NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 22 of 23
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Pol banane i jogurt pa kavica i cigareta , jesi sad užasnut ha?Regoč wrote:Dugo spavaš. Kavica pored kompa? Jesi doručkovala ili si od onih što zapale?kaja wrote:Nije mi signalizirao , otvorila sam forum i taman vidjela da laprdas ..Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
Nego, kako se to Kaja odmah prikopčala, jesi joj signaliziral?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
kaja wrote::)kic wrote:Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
zapalio sam baklju na svom vrhu, i ona je na svom brdu odmah ugledala dimni signal, vjestica :^^
I onog gavrana po kojem si mi poslao poruku ti saljem natrag..otvori prozor
zna on pokucat :))
Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
zapalio sam baklju na svom vrhu, i ona je na svom brdu odmah ugledala dimni signal, vjestica :^^
mi volimo malo carolije..
Ne, to je bilo iskreno pitanje, ne osnova za ruganje. Voće ne mogu smisliti za doručak, pokvari mi nesicu. No, rado ga večeram. Sinoć sam stukal triftalja kile grožđa.kaja wrote:Pol banane i jogurt pa kavica i cigareta , jesi sad užasnut ha?Regoč wrote:Dugo spavaš. Kavica pored kompa? Jesi doručkovala ili si od onih što zapale?kaja wrote:Nije mi signalizirao , otvorila sam forum i taman vidjela da laprdas ..Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
2015-08-15
Sigurno ste obožavatelji fantazija!kic wrote:Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
:)kic wrote:Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
Epruvete, maglica i dim i to...
2015-08-15
Da. Mi fantazije mozda ostvarujemo ... pa nisu samo fantazije , poslužimo se i čarolijom..Regoč wrote:Sigurno ste obožavatelji fantazija!kic wrote:Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:Regoč wrote:
Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.
:)
2015-08-15
Svaka zajednica želi odgojiti odane članove čopora, roda, plemena, naroda i, u sudobnosti, države. Jedna od uloga člana zajednice i jest obrana te zajednice pa od malena treba razviti sviest o korisnosti toga čina.kaja wrote:Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
Regoč wrote:Sigurno ste obožavatelji fantazija!kic wrote:Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:Regoč wrote:Deder, Kiče, ohani, ne krše se pravila.kic wrote:
joj regoch odmori
i krimica, pazi ledja :P
S tim ste me gavranom podsjetili nakaja wrote:Da. Mi fantazije mozda ostvarujemo ... pa nisu samo fantazije , poslužimo se i čarolijom..Regoč wrote:Sigurno ste obožavatelji fantazija!kic wrote:Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:
:)
Joj daj šuti... nemam živaca za tvoje gluposti ujutroRegoč wrote:Svaka zajednica želi odgojiti odane članove čopora, roda, plemena, naroda i, u sudobnosti, države. Jedna od uloga člana zajednice i jest obrana te zajednice pa od malena treba razviti sviest o korisnosti toga čina.kaja wrote:Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
2015-08-15
Kažem ja da me nješto probada!kic wrote:Regoč wrote:Sigurno ste obožavatelji fantazija!kic wrote:Regoč wrote:Ne bih vam željel uništiti sistem, ali postoji viber...kic wrote:
i krimica, pazi ledja :P
Nisu gluposti, istina je. No, moram dalje, pa će ti se ispuniti želja. Pozdrav oboma!kaja wrote:Joj daj šuti... nemam živaca za tvoje gluposti ujutroRegoč wrote:Svaka zajednica želi odgojiti odane članove čopora, roda, plemena, naroda i, u sudobnosti, države. Jedna od uloga člana zajednice i jest obrana te zajednice pa od malena treba razviti sviest o korisnosti toga čina.kaja wrote:Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
Proguglacu kasnije ako nađem vremena .... imam osjećaj da se ova stručna ekipa koja predložila zakon ( časna Bernardica , ludakinja Hrabar, pedofil iz U ime obitelji i Markicka ) poslužila zakonom nekog totalitarnog sistema iz kojega je izvukla ove briljantne crtice ..
2015-08-15
Regoč wrote:Svaka zajednica želi odgojiti odane članove čopora, roda, plemena, naroda i, u sudobnosti, države. Jedna od uloga člana zajednice i jest obrana te zajednice pa od malena treba razviti sviest o korisnosti toga čina.kaja wrote:Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
Nego kako, za prvi dan škole dobije na dar uzzi. Kaže meni jedna baka u Novalji,
na moju primjedbu da je to možda prerano, " A ča tje se bit šakan?".
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Ma ima u tom zakonu i o tome kako se supružnici trebaju ponašati jedno prema drugome, spominju se vjera i nevjera...spaljivanje i kamenovanje nije daleko...kaja wrote:Proguglacu kasnije ako nađem vremena .... imam osjećaj da se ova stručna ekipa koja predložila zakon ( časna Bernardica , ludakinja Hrabar, pedofil iz U ime obitelji i Markicka ) poslužila zakonom nekog totalitarnog sistema iz kojega je izvukla ove briljantne crtice ..
Trinity-
2014-04-17
Eroo wrote:Regoč wrote:Svaka zajednica želi odgojiti odane članove čopora, roda, plemena, naroda i, u sudobnosti, države. Jedna od uloga člana zajednice i jest obrana te zajednice pa od malena treba razviti sviest o korisnosti toga čina.kaja wrote:Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
Nego kako, za prvi dan škole dobije na dar uzzi. Kaže meni jedna baka u Novalji,
PS: Bilo je vrime ka smo se s trajektom vozili prema ST. Ratno, jelda.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
da da ... a onda snebivanje nad videima talibanskih dječjih boraca...Eroo wrote:Regoč wrote:Svaka zajednica želi odgojiti odane članove čopora, roda, plemena, naroda i, u sudobnosti, države. Jedna od uloga člana zajednice i jest obrana te zajednice pa od malena treba razviti sviest o korisnosti toga čina.kaja wrote:Regoc , obiteljska politika i zakon ne smije bacati na odgoj vojnika u ranoj mladosti... to totalitarni sistemi prošlog stoljeća rade .. ne suvremene drzave... niste svjesni svoje nesvijesti..
Trinity-
2014-04-17
:)Triny wrote:Ma ima u tom zakonu i o tome kako se supružnici trebaju ponašati jedno prema drugome, spominju se vjera i nevjera...spaljivanje i kamenovanje nije daleko...kaja wrote:Proguglacu kasnije ako nađem vremena .... imam osjećaj da se ova stručna ekipa koja predložila zakon ( časna Bernardica , ludakinja Hrabar, pedofil iz U ime obitelji i Markicka ) poslužila zakonom nekog totalitarnog sistema iz kojega je izvukla ove briljantne crtice ..
To su se valjda poslužili kanonskim pravom , moze bit i šerijatskim plus njemacka ili Hrvatska 41 o odgoju mladeži. Kladit bi se mogla..
2015-08-15
Svima njima koji se petljaju u odgoj tuđe djece oči iskopat.kaja wrote::)Triny wrote:Ma ima u tom zakonu i o tome kako se supružnici trebaju ponašati jedno prema drugome, spominju se vjera i nevjera...spaljivanje i kamenovanje nije daleko...kaja wrote:Proguglacu kasnije ako nađem vremena .... imam osjećaj da se ova stručna ekipa koja predložila zakon ( časna Bernardica , ludakinja Hrabar, pedofil iz U ime obitelji i Markicka ) poslužila zakonom nekog totalitarnog sistema iz kojega je izvukla ove briljantne crtice ..
To su se valjda poslužili kanonskim pravom , moze bit i šerijatskim plus njemacka ili Hrvatska 41 o odgoju mladeži. Kladit bi se mogla..
Trinity-
2014-04-17
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Niste vjencani, a krstili biste dijete
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
Page 22 of 23