TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
toliko bih toga, da ne znam što bi prije...Leviathan2 wrote:sta bi ti kad bi otisla u proslost, isla zajebavat mojsija il atilu :DNoor wrote:
za početak, sjela bi sa sinuheom egipćaninom u brod i lutala bespućima sredozemlja, družila se sa hetitima, korinćanima, atenjanima i krećanima, drhtala pred strašnim minotaurom i s mineom popila čaj od mente
Guest- Guest
e, al o kome je riječ?pismejker wrote:hajd hajd,dobro znas kako smo startali na ovom forumu...Noor wrote:ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.pismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:
Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..
nemoj me vući za jezik...neće mi se kvariti sutrašnji dan
bas upravo tako...ono bez argumenata,samo ad homminem i dok ludjak dojde,opet i danas,oplete po covjek ad homminem,profilirajuci,karakterizirajuci,proglasavajuci,a covjek niti zna nit zna ista o njemu...
Svi sve znate moj qrc...prvo upoznaj nekog pa mu onda kakaj..
Guest- Guest
bilo kome,kultura nalaze argumentiranu spiku,a ne milicijsko udbaski progon i prozivanje radi drugacijeg misljenja..kujis..Noor wrote:e, al o kome je riječ?pismejker wrote:hajd hajd,dobro znas kako smo startali na ovom forumu...Noor wrote:ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.pismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:
ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i druge
bas upravo tako...ono bez argumenata,samo ad homminem i dok ludjak dojde,opet i danas,oplete po covjek ad homminem,profilirajuci,karakterizirajuci,proglasavajuci,a covjek niti zna nit zna ista o njemu...
Otkad par likova nema na forumu,komunikacija i odnosi su ,ne pozitivni nego krajnje zajebantski..sprda se sa politikom i politicarima,a ne krvave se ljudi radi njih,po meni pozitiva...ti kako zelis..
Guest- Guest
čardaklije preuzele forum od kad nema glasa razuma, slažem sepismejker wrote:bilo kome,kultura nalaze argumentiranu spiku,a ne milicijsko udbaski progon i prozivanje radi drugacijeg misljenja..kujis..Noor wrote:e, al o kome je riječ?pismejker wrote:hajd hajd,dobro znas kako smo startali na ovom forumu...Noor wrote:ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.pismejker wrote:
ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...
Otkad par likova nema na forumu,komunikacija i odnosi su ,ne pozitivni nego krajnje zajebantski..sprda se sa politikom i politicarima,a ne krvave se ljudi radi njih,po meni pozitiva...ti kako zelis..
Guest- Guest
pismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Efendi - Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:
ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
Guest- Guest
koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
ne gazi on nikog nego je bezobrazan ko pasce, ja ga imam na ignoru, mrzim pederska skrivanja
Nije smartphone..obični mob 5000 mAh baterija. Služi uglavnom kao budilica. Prošli mjesec sam poslao 4 sms i 6 poziva. Doduše bio sam na godišnjem i 15 dana ga nisam pogledao..prašina pala po njemu. Inaće baš ne volim te mobitele i koristim ga samo kad moram tako da zna proći po 10-tak dana da ne moram nikog nazvat niti slati kakvu poruku.Yehudi wrote:Teško i nikako, posebice uz internet.............ma nikako
Sada je jasno zašto si odalamio ženu radi računa za tel. ...danni1 wrote:Nije smartphone..obični mob 5000 mAh baterija. Služi uglavnom kao budilica. Prošli mjesec sam poslao 4 sms i 6 poziva. Doduše bio sam na godišnjem i 15 dana ga nisam pogledao..prašina pala po njemu. Inaće baš ne volim te mobitele i koristim ga samo kad moram tako da zna proći po 10-tak dana da ne moram nikog nazvat niti slati kakvu poruku.Yehudi wrote:Teško i nikako, posebice uz internet.............ma nikako
Da 4 sms-a i 6 poziva za mjesec...
Družiš li se ti uopće s ljudima?
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Sirijus B, pleme Dogonimutava baštarda wrote:Ako se ne varam on je iz Velikog pasa, Sirijus... dvojna zvijezda, a po nekom sjeverno afričkom plemenu je trojna samo se još nije otkrilo. Longi, naravno, neće da otkrije jel' dvojna ili trojna.dijagram wrote:Znam samo da je longi,...nekud iz oriona, ili takvo sto
skini ga s ignora, paš viditLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
ne gazi on nikog nego je bezobrazan ko pasce, ja ga imam na ignoru, mrzim pederska skrivanja
Guest- Guest
sveto, sad mi je postalo jasno, pa ti si se prepao što se miha vratiopismejker wrote:bilo kome,kultura nalaze argumentiranu spiku,a ne milicijsko udbaski progon i prozivanje radi drugacijeg misljenja..kujis..Noor wrote:e, al o kome je riječ?pismejker wrote:hajd hajd,dobro znas kako smo startali na ovom forumu...Noor wrote:ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.pismejker wrote:
ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...
Guest- Guest
norka, niko ti ne brani da se druzis s njim, jesam li ti ja kad prigovorio?Noor wrote:skini ga s ignora, paš viditLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
ja ne zelim da ga citam, isto kao sto sam iknara nekad roknuo na ignor,
tocka
miha j e ok igrac, mada nekad preburno reagira, al poceo je shvacat gdje je grm sa zecomNoor wrote:sveto, sad mi je postalo jasno, pa ti si se prepao što se miha vratiopismejker wrote:bilo kome,kultura nalaze argumentiranu spiku,a ne milicijsko udbaski progon i prozivanje radi drugacijeg misljenja..kujis..Noor wrote:e, al o kome je riječ?pismejker wrote:hajd hajd,dobro znas kako smo startali na ovom forumu...Noor wrote:
ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.
aha, sad mi lakšeLeviathan2 wrote:norka, niko ti ne brani da se druzis s njim, jesam li ti ja kad prigovorio?Noor wrote:skini ga s ignora, paš viditLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
Guest- Guest
eto, os bombonu :PNoor wrote:aha, sad mi lakšeLeviathan2 wrote:norka, niko ti ne brani da se druzis s njim, jesam li ti ja kad prigovorio?Noor wrote:skini ga s ignora, paš viditLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
Bezobrazan je jer vas je sve naguzio a ti si obična kukavicaLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
kao i pismejker
Zabolilo vas jer sam vas otresao ko
seljak bale
povredio vam ego i taštinu
zato sada bežite od efendije i skrivate se iza
ignora kad smo već kod skrivanja
Pa da...točno znam gdje ih i kad mogu naći. Al mobitele ne volim da ga jebeš. To mi je tolko iritantna sprava ....do bola.Totenkopf wrote:Sada je jasno zašto si odalamio ženu radi računa za tel. ...danni1 wrote:Nije smartphone..obični mob 5000 mAh baterija. Služi uglavnom kao budilica. Prošli mjesec sam poslao 4 sms i 6 poziva. Doduše bio sam na godišnjem i 15 dana ga nisam pogledao..prašina pala po njemu. Inaće baš ne volim te mobitele i koristim ga samo kad moram tako da zna proći po 10-tak dana da ne moram nikog nazvat niti slati kakvu poruku.Yehudi wrote:Teško i nikako, posebice uz internet.............ma nikako
Da 4 sms-a i 6 poziva za mjesec...
Družiš li se ti uopće s ljudima?
Ma kukavica običnaNoor wrote:skini ga s ignora, paš viditLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
tamo krenio sa visoka prema meni i dobio debele batine
zato me sad ignoriše
jadni mali plemenitaš
povređen mu ego bu šmrc
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Ovo nema veze s putovanjem kroz vrijeme...Ovdje je riječ o tome kako vam je netko predočio budućnost ( i nije jedini slučaj u tom crtiću )...A to je moguće jer je ovaj svijet iluzija...Eroo wrote:Simpsonovi g. 2000...
red wolf-
2016-02-10
levi, evo ti gačardak efendija wrote:Bezobrazan je jer vas je sve naguzio a ti si obična kukavicaLeviathan2 wrote:koga, to je vucina prerusen u cardak efendiju, vec je on prije rabio taj naziv efendija, vuk efendija i sl,Noor wrote:a svašta, pa s tim forumašem baš slabo pričam...mada, dobro vas gazi
kao i pismejker
Zabolilo vas jer sam vas otresao ko
seljak bale
povredio vam ego i taštinu
zato sada bežite od efendije i skrivate se iza
ignora kad smo već kod skrivanja
Guest- Guest
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
Page 5 of 15