95 škola bez prvašića to je nacionalna tragedija
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 95 škola bez prvašića to je nacionalna tragedija
Hrvatska ulazi u novo doba
Nezaposlenost nula
Broj beba nula
Nezaposlenost nula
Broj beba nula
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Tile je bio i ostat će velika ličnost za raliku od vas malih ustaških, četničkih i ostalih sličnih malih glodara koji pljujete po njemu.michaellcmacha wrote:lik veli da živi u australiji ili moguće u tripizdini onkraj rijeke bosne i tvrdi da zna što li je i kako u hrvatskoj. na stranu to, nema pojma ali nije bitno, bitno da se uzjebo zaradi MARŠalova imena koje nikada nije trebalo krasiti (čitaj ružiti, grditi) niti jednu ulicu a kamoli trg u hrvatskim mjestima... i usput jede ono što nije za jesti spominjući neoustaše, a svi koji su do sada vladali hrvatskom su na ovaj ili onaj način ispali iz prkna milog mu Tileta... ko što rekoh nema pojma o pojmu... ;)... šta ima ljudi u vas... vidim svi ste mi tu i svi ste mi dobro...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
2015-08-08
Ustaški IQ - apsolutna nulaRayMabus wrote:Hrvatska ulazi u novo doba
Nezaposlenost nula
Broj beba nula
2015-09-24
no, konačno..već smo mislili unajmiti neku dektivu da te nađemichaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
Guest- Guest
Pa meni paše ovako moći ću birati poslove za kikiriki jer nema ništa jevtine radne snage okoloRingo10 wrote:Ustaški IQ - apsolutna nulaRayMabus wrote:Hrvatska ulazi u novo doba
Nezaposlenost nula
Broj beba nula
2014-04-11
eto, i meni se smiju kad ja kazem da nista bez fizike, ma ja se bio malo zabrinuo za tebe,michaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
drago mi je da si svrnuo i da je sve ok
za pumpu ne skodi fizika, skodi vise nerviranje, znaci bjez od budala i uzivo i na internetu
ma jebo te on i njegova "veličina" da je on bio čemu i njegov uradak bi opstao iza njega.... ali nebitno kako spomenuh, bitnije je da ti patiš za nečim za čim nema smisla patiti... a pogotovo ne bi trebao ti koji ni nisi ostao tu na razvalinama šugoslavije...Ringo10 wrote:Tile je bio i ostat će velika ličnost za raliku od vas malih ustaških, četničkih i ostalih sličnih malih glodara koji pljujete po njemu.michaellcmacha wrote:lik veli da živi u australiji ili moguće u tripizdini onkraj rijeke bosne i tvrdi da zna što li je i kako u hrvatskoj. na stranu to, nema pojma ali nije bitno, bitno da se uzjebo zaradi MARŠalova imena koje nikada nije trebalo krasiti (čitaj ružiti, grditi) niti jednu ulicu a kamoli trg u hrvatskim mjestima... i usput jede ono što nije za jesti spominjući neoustaše, a svi koji su do sada vladali hrvatskom su na ovaj ili onaj način ispali iz prkna milog mu Tileta... ko što rekoh nema pojma o pojmu... ;)... šta ima ljudi u vas... vidim svi ste mi tu i svi ste mi dobro...
2015-08-08
pa ja ti dam broj.Noor wrote:no, konačno..već smo mislili unajmiti neku dektivu da te nađemichaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
2014-12-30
6 mjeseci i kusur tv-a nisam ni pogledo, a bogami ni na kompu nisam neš pretjerano bio... u osnovi klasika ko i svake godine dok se dela tu me nije sad polako se pobire, i suši i tako to pa usput i vrijeme kad je šugavo šta ću neg malo navratiti i pokoju pobesjediti sa forumskim frendovima...Leviathan2 wrote:eto, i meni se smiju kad ja kazem da nista bez fizike, ma ja se bio malo zabrinuo za tebe,michaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
za pumpu ne skodi fizika, skodi vise nerviranje, znaci bjez od budala i uzivo i na internetu
2015-08-08
od šmaguca? moževeber wrote:pa ja ti dam broj.Noor wrote:no, konačno..već smo mislili unajmiti neku dektivu da te nađemichaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
Guest- Guest
Ne patim ja ni za čim. A najmanje za Jugovinom.michaellcmacha wrote:ma jebo te on i njegova "veličina" da je on bio čemu i njegov uradak bi opstao iza njega.... ali nebitno kako spomenuh, bitnije je da ti patiš za nečim za čim nema smisla patiti... a pogotovo ne bi trebao ti koji ni nisi ostao tu na razvalinama šugoslavije...Ringo10 wrote:Tile je bio i ostat će velika ličnost za raliku od vas malih ustaških, četničkih i ostalih sličnih malih glodara koji pljujete po njemu.michaellcmacha wrote:lik veli da živi u australiji ili moguće u tripizdini onkraj rijeke bosne i tvrdi da zna što li je i kako u hrvatskoj. na stranu to, nema pojma ali nije bitno, bitno da se uzjebo zaradi MARŠalova imena koje nikada nije trebalo krasiti (čitaj ružiti, grditi) niti jednu ulicu a kamoli trg u hrvatskim mjestima... i usput jede ono što nije za jesti spominjući neoustaše, a svi koji su do sada vladali hrvatskom su na ovaj ili onaj način ispali iz prkna milog mu Tileta... ko što rekoh nema pojma o pojmu... ;)... šta ima ljudi u vas... vidim svi ste mi tu i svi ste mi dobro...
A Tiiitin uradak, evo upravo se jedan od tih uradaka masovno prazni i izmire usljed blagostanja koje su mu donijeli neoustaše na vlasti.
I ne samo na vlasti.
2015-09-24
mogli baš i popit pivo...michaellcmacha wrote:6 mjeseci i kusur tv-a nisam ni pogledo, a bogami ni na kompu nisam neš pretjerano bio... u osnovi klasika ko i svake godine dok se dela tu me nije sad polako se pobire, i suši i tako to pa usput i vrijeme kad je šugavo šta ću neg malo navratiti i pokoju pobesjediti sa forumskim frendovima...Leviathan2 wrote:eto, i meni se smiju kad ja kazem da nista bez fizike, ma ja se bio malo zabrinuo za tebe,michaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
2014-12-30
NEKA SE PRAZNI
ONIMA KOJI SU OTIŠLI DA JE LOŠE TAMO VRATILI BI SE
ONIMA KOJI OSTAJU MANJA KONKURENCIJA PRI TRAŽENJU POSLA
2014-04-11
šmaguc?Noor wrote:od šmaguca? moževeber wrote:pa ja ti dam broj.Noor wrote:no, konačno..već smo mislili unajmiti neku dektivu da te nađemichaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
2014-12-30
dektivaveber wrote:šmaguc?Noor wrote:od šmaguca? moževeber wrote:pa ja ti dam broj.Noor wrote:no, konačno..već smo mislili unajmiti neku dektivu da te nađemichaellcmacha wrote:da živ... skoro pa se skroz vratio u formu... evo tek sad s pokojom kišicom sjetih se malo svratit, vidjet jeste li mi na broju,... inače rmpam od jutra do mraka (tako mi dok preporučio a ja se složio) i uglavnom sam ok...
Guest- Guest
Meni ste dvadeset godina prodavali priču kako trebam biti sretan što radim za kikiriki i da trebam imati djecuRayMabus wrote:NEKA SE PRAZNI
Sad kad vam je sve iselilo a natalitet krahirao sad vam je to nacionalna tragedija
PIZDA VAM MATERINA BEZOBRAZNA
2014-04-11
SAD ĆETE FINO UĆ U PERIOD KOJI ĆE TRAJATI NAJMANJE TRIDESET GODINARayMabus wrote:Meni ste dvadeset godina prodavali priču kako trebam biti sretan što radim za kikiriki i da trebam imati djecuRayMabus wrote:NEKA SE PRAZNI
Sad kad vam je sve iselilo a natalitet krahirao sad vam je to nacionalna tragedija
PIZDA VAM MATERINA BEZOBRAZNA
DOMAĆA NEZAPOSLENOST NULA A BEBE AKO NE ČETE MASNO FINACORAT IZ PRORAČUNA ODE TO ISPOD TRIDESET TISUĆA BEBA GODIŠNJE TJ IZUMIRANJE
MA TKO VAS JEBE JEBATE
2014-04-11
michaellcmacha wrote:lik veli da živi u australiji ili moguće u tripizdini onkraj rijeke bosne i tvrdi da zna što li je i kako u hrvatskoj. na stranu to, nema pojma ali nije bitno, bitno da se uzjebo zaradi MARŠalova imena koje nikada nije trebalo krasiti (čitaj ružiti, grditi) niti jednu ulicu a kamoli trg u hrvatskim mjestima... i usput jede ono što nije za jesti spominjući neoustaše, a svi koji su do sada vladali hrvatskom su na ovaj ili onaj način ispali iz prkna milog mu Tileta... ko što rekoh nema pojma o pojmu... ;)... šta ima ljudi u vas... vidim svi ste mi tu i svi ste mi dobro...
oi!
sto manje foruma miha ako ti je vec tako bolje :))
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pada broj prvašića
» Za pet godina broj prvašića u Federaciji BiH smanjen za 15 posto
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Nacionalna mirovina
» Prvi tjedan školske godine u Njemačkoj. Čak 80 posto prvašića su djeca iz useljeničkih obitelji
» Za pet godina broj prvašića u Federaciji BiH smanjen za 15 posto
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Nacionalna mirovina
» Prvi tjedan školske godine u Njemačkoj. Čak 80 posto prvašića su djeca iz useljeničkih obitelji
Page 2 of 4