TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
mutavi i levi ne zagađujte temu, pišite o time travelingu :D
Guest- Guest
ah, vrijeme je bolje ne znati unaprijed a proslo vrijeme nije ni bitno osim kao prenos iskustavaNoor wrote:mutavi i levi ne zagađujte temu, pišite o time travelingu :D
2015-08-02
ne privlači te skoknut duboko u povijest, kao nevidljivi promatrač nekog povijesno važnog događaja i vidjeti što se u stvari i kako dešavalo, pa usporediti sa saznanjima stečenim u sadašnjosti?Leviathan2 wrote:ah, vrijeme je bolje ne znati unaprijed a proslo vrijeme nije ni bitno osim kao prenos iskustavaNoor wrote:mutavi i levi ne zagađujte temu, pišite o time travelingu :D
u stvari, spoznati istinu
Guest- Guest
ma dobro, napravit portal i posmatrat onak ko na tv, dojde kao gledanje filma,Noor wrote:ne privlači te skoknut duboko u povijest, kao nevidljivi promatrač nekog povijesno važnog događaja i vidjeti što se u stvari i kako dešavalo, pa usporediti sa saznanjima stečenim u sadašnjosti?Leviathan2 wrote:ah, vrijeme je bolje ne znati unaprijed a proslo vrijeme nije ni bitno osim kao prenos iskustavaNoor wrote:mutavi i levi ne zagađujte temu, pišite o time travelingu :D
al hrpa njih bi se gurnula prckat i mjesat se kad bi mogla, bit ce put kroz vrijeme , sve se moze al to je rizicna igra
Nima potribe dalje iskati ....
Stribor-
2015-09-22
kao ljubitelju sf-a looperi su mi interesantna tematika. ipak mislim da to nije moguće...
mutava baštarda wrote:kao ljubitelju sf-a looperi su mi interesantna tematika. ipak mislim da to nije moguće...
zato jer nam se zaloopa u glavi kad o tome razmisljamo??ono uzrok-posljedica...??
Guest- Guest
zabranit ili onemogućit prčkanjeLeviathan2 wrote:ma dobro, napravit portal i posmatrat onak ko na tv, dojde kao gledanje filma,Noor wrote:ne privlači te skoknut duboko u povijest, kao nevidljivi promatrač nekog povijesno važnog događaja i vidjeti što se u stvari i kako dešavalo, pa usporediti sa saznanjima stečenim u sadašnjosti?Leviathan2 wrote:ah, vrijeme je bolje ne znati unaprijed a proslo vrijeme nije ni bitno osim kao prenos iskustavaNoor wrote:mutavi i levi ne zagađujte temu, pišite o time travelingu :D
al hrpa njih bi se gurnula prckat i mjesat se kad bi mogla, bit ce put kroz vrijeme , sve se moze al to je rizicna igra
Guest- Guest
ne znam.....nismo bez veze tu smo gdje smo - svaki izlet bilo unazad, bilo unaprijed pošeremetio bi slijed tj. ravnotežu zbog koje je nešto tako kako je.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
uffff.kad vbi se ekipa nabrijala i krenula u proslosti ispravljati greske...orion wrote:ne znam.....nismo bez veze tu smo gdje smo - svaki izlet bilo unazad, bilo unaprijed pošeremetio bi slijed tj. ravnotežu zbog koje je nešto tako kako je.....
Guest- Guest
Znam samo da je longi,...nekud iz oriona, ili takvo sto
dijagram-
2015-08-09
pismejker wrote:uffff.kad vbi se ekipa nabrijala i krenula u proslosti ispravljati greske...orion wrote:ne znam.....nismo bez veze tu smo gdje smo - svaki izlet bilo unazad, bilo unaprijed pošeremetio bi slijed tj. ravnotežu zbog koje je nešto tako kako je.....
je.... svi bi ovu pamet i one godine ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
hahahahaha...da..no bed bi bilo sto bi se islo i drugima zapapriti,pa bi u konačnom ispalo jedno veliko sranje...orion wrote:pismejker wrote:uffff.kad vbi se ekipa nabrijala i krenula u proslosti ispravljati greske...orion wrote:ne znam.....nismo bez veze tu smo gdje smo - svaki izlet bilo unazad, bilo unaprijed pošeremetio bi slijed tj. ravnotežu zbog koje je nešto tako kako je.....
Ono,vratimo se u danas,a na balkanu se prica Kineski,nidje Hrvata,nidje Srba.raj istinski...
Guest- Guest
Ako se ne varam on je iz Velikog pasa, Sirijus... dvojna zvijezda, a po nekom sjeverno afričkom plemenu je trojna samo se još nije otkrilo. Longi, naravno, neće da otkrije jel' dvojna ili trojna.dijagram wrote:Znam samo da je longi,...nekud iz oriona, ili takvo sto
ništa ne bi trebalo prčkati, jer kad se vratite u sadašnjost mogli bi se začuditi svemu što biste mogli naći
Guest- Guest
a ja.. :cleanteeth:ipak mislim da bi za Balkan bilo dobro da se vratite i ponesto sredite,onako,malo vise promisljajuci i zrelije..
Guest- Guest
ili pleme rula, nidje hrvata i srba, raj :Dpismejker wrote:hahahahaha...da..no bed bi bilo sto bi se islo i drugima zapapriti,pa bi u konačnom ispalo jedno veliko sranje...orion wrote:pismejker wrote:uffff.kad vbi se ekipa nabrijala i krenula u proslosti ispravljati greske...orion wrote:ne znam.....nismo bez veze tu smo gdje smo - svaki izlet bilo unazad, bilo unaprijed pošeremetio bi slijed tj. ravnotežu zbog koje je nešto tako kako je.....
Ono,vratimo se u danas,a na balkanu se prica Kineski,nidje Hrvata,nidje Srba.raj istinski...
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
Page 2 of 15