Glasnović opet pukao u Saboru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Glasnović opet pukao u Saboru
Eva_ wrote:Šiptarska posla.
janjevci drugarice kolegice
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Eva_ wrote:Šiptarija, kolega.
gospodin , molim lijepa
opetovano janjevci... ako su siptari onda su i hercegovci bosanci
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
dadijagram wrote:Za ludnicu si ti, i oni koji su te takvim napravili.jastreb wrote:Takvim likovima je mjesto u ludnici. Al troche u ludnici.
Njemu već na faci vidiš da nije normalan.
Ovaj je za kucni mir , a ne javno eksponiranje i bavljenje politikom.
Guest- Guest
Sve je bolje i pozeljnije od izostanaka ili , evetualno, spavanja, zesta u kantini, etc.
2014-04-12
catabbath-
2015-08-22
Onda to treba reći ovima koji ga forsiraju.Noor wrote:dadijagram wrote:Za ludnicu si ti, i oni koji su te takvim napravili.jastreb wrote:Takvim likovima je mjesto u ludnici. Al troche u ludnici.
Njemu već na faci vidiš da nije normalan.
Ovaj je za kucni mir , a ne javno eksponiranje i bavljenje politikom.
Idu po Bopsni i zap.Hercegovini i tentaju ljude da ne glasaju za Čovića i HDZ,jer su oni izdajnici.
Ako je Glasnović za kućni mir,zbog čega je nekom stalo da ga se eksponira u BIH?
Onda su ti još luđi od njega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prototip neoustaše. Jedan kroz jedan.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I to postoji? Di si to naučio?...U Beogradu ili U Kumrovcu?Ringo10 wrote:Prototip neoustaše.
Guest- Guest
Ako ta Glasnović nikomu va skoro vrime barem jednu trisku ne trisne bit će to čudo.
Stribor-
2015-09-22
Ti decko nemas veze sa hvo da se ne ljutis.Ringo10 wrote:Prototip neoustaše. Jedan kroz jedan.
.ovaj se sorao sa muslimanima koje ti kao fol ne volis...a pljujes ga..ako je propuhao propuhao je jer je citav zivot vojnik i na ratistu...ali ti kazem bez uvrede nemas nikakve veze sa hvoom....bojim se da si trol za neciji racun
vuksadinare- Posts : 100327
2015-09-08
U beha napose u hercegovini uvijek ima idiota kiji ce poc za takvima.....
Da su pametniji ne bi bili sad u takvom kurcu u kakvom se nalaze.
Da su pametniji ne bi bili sad u takvom kurcu u kakvom se nalaze.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zas se glasnovic ne bavi poljoprivredom, to opusta, nego je dosao na najgore mjesto gdje moze doci covjek koji ima problema sa zivcima
antičardak su šipci??catabbath wrote:Nema straha, šipci napadaju samo u čoporu.
Totenkopf wrote:Ma nek puca, koga god dohvati, neće puno falit...
darth_vader-
2014-04-17
ja nisam putovao na vrijeme, a norku sam spickao na ignor cist jel jede govna onak ispod peke :DIskra wrote:On pukao u saboru a ti na putovanju kroz vrijemeLeviathan2 wrote:zas se glasnovic ne bavi poljoprivredom, to opusta, nego je dosao na najgore mjesto gdje moze doci covjek koji ima problema sa zivcima
inace je smatram zlobnom osobom tak da nek jede govna i dalje, al ne moram je citat
Bem te ,a ti bi nju na vaznu funkciju stavio..Sljepac pored ociju. .Levi,gledaj u kamen ili zemlju,ne zensku guzicu kad odlucujes nesto bitno...izreka Moja..Leviathan2 wrote:ja nisam putovao na vrijeme, a norku sam spickao na ignor cist jel jede govna onak ispod peke :DIskra wrote:On pukao u saboru a ti na putovanju kroz vrijemeLeviathan2 wrote:zas se glasnovic ne bavi poljoprivredom, to opusta, nego je dosao na najgore mjesto gdje moze doci covjek koji ima problema sa zivcima
inace je smatram zlobnom osobom tak da nek jede govna i dalje, al ne moram je citat
Guest- Guest
svetac, ne brini, njena guzica me zanima koliko i ljepljenje mozaikapismejker wrote:Bem te ,a ti bi nju na vaznu funkciju stavio..Sljepac pored ociju. .Levi,gledaj u kamen ili zemlju,ne zensku guzicu kad odlucujes nesto bitno...izreka Moja..Leviathan2 wrote:ja nisam putovao na vrijeme, a norku sam spickao na ignor cist jel jede govna onak ispod peke :DIskra wrote:On pukao u saboru a ti na putovanju kroz vrijemeLeviathan2 wrote:zas se glasnovic ne bavi poljoprivredom, to opusta, nego je dosao na najgore mjesto gdje moze doci covjek koji ima problema sa zivcima
» Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Glasnović opet širi lažne citate
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Glasnović u Saboru: Određeni HR novinari radili su za Bošnjački AID, koji je infiltrirao i sam HV i crkvu
» Plenki u nevolji vec je u minusu?!Bruna Esih nece podrzati Plenkovica u Saboru(izgleda ni Glasnovic)
» Glasnović opet širi lažne citate
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
Page 2 of 2