Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
a inace da dodam, vise zena nije nikakva uvjetovanost u plemenu, to je dosta rjetko jer treba dvi zene odrzavat :D
al nitko ne gleda poprijeko osima nekad malo zajebancije na racun
evo prije sam spomenuo da imamo jednu zensku lovca u plemenu, lezba, dovela je svoju dragu u pleme i obe su rodile po dijete, ono, dobrovoljne banke i to
navodno je jos dvoje na putu, nemogu reci jer nisam u toku
znac i tolerancija je maksimum, a zenska je vodja lovaca, i to postovana
al nitko ne gleda poprijeko osima nekad malo zajebancije na racun
evo prije sam spomenuo da imamo jednu zensku lovca u plemenu, lezba, dovela je svoju dragu u pleme i obe su rodile po dijete, ono, dobrovoljne banke i to
navodno je jos dvoje na putu, nemogu reci jer nisam u toku
znac i tolerancija je maksimum, a zenska je vodja lovaca, i to postovana
ko zna, mozda ti se posreci pa naletis na nekog iz plemena ;Dmate wrote:A, jadničak!Leviathan2 wrote:grijesis, nijesam imao dvije zene odjedared, prvo sam bio ozenjen s cehinjom, onda smo se rastali jel joj je isao na kurac moj rad po terenu, onda sam se ozenio sa svicarkicom pa se ponovilo, onda su se njih dvije sprijateljile i iznajmile kucu sa dva stana, ja sam i dalje po terenu, njih nitko ne zajebava a ni one mene, ja ih postujem obe i odem oh obici isto tako pazim da im nis ne fali, obe rade inace ali ako sto zapne ja uskacem, naravno troska djece komplet pokrivammate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
bivse su zene koje postujem i obilazim, uvijek pri ruci ako zatreba jer sam obecao
a i majke su moje djece i to dobre majke ;D
inace su obe postale zagrizeni clanovi plemena pa su cak cesce u dnrh od mene, nema promiskuiteta, ebate ja na bausteli zivim ko u samostanu, kontejner, poso i to, s vemena na vrijeme odem u neke firme s kojima suradjujem duze vremena kad im se ukaze potreba i curik nazaj
Al, to je blagoslov :)
Sreća pa sam dijelom Slovakinja! :)
aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
bivse su zene koje postujem i obilazim, uvijek pri ruci ako zatreba jer sam obecao
Ma jok!Leviathan2 wrote:ko zna, mozda ti se posreci pa naletis na nekog iz plemena ;Dmate wrote:A, jadničak!Leviathan2 wrote:grijesis, nijesam imao dvije zene odjedared, prvo sam bio ozenjen s cehinjom, onda smo se rastali jel joj je isao na kurac moj rad po terenu, onda sam se ozenio sa svicarkicom pa se ponovilo, onda su se njih dvije sprijateljile i iznajmile kucu sa dva stana, ja sam i dalje po terenu, njih nitko ne zajebava a ni one mene, ja ih postujem obe i odem oh obici isto tako pazim da im nis ne fali, obe rade inace ali ako sto zapne ja uskacem, naravno troska djece komplet pokrivammate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
inace su obe postale zagrizeni clanovi plemena pa su cak cesce u dnrh od mene, nema promiskuiteta, ebate ja na bausteli zivim ko u samostanu, kontejner, poso i to, s vemena na vrijeme odem u neke firme s kojima suradjujem duze vremena kad im se ukaze potreba i curik nazaj
Ja sam više poput Red Wolfa tip :)
Al, što sam napisala nedavno, Ti, Abend i Šejker...me činite bogatijom :)
Guest- Guest
a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
Guest- Guest
Ma jok ta univerzalna mišljenja i zaključci. Ovo je pitanje više forme :)Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
Guest- Guest
ajoj , e jesi se ti ufatila i budala da te obogatemate wrote:Ma jok!Leviathan2 wrote:ko zna, mozda ti se posreci pa naletis na nekog iz plemena ;Dmate wrote:A, jadničak!Leviathan2 wrote:grijesis, nijesam imao dvije zene odjedared, prvo sam bio ozenjen s cehinjom, onda smo se rastali jel joj je isao na kurac moj rad po terenu, onda sam se ozenio sa svicarkicom pa se ponovilo, onda su se njih dvije sprijateljile i iznajmile kucu sa dva stana, ja sam i dalje po terenu, njih nitko ne zajebava a ni one mene, ja ih postujem obe i odem oh obici isto tako pazim da im nis ne fali, obe rade inace ali ako sto zapne ja uskacem, naravno troska djece komplet pokrivammate wrote:
Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?
bar budala po forumskim standardima
;D
Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
Guest- Guest
ma imamja dosta losih stranapismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
tesko je inace zenskom celjadetu s menom
Upravo kroz šarenilo dobivam svoju boju :)Leviathan2 wrote:ajoj , e jesi se ti ufatila i budala da te obogatemate wrote:Ma jok!Leviathan2 wrote:ko zna, mozda ti se posreci pa naletis na nekog iz plemena ;Dmate wrote:A, jadničak!Leviathan2 wrote:
grijesis, nijesam imao dvije zene odjedared, prvo sam bio ozenjen s cehinjom, onda smo se rastali jel joj je isao na kurac moj rad po terenu, onda sam se ozenio sa svicarkicom pa se ponovilo, onda su se njih dvije sprijateljile i iznajmile kucu sa dva stana, ja sam i dalje po terenu, njih nitko ne zajebava a ni one mene, ja ih postujem obe i odem oh obici isto tako pazim da im nis ne fali, obe rade inace ali ako sto zapne ja uskacem, naravno troska djece komplet pokrivam
;D
Guest- Guest
mate wrote:Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:
Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?
Dobro,Forumu...ionako je sve virtuala..uzivo neke druge fizikalije rulaju...
Guest- Guest
on je men ok lik, jebeno inteligentan, uspio je prevazici sebe i to sammate wrote:Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:
meni nema ljepse nego vidjet kad ljudi uspiju iskocit iz oklopa
e jaka i ja fizikalija, ahahahapismejker wrote:mate wrote:Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:
hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...
Dobro,Forumu...ionako je sve virtuala..uzivo neke druge fizikalije rulaju...
istina da nasmijem svaku zensku , kad me vide cerekaju se od uva do uva i pitaju kad cu narasti :D
I meni.Leviathan2 wrote:on je men ok lik, jebeno inteligentan, uspio je prevazici sebe i to sammate wrote:Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :Dpismejker wrote:
hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...
Ono što kažem srce, to je poštivanje...
Guest- Guest
bas cu jedared napisat pet obaveznih dogovora plemena, nesto kao zakoni koji su izglasani prije par tisuca godina i jos su na snazi, tri su ozbacena, stavit cu i njihmate wrote:Upravo kroz šarenilo dobivam svoju boju :)Leviathan2 wrote:ajoj , e jesi se ti ufatila i budala da te obogatemate wrote:Ma jok!Leviathan2 wrote:ko zna, mozda ti se posreci pa naletis na nekog iz plemena ;Dmate wrote:
A, jadničak!
;D
sejker je jebeno nacitan al je tvrdmate wrote:I meni.Leviathan2 wrote:on je men ok lik, jebeno inteligentan, uspio je prevazici sebe i to sammate wrote:Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...Leviathan2 wrote:
aa mozda da me upoznala nevezano za forum, al s foruma tesko da cu koga upoznat, i prestar sam za nju :D
ezek ili red wolf je shaban provokator, joda ili pinoche isto jebeno inteligentan tip koji sakljucke donosi svojim sudom
da ne pricam dalje, ispalo bi da ogovaram :D
A ja čitam :)Leviathan2 wrote:sejker je jebeno nacitan al je tvrdmate wrote:I meni.Leviathan2 wrote:on je men ok lik, jebeno inteligentan, uspio je prevazici sebe i to sammate wrote:Moje srce na forumu, pripada Abendu...pismejker wrote:
a tko zna..cudni su putevi gospodnji...sto se tice godina...dok god srce tuce...
ezek ili red wolf je shaban provokator, joda ili pinoche isto jebeno inteligentan tip koji sakljucke donosi svojim sudom
Dakako da odvajam u svojim promišljanjima..ali bez vas bi bila takva magla...
Guest- Guest
I bez Metilde :)
Ona je poljubac djetešca na biciklu :)
Ona je poljubac djetešca na biciklu :)
Guest- Guest
a s nama jos veca ;Dmate wrote:A ja čitam :)Leviathan2 wrote:sejker je jebeno nacitan al je tvrdmate wrote:I meni.Leviathan2 wrote:on je men ok lik, jebeno inteligentan, uspio je prevazici sebe i to sammate wrote:
Moje srce na forumu, pripada Abendu...
Dakako da odvajam u svojim promišljanjima..ali bez vas bi bila takva magla...
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
Page 8 of 9