Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Čardak odlučio: svi migranti iz Zagreba sele u Slavoniju
tužna istinamate wrote:Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Postoji majka (zemlja) za koju znaš, i svako odvajanje od majke, neminovno izaziva tugu pa i smrt....
Guest- Guest
O, Bože, Pis....ti nisi majka!pismejker wrote:onda sam ja dosad stotinama puta krepavao...mate wrote:Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Postoji majka (zemlja) za koju znaš, i svako odvajanje od majke, neminovno izaziva tugu pa i smrt....
Guest- Guest
Svi su čardakjasambrend wrote:Noor wrote:a promaknula mi je...znaš je ponoviti?jasambrend wrote:Abenova formula je neumoljiva i po njoj jedino Triny i Yoda nisu uhljebi...i jos par švercera...ja se slažem...:)
Više-manje svi zaposleni u RH, osim onih koji rade na crno...a tu nekolicinu mi ostali cijedimo dok sve ne ode u papar...tako nekako...
ali samo jedan efendija
odnosno dva
čardak efendija i
tampon efendija
rodjen u tudjini,zivio i radio u tudjini,vjerovatno cu i krepati u tudjini...
Guest- Guest
Al treba to objasniti Pisu :)Noor wrote:tužna istinamate wrote:Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Guest- Guest
..emotivno krepavao,emotivno..nema to veze sa majcinstvom..i muski imaju fillinge..mate wrote:O, Bože, Pis....ti nisi majka!pismejker wrote:onda sam ja dosad stotinama puta krepavao...mate wrote:Mi skrenuli s teme, ali se može povezati.
Guest- Guest
ukinuli su kvote za hr drzavljanemate wrote:Zar Švica nema neke regule posebne?Leviathan2 wrote:zas se ne presaltas u svicu, il u germaniju onamo oko basela, zivis u germaniji a radis u svici, satnica za cistacice je 25 chfpismejker wrote:Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..mate wrote:I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...pismejker wrote:
idi van,sto te sprecava?
Na zavodu, neka pravila o zapošljavanju i kvoti radnika iz različitih zemalja?
ali samo jedan efendija
odnosno dva
čardak efendija i
tampon efendija
Čardakom da vlada,
a, sebe nit svoj jal
ne može da svlada.
Efendijo, pust nek
pjesma svoj akord stvara.
Guest- Guest
kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovaraopismejker wrote:kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:na Secerani ili Špiritani?Leviathan2 wrote:aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :Dpismejker wrote:
hahahaha,ako si neku tehnologiju radio,onda te je moj stari gonio.,bio je tehnicki direktor,a ljude je pravedno i jednako gonio bicem...mrzili su ga ali i postivali...
6mjeseci sam bio tamo
Nisu.Leviathan2 wrote:ukinuli su kvote za hr drzavljanemate wrote:Zar Švica nema neke regule posebne?Leviathan2 wrote:zas se ne presaltas u svicu, il u germaniju onamo oko basela, zivis u germaniji a radis u svici, satnica za cistacice je 25 chfpismejker wrote:Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..mate wrote:
I ja ću uskoro, pisati na Vilijevoj temi...
Valjda svakih 3 mjeseca po 20 i nešto može ući...
Guest- Guest
aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovaraopismejker wrote:kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:na Secerani ili Špiritani?Leviathan2 wrote:
aa, onda sam ga upoznao , sjecam se kao kroz maglu, ja sam vodio baustelu za jednu zagrebacku firmu :D
6mjeseci sam bio tamo
Guest- Guest
iam jednu familiju u fraunfeldu koja bi zaposlila nekog iz hrvatske sa znanjem violine i klavira, podrijetlom su hrvati pa bi htjeli popravit usput i jezik koji im je ocajno lospismejker wrote:zacudila bi se debelo...bilanca im je na prvom mjestu..ja kad sam isao na šprahekurs,debelo sam se razocarao..placao modul 300 ojrova,a uglavnom sve sam naucio..neka madjarica nas ucila svapskom..mate wrote:Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)pismejker wrote:tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...mate wrote:Sve, osim zidanja koje želim naučiti :)Leviathan2 wrote:
sto znas radit
ukinuto,mate wrote:Nisu.Leviathan2 wrote:ukinuli su kvote za hr drzavljanemate wrote:Zar Švica nema neke regule posebne?Leviathan2 wrote:zas se ne presaltas u svicu, il u germaniju onamo oko basela, zivis u germaniji a radis u svici, satnica za cistacice je 25 chfpismejker wrote:
Tako i treba..ja sam davno nanjusio danasnju situaciju,pa prije 4 godine otperjao...mogu sam oraci Godspeed Germany..
Valjda svakih 3 mjeseca po 20 i nešto može ući...
ma je kurac, ako zivis u zurichu, u manjim mjestima je pjesma, u frauenfeldu dje su moje bivse sam ono, ko u mom selu, a cuga i zajebancija na svakom korakupismejker wrote:Svicarska mi je previse pod Konac..mislio sam za svabe to,ali nedavno kad oso do buraza,shockirao se...nije to za mene..volim u ruhu savrsenosti ipak vidjeti koju nit pogresno izvezenu..
ali samo jedan efendija
odnosno dva
čardak efendija i
tampon efendija
Čardakom da vlada,
a, sebe nit svoj jal
ne može da svlada.
Efendijo, pust nek
pjesma svoj akord stvara.
nikada mi niko pesmu
napiso nije
zahvaljujem tebi jako
ništa opako
Klavir znam svirati...Leviathan2 wrote:iam jednu familiju u fraunfeldu koja bi zaposlila nekog iz hrvatske sa znanjem violine i klavira, podrijetlom su hrvati pa bi htjeli popravit usput i jezik koji im je ocajno lospismejker wrote:zacudila bi se debelo...bilanca im je na prvom mjestu..ja kad sam isao na šprahekurs,debelo sam se razocarao..placao modul 300 ojrova,a uglavnom sve sam naucio..neka madjarica nas ucila svapskom..mate wrote:Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)pismejker wrote:tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...mate wrote:
Sve, osim zidanja koje želim naučiti :)
Solfeggio, ok, osnove da znam raspoznati note :)
Al za dobru plaću, potrudila bih se hrvatski bez dadakanja naučiti :)
Guest- Guest
inace,81/82 sam odradjivao praksu u cukerani,elektromotori,ramont i odrzavanje,servisiranje..pismejker wrote:aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovaraopismejker wrote:kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:
na Secerani ili Špiritani?
6mjeseci sam bio tamo
Guest- Guest
svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovaraopismejker wrote:kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:jebemliga, radili smo kotaopismejker wrote:
na Secerani ili Špiritani?
6mjeseci sam bio tamo
šuti,ne pricaj...doduse,meni je vecinom sve prisjelo..Leviathan2 wrote:svasta je levi cinio u zivotu, bila su to vremena,pismejker wrote:aaaa.....stara Škodina turbina na ćumur..nesto impresivno...Leviathan2 wrote:kotlovnica, za struju i industrijsku paru koja treba secerani, uglavnom sam sa osobljem iz secerane razgovaraopismejker wrote:kotao,kotao...e sad ga jebi..secerana..spiritana je isto dvoriste,lijevo od ona dva silosa velikaLeviathan2 wrote:
jebemliga, radili smo kotao
6mjeseci sam bio tamo
Guest- Guest
vidjecu , ako nisu nabavili nekog ostavim ti podatke, u subotu idem u frauenfeld obici bivse i djecu, pa cu znatmate wrote:Klavir znam svirati...Leviathan2 wrote:iam jednu familiju u fraunfeldu koja bi zaposlila nekog iz hrvatske sa znanjem violine i klavira, podrijetlom su hrvati pa bi htjeli popravit usput i jezik koji im je ocajno lospismejker wrote:zacudila bi se debelo...bilanca im je na prvom mjestu..ja kad sam isao na šprahekurs,debelo sam se razocarao..placao modul 300 ojrova,a uglavnom sve sam naucio..neka madjarica nas ucila svapskom..mate wrote:Vjerojatno su njihovi pedagoški minimumi drugačiji od naših :)pismejker wrote:
tebi bi bas sjelo da radis u nekoj šuli za šprahekurseve..puno Hrvata dolazi da nauci svapski...
Solfeggio, ok, osnove da znam raspoznati note :)
Al za dobru plaću, potrudila bih se hrvatski bez dadakanja naučiti :)
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
» Imbexu sumnjiva priča opljačkane djevojke iz Zagreba a ne lopovi migranti
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Nizozemci bježe u Slavoniju
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
Page 6 of 9