Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
vidjecu , ako nisu nabavili nekog ostavim ti podatke, u subotu idem u frauenfeld obici bivse i djecu, pa cu znatmate wrote:Klavir znam svirati...Leviathan2 wrote:iam jednu familiju u fraunfeldu koja bi zaposlila nekog iz hrvatske sa znanjem violine i klavira, podrijetlom su hrvati pa bi htjeli popravit usput i jezik koji im je ocajno lospismejker wrote:zacudila bi se debelo...bilanca im je na prvom mjestu..ja kad sam isao na šprahekurs,debelo sam se razocarao..placao modul 300 ojrova,a uglavnom sve sam naucio..neka madjarica nas ucila svapskom..mate wrote:Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)pismejker wrote:
tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...
Solfeggio, ok, osnove da znam raspoznati note :)
Al za dobru plaću, potrudila bih se hrvatski bez dadakanja naučiti :)
Znam da niječardak efendija wrote:suza mi kanumate wrote:Efendija misličardak efendija wrote:
Svi su čardak
ali samo jedan efendija
odnosno dva
čardak efendija i
tampon efendija
Čardakom da vlada,
a, sebe nit svoj jal
ne može da svlada.
Efendijo, pust nek
pjesma svoj akord stvara.
nikada mi niko pesmu
napiso nije
zahvaljujem tebi jako
ništa opako
mišlju opakom skrito.
lijepo je pjesmom
misao smatrati bitnom
u svijetu,koji misao smatra, nebitnom.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:vidjecu , ako nisu nabavili nekog ostavim ti podatke, u subotu idem u frauenfeld obici bivse i djecu, pa cu znatmate wrote:Klavir znam svirati...Leviathan2 wrote:iam jednu familiju u fraunfeldu koja bi zaposlila nekog iz hrvatske sa znanjem violine i klavira, podrijetlom su hrvati pa bi htjeli popravit usput i jezik koji im je ocajno lospismejker wrote:zacudila bi se debelo...bilanca im je na prvom mjestu..ja kad sam isao na šprahekurs,debelo sam se razocarao..placao modul 300 ojrova,a uglavnom sve sam naucio..neka madjarica nas ucila svapskom..mate wrote:
Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)
Solfeggio, ok, osnove da znam raspoznati note :)
Al za dobru plaću, potrudila bih se hrvatski bez dadakanja naučiti :)
Yebooć jedan..!!! ..ajd ajd sretno bilo i zdravo se proveselilo..
Guest- Guest
a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovaraopismejker wrote:
kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velika
6mjeseci sam bio tamo
sjeverno,50 km uzeo sam jednu manju Daču,od drveta...ove zime pitjim tamo prvi put je uzivo vidjeti...inace,kakav je dojam u novosibirsku?Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:
kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovarao
6mjeseci sam bio tamo
Guest- Guest
Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:
kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovarao
6mjeseci sam bio tamo
Guest- Guest
ma to je bilo 79te 80, nije bilo lose samo zima bilo u 3pmpismejker wrote:sjeverno,50 km uzeo sam jednu manju Daču,od drveta...ove zime pitjim tamo prvi put je uzivo vidjeti...inace,kakav je dojam u novosibirsku?Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:
aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...
ne, nemaju veze niti se poznaju,mate wrote:Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:
aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...
eeeee to se trazi....Leviathan2 wrote:ma to je bilo 79te 80, nije bilo lose samo zima bilo u 3pmpismejker wrote:sjeverno,50 km uzeo sam jednu manju Daču,od drveta...ove zime pitjim tamo prvi put je uzivo vidjeti...inace,kakav je dojam u novosibirsku?Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:
svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,
Guest- Guest
Ne uzdam se u tebe u tom pogledu. Previše si raspršen :)Leviathan2 wrote:ne, nemaju veze niti se poznaju,mate wrote:Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:
svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,
Radije me stavi na mješalicu s dobrom plaćom, neg da mislim na kulturno obrazovanje :)
Guest- Guest
si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
bivse su zene koje postujem i obilazim, uvijek pri ruci ako zatreba jer sam obecao
a i majke su moje djece i to dobre majke ;D
bivse su zene koje postujem i obilazim, uvijek pri ruci ako zatreba jer sam obecao
mate wrote:Ne uzdam se u tebe u tom pogledu. Previše si raspršen :)Leviathan2 wrote:ne, nemaju veze niti se poznaju,mate wrote:Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:
šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..
Radije me stavi na mješalicu s dobrom plaćom, neg da mislim na kulturno obrazovanje :)
etoc na..!!! sutah,ali cu ipak retji..Najbolje za pocetak sto blize domu,i svabija je idealna jer imas sva prava neograniceno po pitanju posla trazenja posla zdravstvene i ostale zastite...
Guest- Guest
ahah,nebi te pustili na mjesalicu samnom, al za kranistu mos polozit,mate wrote:Ne uzdam se u tebe u tom pogledu. Previše si raspršen :)Leviathan2 wrote:ne, nemaju veze niti se poznaju,mate wrote:Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)Leviathan2 wrote:a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirskupismejker wrote:
šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..
imas daljinski i shetas po bausteli i dizes sto treba
Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
Guest- Guest
To mogu i bez daljinskog.Leviathan2 wrote:ahah,nebi te pustili na mjesalicu samnom, al za kranistu mos polozit,mate wrote:Ne uzdam se u tebe u tom pogledu. Previše si raspršen :)Leviathan2 wrote:ne, nemaju veze niti se poznaju,mate wrote:Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)Leviathan2 wrote:
a jesu jebate, 76 sam se vratio sa cipra, onda zaglavio u libanonu godinu dana s maronitima, padosao u yu, naso poso, i odmah baustela u novosibirsku
Jel se to više plaća?
Guest- Guest
hahahahahaha...Mate,nanjusila Levijevu zamku....hahahahahaha...mate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
Guest- Guest
grijesis, nijesam imao dvije zene odjedared, prvo sam bio ozenjen s cehinjom, onda smo se rastali jel joj je isao na kurac moj rad po terenu, onda sam se ozenio sa svicarkicom pa se ponovilo, onda su se njih dvije sprijateljile i iznajmile kucu sa dva stana, ja sam i dalje po terenu, njih nitko ne zajebava a ni one mene, ja ih postujem obe i odem oh obici isto tako pazim da im nis ne fali, obe rade inace ali ako sto zapne ja uskacem, naravno troska djece komplet pokrivammate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
inace su obe postale zagrizeni clanovi plemena pa su cak cesce u dnrh od mene, nema promiskuiteta, ebate ja na bausteli zivim ko u samostanu, kontejner, poso i to, s vemena na vrijeme odem u neke firme s kojima suradjujem duze vremena kad im se ukaze potreba i curik nazaj
placa oko 4800 plus terenska27 eura plus smjestaj rucak i veceramate wrote:To mogu i bez daljinskog.Leviathan2 wrote:ahah,nebi te pustili na mjesalicu samnom, al za kranistu mos polozit,mate wrote:Ne uzdam se u tebe u tom pogledu. Previše si raspršen :)Leviathan2 wrote:ne, nemaju veze niti se poznaju,mate wrote:
Čekaj, jel to posao s tvojim bivšima? :)
Jel se to više plaća?
onda jos neki dodaci , nakupi se, :D
ja imam manje jer necu radit na kranu, ide mi na zivce trckaranje
mjesalica rulz
A, jadničak!Leviathan2 wrote:grijesis, nijesam imao dvije zene odjedared, prvo sam bio ozenjen s cehinjom, onda smo se rastali jel joj je isao na kurac moj rad po terenu, onda sam se ozenio sa svicarkicom pa se ponovilo, onda su se njih dvije sprijateljile i iznajmile kucu sa dva stana, ja sam i dalje po terenu, njih nitko ne zajebava a ni one mene, ja ih postujem obe i odem oh obici isto tako pazim da im nis ne fali, obe rade inace ali ako sto zapne ja uskacem, naravno troska djece komplet pokrivammate wrote:Ma, sviđa mi se sva ideja tvoga plemena...no, ne sviđa mi se taj promiskuitet. Razumijem potrebe i njihovo ostvarivanje...al jel su ti potrebne tri žene za potomstvo?Leviathan2 wrote:si se uplasila da bi te uvukao u neku mulju a :D
inace su obe postale zagrizeni clanovi plemena pa su cak cesce u dnrh od mene, nema promiskuiteta, ebate ja na bausteli zivim ko u samostanu, kontejner, poso i to, s vemena na vrijeme odem u neke firme s kojima suradjujem duze vremena kad im se ukaze potreba i curik nazaj
Al, to je blagoslov :)
Sreća pa sam dijelom Slovakinja! :)
Guest- Guest
a inace da dodam, vise zena nije nikakva uvjetovanost u plemenu, to je dosta rjetko jer treba dvi zene odrzavat :D
al nitko ne gleda poprijeko osima nekad malo zajebancije na racun
evo prije sam spomenuo da imamo jednu zensku lovca u plemenu, lezba, dovela je svoju dragu u pleme i obe su rodile po dijete, ono, dobrovoljne banke i to
navodno je jos dvoje na putu, nemogu reci jer nisam u toku
znac i tolerancija je maksimum, a zenska je vodja lovaca, i to postovana
al nitko ne gleda poprijeko osima nekad malo zajebancije na racun
evo prije sam spomenuo da imamo jednu zensku lovca u plemenu, lezba, dovela je svoju dragu u pleme i obe su rodile po dijete, ono, dobrovoljne banke i to
navodno je jos dvoje na putu, nemogu reci jer nisam u toku
znac i tolerancija je maksimum, a zenska je vodja lovaca, i to postovana
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
Page 7 of 9