TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..Leviathan2 wrote:je ona iz chardak bojne al nije chardakovac, brzo bi ona promjenila misljenje kad bi osjetila pleme :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:norku bi postavio za upravitelja cesta i ostalih komunikacijapismejker wrote:yoda bi bio plemenski ekonom,Longi,onaj klinac za odnose sa Javnoscu,Noor,glavna kuharica...
nemreš..iz Čardak-bojne je,barem ju podrzava,pa bi to sve lose proslo...ne trewba joj dati poziciju odlucivanja,gdje se vrti lova..samo kutlacu u ruke..
ma ne to, mislim na ono kad ste prvo bili veliki, pa onda mali, jer više niste bili veliki...nego su vas nagazili, pa ste ostali mali...tako nekako ide, a?Leviathan2 wrote:nebi, pleme je imalo jebeno visoku razinu pismenosti i nauke, istina primitivne u odnosu na danasnju al je mozda 5% plemena bilo polupismeno, ostatak pismen i bar su znali osnovne matematicke operacijeNoor wrote:Leviathan2 wrote:kako bi to bilo cool, srbe prodat helenima u roblje a hrvate germanima, naravno za svaki slucaj par grad lansera otpremit i nesto kalasha te nesto bespilotnih za kontrolu iz zrakapismejker wrote:Etoc..!! upravo tako.....Misli mda ste izvuki najgoru mogutju opciju,koja je bila ponudjena..Leviathan2 wrote:
ili pleme rula, nidje hrvata i srba, raj :D
danas svemirska civilizacija, nema crkvi nema alahueksera
vi bi svakako ostali s gaćama na štapu
isto tako svako manje pleme je njegovalo i podrzavalo ucenjake, imali su i svoje sabore za razmjenu iskustava koji su trajali po 2 tjedna dvaput godisnje
Guest- Guest
Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..Leviathan2 wrote:je ona iz chardak bojne al nije chardakovac, brzo bi ona promjenila misljenje kad bi osjetila pleme :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:
norku bi postavio za upravitelja cesta i ostalih komunikacija
nemreš..iz Čardak-bojne je,barem ju podrzava,pa bi to sve lose proslo...ne trewba joj dati poziciju odlucivanja,gdje se vrti lova..samo kutlacu u ruke..
Guest- Guest
ja, bili veliki pa su nas razjebali i zgazili, al kad bi se vracao u proslost onda bi ponio igracaka tako da ni jedna sila na planetu se nebi mogla paritNoor wrote:ma ne to, mislim na ono kad ste prvo bili veliki, pa onda mali, jer više niste bili veliki...nego su vas nagazili, pa ste ostali mali...tako nekako ide, a?Leviathan2 wrote:nebi, pleme je imalo jebeno visoku razinu pismenosti i nauke, istina primitivne u odnosu na danasnju al je mozda 5% plemena bilo polupismeno, ostatak pismen i bar su znali osnovne matematicke operacijeNoor wrote:Leviathan2 wrote:kako bi to bilo cool, srbe prodat helenima u roblje a hrvate germanima, naravno za svaki slucaj par grad lansera otpremit i nesto kalasha te nesto bespilotnih za kontrolu iz zrakapismejker wrote:
Etoc..!! upravo tako.....Misli mda ste izvuki najgoru mogutju opciju,koja je bila ponudjena..
isto tako svako manje pleme je njegovalo i podrzavalo ucenjake, imali su i svoje sabore za razmjenu iskustava koji su trajali po 2 tjedna dvaput godisnje
..i onda pravo u glavu,nis po pijunima,jel??Leviathan2 wrote:ja, bili veliki pa su nas razjebali i zgazili, al kad bi se vracao u proslost onda bi ponio igracaka tako da ni jedna sila na planetu se nebi mogla paritNoor wrote:ma ne to, mislim na ono kad ste prvo bili veliki, pa onda mali, jer više niste bili veliki...nego su vas nagazili, pa ste ostali mali...tako nekako ide, a?Leviathan2 wrote:nebi, pleme je imalo jebeno visoku razinu pismenosti i nauke, istina primitivne u odnosu na danasnju al je mozda 5% plemena bilo polupismeno, ostatak pismen i bar su znali osnovne matematicke operacijeNoor wrote:Leviathan2 wrote:
kako bi to bilo cool, srbe prodat helenima u roblje a hrvate germanima, naravno za svaki slucaj par grad lansera otpremit i nesto kalasha te nesto bespilotnih za kontrolu iz zraka
Guest- Guest
ili DA,ili slijedi Toljaga po glavi...biraj..!!!Noor wrote:najte me udavati, prosim vas :)
Guest- Guest
ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..Leviathan2 wrote:je ona iz chardak bojne al nije chardakovac, brzo bi ona promjenila misljenje kad bi osjetila pleme :Dpismejker wrote:
naravno, nedas nikom da se imalo osili, odmah vodje na drvo, naravno, podrzavas razvoj al pazis da si u prednosti da te nemre netko ugrozit, isto kao i u danasnje vrijeme sto rade velike silepismejker wrote:..i onda pravo u glavu,nis po pijunima,jel??Leviathan2 wrote:ja, bili veliki pa su nas razjebali i zgazili, al kad bi se vracao u proslost onda bi ponio igracaka tako da ni jedna sila na planetu se nebi mogla paritNoor wrote:ma ne to, mislim na ono kad ste prvo bili veliki, pa onda mali, jer više niste bili veliki...nego su vas nagazili, pa ste ostali mali...tako nekako ide, a?Leviathan2 wrote:nebi, pleme je imalo jebeno visoku razinu pismenosti i nauke, istina primitivne u odnosu na danasnju al je mozda 5% plemena bilo polupismeno, ostatak pismen i bar su znali osnovne matematicke operacijeNoor wrote:
medjutim bez ugnjetavanja kao sto rade danas, ekonomski razvoj ok al vojni njet, nula bodova, nikom
ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..Leviathan2 wrote:
je ona iz chardak bojne al nije chardakovac, brzo bi ona promjenila misljenje kad bi osjetila pleme :D
Guest- Guest
a cuj, utjecaj okolinepismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:
ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..
Last edited by Noor on 27/9/2017, 21:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
naravno,no onda se vidi tko je tko...o tome pricam..Leviathan2 wrote:a cuj, utjecaj okolinepismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:
uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmah
Guest- Guest
sta bi ti kad bi otisla u proslost, isla zajebavat mojsija il atilu :DNoor wrote:
ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.pismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmahpismejker wrote:
ne znam bas....staro je to i zilavo za bilo kakve promjene..ne bi islo..
nemoj me vući za jezik...neće mi se kvariti sutrašnji dan
Guest- Guest
uffff..ja bih otisao i iztriskao svoje predake,koji su dosli u madjarsku..ajd u Madjasku,ali poslije u rH..nogom bi im guzice usmjeravao natrag odake su dosli..
Guest- Guest
e vidis, svi bi mi nesto srackali po proslosti, masta se zacas razbudi, i onda samo izblijedis il se vratis u nesto sto ti se nece svidjeti, dobar primjer je onaj film povratak u buducnost
hajd hajd,dobro znas kako smo startali na ovom forumu...Noor wrote:ne baljezgaj svele, nemam se ja kome ni zašto smještati uz nogu, čvrsto stojim na svoje dvije i ne tražim naslonjač.pismejker wrote:ne znam..cim se pojavei neki Čardak-bojovnik,odma se disciplirano smjesti uz nogu...ne odise mi to povjerenjem...Leviathan2 wrote:ma nije norka cardakovac, njoj ne trebaju dzepovi i sl, jedino sto podrzava cardak iz njoj znanih razloga a kradu i nju isto kao i drugepismejker wrote:Onog sa velikim STOPALOM??..eEE mozda bi upalilo..svejedno,utresti je u tajice i jos nesto bez džepova...vrag nikad ne spava,a desnica cesto ne zna sto radi ljevica..Leviathan2 wrote:
uvalio bi joj mog netjaka kao pomocnika , promjenila bi se ona odmah
nemoj me vući za jezik...neće mi se kvariti sutrašnji dan
bas upravo tako...ono bez argumenata,samo ad homminem i dok ludjak dojde,opet i danas,oplete po covjek ad homminem,profilirajuci,karakterizirajuci,proglasavajuci,a covjek niti zna nit zna ista o njemu...
Svi sve znate moj qrc...prvo upoznaj nekog pa mu onda kakaj..
Guest- Guest
da,gledao sam to,malo vise onako komedija..Leviathan2 wrote:e vidis, svi bi mi nesto srackali po proslosti, masta se zacas razbudi, i onda samo izblijedis il se vratis u nesto sto ti se nece svidjeti, dobar primjer je onaj film povratak u buducnost
Nisi gledao FRINGE serijal?? do sad po pitanju tih oponentnih stvari znanosti,za mene br.1..
Guest- Guest
toliko bih toga, da ne znam što bi prije...Leviathan2 wrote:sta bi ti kad bi otisla u proslost, isla zajebavat mojsija il atilu :DNoor wrote:
za početak, sjela bi sa sinuheom egipćaninom u brod i lutala bespućima sredozemlja, družila se sa hetitima, korinćanima, atenjanima i krećanima, drhtala pred strašnim minotaurom i s mineom popila čaj od mente
Guest- Guest
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
Page 4 of 15