Svećenik iz Slavonije mora raditi za opće dobro jer je provodio božji zakon
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svećenik iz Slavonije mora raditi za opće dobro jer je provodio božji zakon
ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinučardak efendija wrote:polupismeni propalimutava baštarda wrote:Rđavi kurče efendijo, odjebi...čardak efendija wrote:liži samo ližimutava baštarda wrote:ma pušti, rđavu kurcu svaka dlaka smetaEva_ wrote:
To vi u Dalmaciji volite I. Tak i Katju ćete prekrstit u Katiju.
što ego što rane
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Poslušaj tekst s razumjevanjem, ne moraš biti ljubitelj klapa da čuješ što ti poručuječardak efendija wrote:bome te dobro spucalomutava baštarda wrote:Rđavi Kurtinaitis Efendijo, odjebi IIčardak efendija wrote:polupismeni propalimutava baštarda wrote:Rđavi kurče efendijo, odjebi...čardak efendija wrote:
liži samo liži
što ego što rane
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
već sam ti reko da se ne sekiraš
ovde ionako niko ne mari za budalaštine
i budalaše tvoga tipa
Zašto ovom zlikovcu nigdje ne piše IME I PREZIME - ODREZATI MU KURAC - zašto ga katolička crkva nije pod HITNO IZBACILA iz svog okrilja - KAKVA je ovo PORUKA " za silovanje djece " DRUŠTVENO KORISNI RAD - JEBEM MATER svim nadležnima u HR državi koji su donijeli ovakve monstruozne zakone i " kazne " počiniteljima ovakvih gnjusnih djela - želja mi je da im pedofili izjebu njihovu djecu - pa da vidimo kako bi onda PISALI zakone !!
Uhhh - u Americi u nekim državama postoje zakoni gdje silovatelji gube glavu - ovdje su u pitanju djeca i društveno vrednovane organizacije kao CRKVA - koji kurac MI GLUMIMO - ŠTITIMO POČINITELJA i KAŽNJAVAMO ŽRTVU i njene bližnje - IMAMO li mi uopće NORMALNE osobe na odgovarajućim položajima u našoj državi ??
PLJUC !!
Uhhh - u Americi u nekim državama postoje zakoni gdje silovatelji gube glavu - ovdje su u pitanju djeca i društveno vrednovane organizacije kao CRKVA - koji kurac MI GLUMIMO - ŠTITIMO POČINITELJA i KAŽNJAVAMO ŽRTVU i njene bližnje - IMAMO li mi uopće NORMALNE osobe na odgovarajućim položajima u našoj državi ??
PLJUC !!
Guest- Guest
jebeš picu ako nije srpskaasilovski wrote:ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinučardak efendija wrote:polupismeni propalimutava baštarda wrote:Rđavi kurče efendijo, odjebi...čardak efendija wrote:liži samo ližimutava baštarda wrote:
ma pušti, rđavu kurcu svaka dlaka smeta
što ego što rane
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
ti to najbolje znaš propali uhljebu
zašto da slušam neštomutava baštarda wrote:Poslušaj tekst s razumjevanjem, ne moraš biti ljubitelj klapa da čuješ što ti poručuječardak efendija wrote:bome te dobro spucalomutava baštarda wrote:Rđavi Kurtinaitis Efendijo, odjebi IIčardak efendija wrote:polupismeni propalimutava baštarda wrote:
Rđavi kurče efendijo, odjebi...
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
već sam ti reko da se ne sekiraš
ovde ionako niko ne mari za budalaštine
i budalaše tvoga tipa
šta stavlja polupismena gluperda
dečko knjigu u ruke i nemoj
da pokušavaš da ispadneš smešan
ili pametan
jednostavno ti to ne ide
Govno od čovika, karakterna osobina pizda, spolni organ rđav kurac... evo sad će se prepoznati...
hahaha dečko moraš još puno
da psišeš da bi iole mogao da
glumiš da si pametan
iskreno mi te žao
ne deluješ mi kao neko loš
no sam sebi noge saplićeš
i ispadaš budala svaki put kad
kreneš prema meni sa tim idiotskskim
stavom
opusti se malo i vidi ko te za uzicu voda
kad to dokučiš videćeš da ti nisam ja neprijatelj :)
glumiš da si pametan
iskreno mi te žao
stavom
Hoće li ova pravosudno-klerikalna farsa ući u Marcelovu kolumnu hrvatske pol.gluposti? Kaj vi mislite?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odbila biti drugotna...Oh_Femder wrote:Bezbožna propaganda...catabbath wrote:Prvi ženski demon, demon uništenja, majka demona...nije dovoljno zlo?Oh_Femder wrote:Po čemu je bila zla?catabbath wrote:Lilith je bila zla, žena v2.0 je bila bolji proizvod.
Doduše i Eva je radila na svoju ruku...
Trinity-
2014-04-17
heheh pacov koji se skriva iza 3. nicka i koji je prošli put utekao ispod babine suknje ide nekog zajebavati, pa jebem ti i forum i tebe takvog jadnog u usta slinavačardak efendija wrote:jebeš picu ako nije srpskaasilovski wrote:ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinučardak efendija wrote:polupismeni propalimutava baštarda wrote:Rđavi kurče efendijo, odjebi...čardak efendija wrote:
liži samo liži
što ego što rane
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
Kermit-
2014-04-17
Nepravomoćno osuđeni svećenik već tri godine nije u službi kao župnik. Posljednji je put vodio katoličku župu u jednoj susjednoj državi, a nakon što je razriješen od službovanja u toj župi, odselio se u Zapadnu Europu. Tamo danas živi i radi, a posao mu nije vezan ni uz Crkvu, ni uz djecu.
Nakon što mu je odvjetnica javila presudu, s njegove je strane jedno vrijeme bio muk, a onda joj je odgovorio da će se nastaviti pravno boriti kako bi oborio optužnicu i presudu.
ae
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
šta je glupa usrana pičketinoasilovski wrote:heheh pacov koji se skriva iza 3. nicka i koji je prošli put utekao ispod babine suknje ide nekog zajebavati, pa jebem ti i forum i tebe takvog jadnog u usta slinavačardak efendija wrote:jebeš picu ako nije srpskaasilovski wrote:ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinučardak efendija wrote:polupismeni propalimutava baštarda wrote:
Rđavi kurče efendijo, odjebi...
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
zašto sereš pička ti materina tulava
kad ne znaš da primiš natrag
umno poremećeni bolesnik
Bit će su falio par na kladionici. Moraš biti uporan i dignuti ćeš veliku lovu...čardak efendija wrote:šta je glupa usrana pičketinoasilovski wrote:heheh pacov koji se skriva iza 3. nicka i koji je prošli put utekao ispod babine suknje ide nekog zajebavati, pa jebem ti i forum i tebe takvog jadnog u usta slinavačardak efendija wrote:jebeš picu ako nije srpskaasilovski wrote:ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinučardak efendija wrote:
polupismeni propali
homuristo promeni
zanimanje
pamet ionako ne možeš
da kupiš
umno poremećeni bolesnik
Vidim, ti si neprijatelj jedino sam sebi...čardak efendija wrote:hahaha dečko moraš još puno
glumiš da si pametan
iskreno mi te žao
stavom
Nema bolje dvoguza i tiketmutava baštarda wrote:Bit će su falio par na kladionici. Moraš biti uporan i dignuti ćeš veliku lovu...čardak efendija wrote:šta je glupa usrana pičketinoasilovski wrote:heheh pacov koji se skriva iza 3. nicka i koji je prošli put utekao ispod babine suknje ide nekog zajebavati, pa jebem ti i forum i tebe takvog jadnog u usta slinavačardak efendija wrote:jebeš picu ako nije srpskaasilovski wrote:
ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinu
umno poremećeni bolesnik
Kermit-
2014-04-17
vidi se da znaš znanjemutava baštarda wrote:Bit će su falio par na kladionici. Moraš biti uporan i dignuti ćeš veliku lovu...čardak efendija wrote:šta je glupa usrana pičketinoasilovski wrote:heheh pacov koji se skriva iza 3. nicka i koji je prošli put utekao ispod babine suknje ide nekog zajebavati, pa jebem ti i forum i tebe takvog jadnog u usta slinavačardak efendija wrote:jebeš picu ako nije srpskaasilovski wrote:
ajde beskurico idu kod babe liži pičkurinu
umno poremećeni bolesnik
ja u kladi u životu nisam bio
ti vidim jesi
ajde sretno
sigurno ćeš da tamo nađeš sreću :)
još jedan sa znanjemasilovski wrote:Nema bolje dvoguza i tiketmutava baštarda wrote:Bit će su falio par na kladionici. Moraš biti uporan i dignuti ćeš veliku lovu...čardak efendija wrote:šta je glupa usrana pičketinoasilovski wrote:heheh pacov koji se skriva iza 3. nicka i koji je prošli put utekao ispod babine suknje ide nekog zajebavati, pa jebem ti i forum i tebe takvog jadnog u usta slinavačardak efendija wrote:
jebeš picu ako nije srpska
umno poremećeni bolesnik
samo vi nastavite lizati
rane jedan drugome :)
Similar topics
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» Stopama Matije Babića: "Mogu li dobit rad za opće dobro"?
» Greta Thunberg stavila copyright na sebe kao brand, kaže da je to za opće dobro
» Papa: nek Bog Stvoritelj ulije u nasa srca novi, velikodusni duh da napusti nase individualizme i promice opce dobro“.
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» Stopama Matije Babića: "Mogu li dobit rad za opće dobro"?
» Greta Thunberg stavila copyright na sebe kao brand, kaže da je to za opće dobro
» Papa: nek Bog Stvoritelj ulije u nasa srca novi, velikodusni duh da napusti nase individualizme i promice opce dobro“.
Page 7 of 7