Cedevita uklanja "ustaško" slovo_ U _ sa dresova
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Cedevita uklanja "ustaško" slovo_ U _ sa dresova
pizzon wrote:bez kenjaze,
vama je drzavni praznik
ubistva i proterivanje srba
pa spojite,
cetrdesete i devedesete,
sve u sesnest,
od paljenja srpskih zastava
preko skrnavljenja v.objekata
do mlacenja turista, decaka,
koji 1 pUt u zivotU vide hrvatskU, Uzivo !
šta su ti stavili u taj sendvič?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovaj Pižon mu dođe prilepak uz svaku vlast.
a evo kako vidim u vladu ulaze i lejzbijske ljubavnice bernabicke..sad ce da vas i lejzbe jasu...
vuksadinare- Posts : 100324
2015-09-08
đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
2015-09-08
neku gurmansku, uvoz iz NHDmarcellus wrote:pizzon wrote:bez kenjaze,
vama je drzavni praznik
ubistva i proterivanje srba
pa spojite,
cetrdesete i devedesete,
sve u sesnest,
od paljenja srpskih zastava
preko skrnavljenja v.objekata
do mlacenja turista, decaka,
koji 1 pUt u zivotU vide hrvatskU, Uzivo !
šta su ti stavili u taj sendvič?
vidiš da je na turaži
Guest- Guest
Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
letio bi ti na patos ko na rodeu :)dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
Guest- Guest
...pa logicno ej da zensko timaris jezikom i zajases odostraga....problem je kod vas sto je zensko i ktome lezbijska zajasila na vas i tima ri vas..a pridruzuju se u vladi i ljubavnice lezbijske ministrice...i to jos ministrica obrane..kad vas lejzbijka postroji pa na kolena...pa kad te đango uzjasi pa sa bicem ili vibratorom po goloj guzici i vibrom po supku..pa kad drekne zapoved..'ajmoooo đihaaaaa đihaaaa srbendeeee'dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
2015-09-08
...a pizzon pdostraga sve promatra sa bicem u ruci i vice..'ajmoooo đihaaaaa stanojko ajmooo đihaaaa đamgo ajmo đihaaaa bracala' i bicem milujevuksadinare wrote:...pa logicno ej da zensko timaris jezikom i zajases odostraga....problem je kod vas sto je zensko i ktome lezbijska zajasila na vas i tima ri vas..a pridruzuju se u vladi i ljubavnice lezbijske ministrice...i to jos ministrica obrane..kad vas lejzbijka postroji pa na kolena...pa kad te đango uzjasi pa sa bicem ili vibratorom po goloj guzici i vibrom po supku..pa kad drekne zapoved..'ajmoooo đihaaaaa đihaaaa srbendeeee'dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
2015-09-08
dzango wrote:Ovaj Pižon mu dođe prilepak uz svaku vlast.
ne, ja sam samo uvek na strani srbije
nije mi potebna podrska neprijatelja srbije
da bi se osecao bolje dok blatim vlast rodjene drzave
svoj stav iznosim samo medju svojima, u srbiji,
na ulici i na izborima, oduvek, tako i ostaje.
Guest- Guest
Može biti. Ali se ne bi plašio da opet uzjašem. Ne kroti se ždrebica tako lako.Noor wrote:letio bi ti na patos ko na rodeu :)dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
2014-04-19
Vuk zagoreo skroz.vuksadinare wrote:...pa logicno ej da zensko timaris jezikom i zajases odostraga....problem je kod vas sto je zensko i ktome lezbijska zajasila na vas i tima ri vas..a pridruzuju se u vladi i ljubavnice lezbijske ministrice...i to jos ministrica obrane..kad vas lejzbijka postroji pa na kolena...pa kad te đango uzjasi pa sa bicem ili vibratorom po goloj guzici i vibrom po supku..pa kad drekne zapoved..'ajmoooo đihaaaaa đihaaaa srbendeeee'dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
2014-04-19
Džango aka Petrucciodzango wrote:Može biti. Ali se ne bi plašio da opet uzjašem. Ne kroti se ždrebica tako lako.Noor wrote:letio bi ti na patos ko na rodeu :)dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
Guest- Guest
Vilmoš kauboj po prvi put jezdi kroz vaše snove. Jahač jezdi laki kas. Mrk mu pogled, vitak stas. Spazila ga sedeći u travi, kroz vene joj podiđoše mravi...Noor wrote:Džango aka Petrucciodzango wrote:Može biti. Ali se ne bi plašio da opet uzjašem. Ne kroti se ždrebica tako lako.Noor wrote:letio bi ti na patos ko na rodeu :)dzango wrote:Ja nikada ne promašujem. Eno se Norka ne buni za timarenje i jahanje.vuksadinare wrote:đango jebiga promasio si celu metu ovo sa jahanjem ne pogledavsi u vlastitu avliju...
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BG portal: U Slitu ponovo osvanulo ustaško slovo U sa krstom i slovom Š :D
» DOGODINE U PRIZRENU
» Kukavicka Cedevita
» Ukida se slovo "P"?
» Cedevita pobijedila Partizan
» DOGODINE U PRIZRENU
» Kukavicka Cedevita
» Ukida se slovo "P"?