JEDITE ZDRAVO!
Page 1 of 1
JEDITE ZDRAVO!
Telegram je dobio presudu protiv Eko Severa, vozač priznao: "Za njih sam kupovao na Zelenoj tržnici"
Pokušavajući promijeniti percepciju slučaja u javnosti, direktor i vlasnik tvrtke Eko Sever angažirao je PR stručnjake, između ostalih i jednu od vodećih agencija u zemlji; plasirao je teorije o uroti trgovačkog lanca koji ga želi uništiti; zakupio je Veliku dvoranu HND-a za press konferenciju na kojoj je zajednički nastupio s direktorima Bioinspekta, kako bi difamirali Telegram.
http://www.telegram.hr/price/telegram-dobio-presudu-protiv-eko-severa-vozac-priznao-za-njih-sam-kupovao-na-zelenoj-trznici/
Pokušavajući promijeniti percepciju slučaja u javnosti, direktor i vlasnik tvrtke Eko Sever angažirao je PR stručnjake, između ostalih i jednu od vodećih agencija u zemlji; plasirao je teorije o uroti trgovačkog lanca koji ga želi uništiti; zakupio je Veliku dvoranu HND-a za press konferenciju na kojoj je zajednički nastupio s direktorima Bioinspekta, kako bi difamirali Telegram.
http://www.telegram.hr/price/telegram-dobio-presudu-protiv-eko-severa-vozac-priznao-za-njih-sam-kupovao-na-zelenoj-trznici/
Guest- Guest
Re: JEDITE ZDRAVO!
oduvijek sam se pitala čemu inspekcijske kontrole, ako se najave i do par dana unaprijed
Guest- Guest
hehehehehe, nooorkaNoor wrote:Telegram je dobio presudu protiv Eko Severa, vozač priznao: "Za njih sam kupovao na Zelenoj tržnici"
imam prijatelja koji je zakleti vegetarijanac i pobornik zdrave hrane, kupovao on kod njih ali ne samo kod njih dok mu nisam objasni,
ako hoces garantirano zdravo i prorodno, jedi sto sam uzgojis
progledao kad mu je lik iz pekare objasnio kako rade onaj integralni ofarbani kruh,
sad ima hektar zemlje i zasadjeno svega i svacega,
Guest- Guest
ah mladostNoor wrote:to kad sam bila mlada i naivnaLeviathan2 wrote:pa da se pripreme, nece valjda dolazit u nered :DNoor wrote:oduvijek sam se pitala čemu inspekcijske kontrole, ako se najave i do par dana unaprijed
umoju firmu se inspekcija rada najavljiva mjesec unaprijed
ti si mlad, imaš još i pradjeda, ja više niti djedaLeviathan2 wrote:ah mladostNoor wrote:to kad sam bila mlada i naivnaLeviathan2 wrote:pa da se pripreme, nece valjda dolazit u nered :DNoor wrote:oduvijek sam se pitala čemu inspekcijske kontrole, ako se najave i do par dana unaprijed
Last edited by Noor on 9/27/2017, 21:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
ahahaha, i sina od mladjeg buraza koji je negdje taman za tebe , 45Noor wrote:ti si mlad, imaš još i pradjeja, ja više niti djedaLeviathan2 wrote:ah mladostNoor wrote:to kad sam bila mlada i naivnaLeviathan2 wrote:pa da se pripreme, nece valjda dolazit u nered :DNoor wrote:oduvijek sam se pitala čemu inspekcijske kontrole, ako se najave i do par dana unaprijed
u najboljim godinama
a ništa onda, preveć je to plemenitaša na hrpiLeviathan2 wrote:naravno, caca mu pleme mater mu pleme on pleme, djeca pleme,Noor wrote:el i taj plemenaš?
Guest- Guest
nisu plemenitasi,plemenitasi su vasa izmisljotina ;DNoor wrote:a ništa onda, preveć je to plemenitaša na hrpiLeviathan2 wrote:naravno, caca mu pleme mater mu pleme on pleme, djeca pleme,Noor wrote:el i taj plemenaš?
» Jedite koru banane, ako se želite osjećati sretnije u životu
» Nemački ministar ima plan: "Jedite manje mesa za borbu protiv Putina"
» Dr. Srećko Sladojev iz Živog Zida: Jedite masno i luk da spriječite djelovanje cjepiva na koje vas sile!
» Putin je car : Jedite rusko
» Jedite koru banane, ako se želite osjećati sretnije u životu
» Nemački ministar ima plan: "Jedite manje mesa za borbu protiv Putina"
» Dr. Srećko Sladojev iz Živog Zida: Jedite masno i luk da spriječite djelovanje cjepiva na koje vas sile!
Page 1 of 1