Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
Samo tako i može ići dalje :)Leviathan2 wrote:znas u biti bez zajebancije, ako se oni ukorjene, nemos to vise istrijebit, gore od korovamate wrote:A ja često čitam zen misli, što dovodi do sličnog razmišljanja ;DLeviathan2 wrote:ja uvijek kazem da je taoisticka jin i jang velika mudrost, u svakom dobru ima malo loseg i u svakom zlu ima malo dobrog ;Dmate wrote:Uvijek u zlu, treba iznaći i neko dobro :D
Guest- Guest
I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:Leviathan2 wrote:
ja uvijek kazem da je taoisticka jin i jang velika mudrost, u svakom dobru ima malo loseg i u svakom zlu ima malo dobrog ;D
jahh..bas dobro,kad ti Kozojebi pohode okolinu :suspect:pasvamguzicutaoističku...
Guest- Guest
Kada pišem ovdje, tlak mi je prestrašan :)Noor wrote:a nemoj, dođi ovdje češće da se oraspoložišmate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:Leviathan2 wrote:
ja uvijek kazem da je taoisticka jin i jang velika mudrost, u svakom dobru ima malo loseg i u svakom zlu ima malo dobrog ;D
jahh..bas dobro,kad ti Kozojebi pohode okolinu :suspect:pasvamguzicutaoističku...
Zbog zdravlja se suzdržavam :)
Guest- Guest
jel pričaš o stanju u dojčlandu, zbog arapa..ili o slavoniji?pismejker wrote:Pazi ovo...pocetak 80tih..uza sva sranja,skole pune djece,vjecito graja u kvartu,a blizu mi osnovna skola i dom zdravlja,pocetak srednje skole,pune skole,zajebancija,ovo i ono,potkraj srednje , puni trg omladine,diskoteka na otvorenom,na Grnaičaru,u KIC-u,na trgu,,ljeto toplo,mladi setaju gradom,sjede na klupama ,vesela se...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:Leviathan2 wrote:ja uvijek kazem da je taoisticka jin i jang velika mudrost, u svakom dobru ima malo loseg i u svakom zlu ima malo dobrog ;Dmate wrote:Uvijek u zlu, treba iznaći i neko dobro :D
danas..Dan,kao da je neutronku Levi bacio..nigdje zive duse..noc,kao u horrorima,niti ijednog zvuka...vikend.,.,tu i tamo netko overkila svoju jamahu i to je sve,nigde glasova nigdje radosti,mnigdje diskoteka po gradu..uzas..
šta god, strašno je
Guest- Guest
bio ja onomad u zupanji na terenu na shecerani, a brate omladine do kasno u noc, zajebancije, muzike, kaze mi sad jedan frend od tamo da je pustara zivapismejker wrote:Pazi ovo...pocetak 80tih..uza sva sranja,skole pune djece,vjecito graja u kvartu,a blizu mi osnovna skola i dom zdravlja,pocetak srednje skole,pune skole,zajebancija,ovo i ono,potkraj srednje , puni trg omladine,diskoteka na otvorenom,na Grnaičaru,u KIC-u,na trgu,,ljeto toplo,mladi setaju gradom,sjede na klupama ,vesela se...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:Leviathan2 wrote:ja uvijek kazem da je taoisticka jin i jang velika mudrost, u svakom dobru ima malo loseg i u svakom zlu ima malo dobrog ;Dmate wrote:Uvijek u zlu, treba iznaći i neko dobro :D
danas..Dan,kao da je neutronku Levi bacio..nigdje zive duse..noc,kao u horrorima,niti ijednog zvuka...vikend.,.,tu i tamo netko overkila svoju jamahu i to je sve,nigde glasova nigdje radosti,mnigdje diskoteka po gradu..uzas..
Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..mate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:
Guest- Guest
idi vidi na ljubimce, odmah će ti oko srca zatoplitimate wrote:Kada pišem ovdje, tlak mi je prestrašan :)Noor wrote:a nemoj, dođi ovdje češće da se oraspoložišmate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:
Guest- Guest
koliko imas godinai znas li koji jezikmate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:
eto,sto da ti kazem...a jasio si i moju cukeranu..??'Leviathan2 wrote:bio ja onomad u zupanji na terenu na shecerani, a brate omladine do kasno u noc, zajebancije, muzike, kaze mi sad jedan frend od tamo da je pustara zivapismejker wrote:Pazi ovo...pocetak 80tih..uza sva sranja,skole pune djece,vjecito graja u kvartu,a blizu mi osnovna skola i dom zdravlja,pocetak srednje skole,pune skole,zajebancija,ovo i ono,potkraj srednje , puni trg omladine,diskoteka na otvorenom,na Grnaičaru,u KIC-u,na trgu,,ljeto toplo,mladi setaju gradom,sjede na klupama ,vesela se...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:Leviathan2 wrote:
Guest- Guest
zas se ne presaltas u svicu, il u germaniju onamo oko basela, zivis u germaniji a radis u svici, satnica za cistacice je 25 chfpismejker wrote:Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..mate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:
a baš :/
jah, pocetkom osamdesetihpismejker wrote:eto,sto da ti kazem...a jasio si i moju cukeranu..??'Leviathan2 wrote:bio ja onomad u zupanji na terenu na shecerani, a brate omladine do kasno u noc, zajebancije, muzike, kaze mi sad jedan frend od tamo da je pustara zivapismejker wrote:Pazi ovo...pocetak 80tih..uza sva sranja,skole pune djece,vjecito graja u kvartu,a blizu mi osnovna skola i dom zdravlja,pocetak srednje skole,pune skole,zajebancija,ovo i ono,potkraj srednje , puni trg omladine,diskoteka na otvorenom,na Grnaičaru,u KIC-u,na trgu,,ljeto toplo,mladi setaju gradom,sjede na klupama ,vesela se...Noor wrote:a baš :/pismejker wrote:
Jesam, onako škicnem lijepe teme..i doista, otoplilo mi k srcu sva ona tvoja dojenčad :)Noor wrote:idi vidi na ljubimce, odmah će ti oko srca zatoplitimate wrote:Kada pišem ovdje, tlak mi je prestrašan :)Noor wrote:a nemoj, dođi ovdje češće da se oraspoložišmate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:
Guest- Guest
hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...Leviathan2 wrote:jah, pocetkom osamdesetihpismejker wrote:eto,sto da ti kazem...a jasio si i moju cukeranu..??'Leviathan2 wrote:bio ja onomad u zupanji na terenu na shecerani, a brate omladine do kasno u noc, zajebancije, muzike, kaze mi sad jedan frend od tamo da je pustara zivapismejker wrote:Pazi ovo...pocetak 80tih..uza sva sranja,skole pune djece,vjecito graja u kvartu,a blizu mi osnovna skola i dom zdravlja,pocetak srednje skole,pune skole,zajebancija,ovo i ono,potkraj srednje , puni trg omladine,diskoteka na otvorenom,na Grnaičaru,u KIC-u,na trgu,,ljeto toplo,mladi setaju gradom,sjede na klupama ,vesela se...Noor wrote:
Guest- Guest
I više od očekivanog :)Leviathan2 wrote:koliko imas godinai znas li koji jezikmate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...Noor wrote:
Jezici, njem. i engl. govor i pismo...ostale balkanske natucam, iako mi je onaj najomraženiji dijalekt nazočan :D
Guest- Guest
aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :Dpismejker wrote:hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...Leviathan2 wrote:jah, pocetkom osamdesetihpismejker wrote:eto,sto da ti kazem...a jasio si i moju cukeranu..??'Leviathan2 wrote:bio ja onomad u zupanji na terenu na shecerani, a brate omladine do kasno u noc, zajebancije, muzike, kaze mi sad jedan frend od tamo da je pustara zivapismejker wrote:
Pazi ovo...pocetak 80tih..uza sva sranja,skole pune djece,vjecito graja u kvartu,a blizu mi osnovna skola i dom zdravlja,pocetak srednje skole,pune skole,zajebancija,ovo i ono,potkraj srednje , puni trg omladine,diskoteka na otvorenom,na Grnaičaru,u KIC-u,na trgu,,ljeto toplo,mladi setaju gradom,sjede na klupama ,vesela se...
Pa dobro mi je ovdje..osim toga,imam neku stipendijuod bivse firme i to moram platioti ili odraditi,a buraz mi je usviacarskoj,i radimo skupa preko net-a..dobivam svoj tal..ne znam u buducnosti,ali osim na vrijeme i Kozojebe,ovdje mi nis ne fali..Leviathan2 wrote:zas se ne presaltas u svicu, il u germaniju onamo oko basela, zivis u germaniji a radis u svici, satnica za cistacice je 25 chfpismejker wrote:Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..mate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:
Lako se vama zezati, ja više nemam snage niti očajavati...
Guest- Guest
Zar Švica nema neke regule posebne?Leviathan2 wrote:zas se ne presaltas u svicu, il u germaniju onamo oko basela, zivis u germaniji a radis u svici, satnica za cistacice je 25 chfpismejker wrote:Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..mate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:
Na zavodu, neka pravila o zapošljavanju i kvoti radnika iz različitih zemalja?
Guest- Guest
na Secerani ili Špiritani?Leviathan2 wrote:aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :Dpismejker wrote:hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...Leviathan2 wrote:jah, pocetkom osamdesetihpismejker wrote:eto,sto da ti kazem...a jasio si i moju cukeranu..??'Leviathan2 wrote:
bio ja onomad u zupanji na terenu na shecerani, a brate omladine do kasno u noc, zajebancije, muzike, kaze mi sad jedan frend od tamo da je pustara ziva
Guest- Guest
sto znas raditmate wrote:I više od očekivanog :)Leviathan2 wrote:koliko imas godinai znas li koji jezikmate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:idi van,sto te sprecava?mate wrote:
Jezici, njem. i engl. govor i pismo...ostale balkanske natucam, iako mi je onaj najomraženiji dijalekt nazočan :D
jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:na Secerani ili Špiritani?Leviathan2 wrote:aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :Dpismejker wrote:hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...Leviathan2 wrote:jah, pocetkom osamdesetihpismejker wrote:
eto,sto da ti kazem...a jasio si i moju cukeranu..??'
kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:na Secerani ili Špiritani?Leviathan2 wrote:aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :Dpismejker wrote:hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...Leviathan2 wrote:
jah, pocetkom osamdesetih
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Neonacistički grafiti osvanuli u centru Zagreba: "Migranti, niste dobrodošli"
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
Page 4 of 9