...Osim onih koji su ipak zaželjeli ostati raditi i biti direktori po partijskoj liniji...Ti su ipak imali još jednu obvezu, pored štafete...Morali su doći na posao...Nema veze što nisu ni školu završili.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Ovo je goli kurac kad usporediš šta su sve partizani sebi naštelili nakon 45.-te, pa sve do 90.-te... A nisu ništa oslobodili...Kurče se sa 7 ofenziva, a u svakoj su kitili ko zečevi...catabbath wrote:Zakon o stvaranju aristokracije. Još samo da si podjele plemićke titule.
to moras priznat
koef. 1.15 da budu trajali manje od partizana
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
» Novi zakon o braniteljima : Donesi člansku iskaznicu HDZ-a i postaneš branitelj
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Pola milijuna cijepljenih Francuza ne žele se docijepiti
» Novi zakon o braniteljima : Donesi člansku iskaznicu HDZ-a i postaneš branitelj
» Srbija: Pola milijuna živi u apsolutnom siromaštvu...ili 2.1 milijuna?
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Pola milijuna cijepljenih Francuza ne žele se docijepiti
Page 2 of 4