Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:na Secerani ili Špiritani?Leviathan2 wrote:aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :Dpismejker wrote:hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...Leviathan2 wrote:
jah, pocetkom osamdesetih
Guest- Guest
Sve, osim zidanja koje želim naučiti :)Leviathan2 wrote:sto znas raditmate wrote:I više od očekivanog :)Leviathan2 wrote:koliko imas godinai znas li koji jezikmate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:
idi van,sto te sprecava?
Jezici, njem. i engl. govor i pismo...ostale balkanske natucam, iako mi je onaj najomraženiji dijalekt nazočan :D
Guest- Guest
tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...mate wrote:Sve, osim zidanja koje želim naučiti :)Leviathan2 wrote:sto znas raditmate wrote:I više od očekivanog :)Leviathan2 wrote:koliko imas godinai znas li koji jezikmate wrote:
I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...
Jezici, njem. i engl. govor i pismo...ostale balkanske natucam, iako mi je onaj najomraženiji dijalekt nazočan :D
Guest- Guest
mate wrote:Jesam, onako škicnem lijepe teme..i doista, otoplilo mi k srcu sva ona tvoja dojenčad :)Noor wrote:idi vidi na ljubimce, odmah će ti oko srca zatoplitimate wrote:Kada pišem ovdje, tlak mi je prestrašan :)Noor wrote:a nemoj, dođi ovdje češće da se oraspoložišmate wrote:
Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...
Zbog zdravlja se suzdržavam :)
Guest- Guest
Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)pismejker wrote:tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...mate wrote:Sve, osim zidanja koje želim naučiti :)Leviathan2 wrote:sto znas raditmate wrote:I više od očekivanog :)Leviathan2 wrote:
koliko imas godinai znas li koji jezik
Guest- Guest
Imala sam jedno vrijeme i ja...Noor wrote:mate wrote:Jesam, onako škicnem lijepe teme..i doista, otoplilo mi k srcu sva ona tvoja dojenčad :)Noor wrote:idi vidi na ljubimce, odmah će ti oko srca zatoplitimate wrote:Kada pišem ovdje, tlak mi je prestrašan :)Noor wrote:
a nemoj, dođi ovdje češće da se oraspoložiš
Shih-Tzu:)
Trenutno imam papigu i kornjače :)
Guest- Guest
zacudila bi se debelo...bilanca im je na prvom mjestu..ja kad sam isao na šprahekurs,debelo sam se razocarao..placao modul 300 ojrova,a uglavnom sve sam naucio..neka madjarica nas ucila svapskom..mate wrote:Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)pismejker wrote:tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...mate wrote:Sve, osim zidanja koje želim naučiti :)Leviathan2 wrote:sto znas raditmate wrote:
I više od očekivanog :)
Guest- Guest
sve to uđe pod kožumate wrote:Imala sam jedno vrijeme i ja...Noor wrote:mate wrote:Jesam, onako škicnem lijepe teme..i doista, otoplilo mi k srcu sva ona tvoja dojenčad :)Noor wrote:idi vidi na ljubimce, odmah će ti oko srca zatoplitimate wrote:
Kada pišem ovdje, tlak mi je prestrašan :)
Guest- Guest
Jako,... moju Mišku je srce od tuge izdalo, jer sam joj prodala mlade...Noor wrote:sve to uđe pod kožumate wrote:Imala sam jedno vrijeme i ja...Noor wrote:mate wrote:Jesam, onako škicnem lijepe teme..i doista, otoplilo mi k srcu sva ona tvoja dojenčad :)Noor wrote:
idi vidi na ljubimce, odmah će ti oko srca zatopliti
Guest- Guest
Pa..ne bih pozelio bas nis od zivine pod kozom...destruktivno je..
Guest- Guest
hehehehe--Ezek i Šejki nasli zajednički jezik...
Guest- Guest
dragi Bože, nemoj mi to govoritmate wrote:Jako,... moju Mišku je srce od tuge izdalo, jer sam joj prodala mlade...Noor wrote:sve to uđe pod kožumate wrote:Imala sam jedno vrijeme i ja...Noor wrote:mate wrote:
Jesam, onako škicnem lijepe teme..i doista, otoplilo mi k srcu sva ona tvoja dojenčad :)
s koliko tjedana si ih odvojila?
Guest- Guest
Pa mjesec dana su bili...Noor wrote:dragi Bože, nemoj mi to govoritmate wrote:Jako,... moju Mišku je srce od tuge izdalo, jer sam joj prodala mlade...Noor wrote:sve to uđe pod kožumate wrote:Imala sam jedno vrijeme i ja...Noor wrote:
Dobila po tis kn.. za svakog...
To joj je bio prvi okot, i nakon mjesec dana samo sam ju našla sklupčanu....
Guest- Guest
mate, joj, to je bilo mjesec dana prerano, hjooojmate wrote:Pa mjesec dana su bili...Noor wrote:dragi Bože, nemoj mi to govoritmate wrote:Jako,... moju Mišku je srce od tuge izdalo, jer sam joj prodala mlade...Noor wrote:sve to uđe pod kožumate wrote:
Imala sam jedno vrijeme i ja...
trebala si čekati 8 tjedana, to je vrijeme za to..i kuje ne reagiraju više, prihvate i ni ne primjete posebno
Guest- Guest
ajte cure na nes veselije,ne se ubijati i bedirati...
Guest- Guest
Noor wrote:a promaknula mi je...znaš je ponoviti?jasambrend wrote:Abenova formula je neumoljiva i po njoj jedino Triny i Yoda nisu uhljebi...i jos par švercera...ja se slažem...:)
Više-manje svi zaposleni u RH, osim onih koji rade na crno...a tu nekolicinu mi ostali cijedimo dok sve ne ode u papar...tako nekako...
darth_vader-
2014-04-17
Ma ona je sama bježala od njih,Noor wrote:mate, joj, to je bilo mjesec dana prerano, hjooojmate wrote:Pa mjesec dana su bili...Noor wrote:dragi Bože, nemoj mi to govoritmate wrote:Jako,... moju Mišku je srce od tuge izdalo, jer sam joj prodala mlade...Noor wrote:
sve to uđe pod kožu
trebala si čekati 8 tjedana, to je vrijeme za to..i kuje ne reagiraju više, prihvate i ni ne primjete posebno
sakrivala se od njih. Boljelo ju valjda...
Ne znam koji klinac, al rekla sam, više se neću vezati za pse... I, napravim katastrofu, uzmem papigu koja hoće jesti samo iz moje ruke, a ruši onu zdjelicu hrane...
Guest- Guest
Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Postoji majka (zemlja) za koju znaš, i svako odvajanje od majke, neminovno izaziva tugu pa i smrt....
Postoji majka (zemlja) za koju znaš, i svako odvajanje od majke, neminovno izaziva tugu pa i smrt....
Guest- Guest
onda sam ja dosad stotinama puta krepavao...mate wrote:Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Guest- Guest
tužna istinamate wrote:Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Neonacistički grafiti osvanuli u centru Zagreba: "Migranti, niste dobrodošli"
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
Page 5 of 9