Toda osta i bez otoka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Toda osta i bez otoka
Tijekom ovršnog ročišta usporedit će i aktualno stanje s onim od svibnja 1995. godine kad je hrvatska vlada na 30 godina ustupila otok za razvoj turizma ondašnjoj Županiji šibenskoj i Općini Primošten.
- Ovrhovoditelj je dužan osigurati svu tehničku potporu za provedbu ovrhe. S tog ročišta javnost nije isključena, ali pod uvjetom da ne ometa provedbu ovrhe - izjavila je u ponedjeljak sutkinja šibenskoga općinskog suda Melina Gulin Pavlaković.
Podsjetimo, otok Smokvicu Ministarstvo obrane je 1995. godine dalo Grafoplastu na upravljanje u razdoblju od 30 godina, a vlasnik Grafoplasta Ante Lušić 2006. godine prodao je svoja prava nad Smokvicom Ivici Todoriću čiji je Agrokor 11 godina tamo gradio i eksploatirao otok. U trenutku kad je počela kriza u Agrokoru, Todorić je prodao prava na upravljanje natrag Lušiću.
Ante Lušić nije prije rasprave zakazane za 27. rujna vratio otok Smokvica Vela u posjed države, kao što je bio najavio, već je tražio odgodu ovrhe i podnio žalbu na rješenje o ovrsi.
- Ništa se nije promijenilo. Otok je spreman za predaju, ali netko mora preuzeti ključeve. Htjeli smo izbjeći show i medijsku pompu te predaju posjeda obaviti prije ročišta pa smo u petak predali Općinskom sudu i šibenskom DORH-u dokumente u kojima stoji da smo stvorili uvjete za mirnu primopredaju i pozvali ih da to što odradimo što prije. Do ovog trenutka nikakav odgovor nismo dobili – kazao je Lušić u ponedjeljak.
http://m.sibenik.in/sibenik/drzava-danas-preuzima-smokvicu-rogoznicki-otok-koji-je-godinama-koristio-ivica-todoric/81867.html
Re: Toda osta i bez otoka
...glupog li bernardica....brani todu i neka toda kaze da su hdzovci radili u agrokoru..a branko grcic tj njegova supruga...od milanovica rođakinja...itd---itd...na kraju ce sam pokopati sdp-ovce..
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
najvjerojatnije će se o predmetnom ovršnom postupku očitovati danas na svom blogu....
dobro je tomac nekidan rekao..'danas u sdp-u ne znas ko pije ko placa'
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ali je, koliko je to razvidno, ovršenik tvrtka 'grafoplast' e ne todorić, nejasno je samo kakav je to ugovor ta tvrtka sklopila s državom kada je ista svoja prava mogla prodati trećoj osobi...
mogao je isto tako ta prava prodati i osami bin ladenu....
mogao je isto tako ta prava prodati i osami bin ladenu....
kic wrote:vlasnik Grafoplasta Ante Lušić 2006. godine prodao je svoja prava nad Smokvicom Ivici Todoriću čiji je Agrokor 11 godina tamo gradio i eksploatirao otok. U trenutku kad je počela kriza u Agrokoru, Todorić je prodao prava na upravljanje natrag Lušiću.
Todoriću nije ništa oduzeto, niti je imao otok u posjedu
pravna osoba Agrokor d.o.o., Zagreb, je bio u posjedu otoka, kao i u posjedu helikoptera, jahte itd.
Todorić nije ništa izgubio, nego je prodajom vlastite tvrtke kreditorima zaradio oko 2 milijarde Eura
novinar, kao i većina Hrvata nemaju dva grama mozga u glavi, nacija debila
Guest- Guest
Naravno, sve je moje, jer Agrokor to sam ja.croatia yes wrote:kic wrote:vlasnik Grafoplasta Ante Lušić 2006. godine prodao je svoja prava nad Smokvicom Ivici Todoriću čiji je Agrokor 11 godina tamo gradio i eksploatirao otok. U trenutku kad je počela kriza u Agrokoru, Todorić je prodao prava na upravljanje natrag Lušiću.
Todoriću nije ništa oduzeto, niti je imao otok u posjedu
pravna osoba Agrokor d.o.o., Zagreb, je bio u posjedu otoka, kao i u posjedu helikoptera, jahte itd.
Todorić nije ništa izgubio, nego je prodajom vlastite tvrtke kreditorima zaradio oko 2 milijarde Eura
novinar, kao i većina Hrvata nemaju dva grama mozga u glavi, nacija debila
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ma super je on, jučer mu je predsjedništvo SDP-a izglasalo povjerenje, izuzeli se samo Grbin i Busovačavuksadinare wrote:...glupog li bernardica....brani todu i neka toda kaze da su hdzovci radili u agrokoru..a branko grcic tj njegova supruga...od milanovica rođakinja...itd---itd...na kraju ce sam pokopati sdp-ovce..
Guest- Guest
kic wrote:
deda bolesnik
Todorić je prodao svoju tvrtku kreditorima, prodao je vlasničke udjele u tvrtci u svom vlasništvu, indirektno kroz kredit, i kroz cijelu mrežu paralelnih kompanija
ti bedak misliš kako mu se oduzima imovina jer je pravedno da ga se kazni
a imovina je oduzeta pravnoj osobi Agrokoru d.o.o. tvrtci koju je Todorić prodao za 2 milijarde Eura, i koja više nije u njegovom vlasništvu, bedak
privatnoj osobi Ivici Todoriću i njegovoj obitelji ništa nije oduzeto, zapljenjeno, ovršeno...
Guest- Guest
Nije, ali privatne osobe Todorići više ne mogu ljetovat na Smokvici jer im je to uskratila pravna osoba Agrokor.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Jebat ga. SDP je imal vrimena i sredstva to rišiti. Ali nisu. Sad to rišava HDZ. Htili-ne htili, moraju.
Stribor-
2015-09-22
Noor wrote:ma super je on, jučer mu je predsjedništvo SDP-a izglasalo povjerenje, izuzeli se samo Grbin i Busovačavuksadinare wrote:...glupog li bernardica....brani todu i neka toda kaze da su hdzovci radili u agrokoru..a branko grcic tj njegova supruga...od milanovica rođakinja...itd---itd...na kraju ce sam pokopati sdp-ovce..
Ha čuj, to je sada va SDP-u ''biti pukovnik ili pokojnik''. Onaj ki zgubi more se oprostiti od politike kot unosna posla. Mali Bero ima babyface, ali .... ili će biti ''pukovnik'' ili će morati pojti na tržišće dela! E .... nima se ča zgubiti.
Stribor-
2015-09-22
Jebe se HDZ-ovcima za Hrvatsku. Tak da ne moraju oni tu nikaj rešavat. Moraju problem samo preživet. A uz ovakav SDP se nemreju ubit ni da si pucaju u glavu. Magnumom 44 ;PStribor wrote:Jebat ga. SDP je imal vrimena i sredstva to rišiti. Ali nisu. Sad to rišava HDZ. Htili-ne htili, moraju.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Jebe se HDZ-ovcima za Hrvatsku. Tak da ne moraju oni tu nikaj rešavat. Moraju problem samo preživet. A uz ovakav SDP se nemreju ubit ni da si pucaju u glavu. Magnumom 44 ;PStribor wrote:Jebat ga. SDP je imal vrimena i sredstva to rišiti. Ali nisu. Sad to rišava HDZ. Htili-ne htili, moraju.
Ča .... ti citiram ča sam predi napisal ili te pustim mlatiti bedastoće? Ma mlati.
Stribor-
2015-09-22
Ti tvrdiš da moraju riješit problem Agrokora, htjeli - ne htjeli. Ja ti dokazujem da ne moraju. Mogu problem pomest pod tepih, ili naći žrtveno janje. I jedno i drugo će se vidit iz aviona. Ali šta njih briga, nitko im ništa ne može. A problem se ionako ne može rješiti. Ako ti možeš pobiti moju tvrdnju, pobijaj. S obzirom da ne možeš, preostaje ti samo da trolaš i pizdiš. Baš lijepo od tebe da se toliko nervirašStribor wrote:Ča .... ti citiram ča sam predi napisal ili te pustim mlatiti bedastoće? Ma mlati.Oh_Femder wrote:Jebe se HDZ-ovcima za Hrvatsku. Tak da ne moraju oni tu nikaj rešavat. Moraju problem samo preživet. A uz ovakav SDP se nemreju ubit ni da si pucaju u glavu. Magnumom 44 ;PStribor wrote:Jebat ga. SDP je imal vrimena i sredstva to rišiti. Ali nisu. Sad to rišava HDZ. Htili-ne htili, moraju.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
jer mu je država to omogućila.croatia yes wrote:kic wrote:
deda bolesnik
Todorić je prodao svoju tvrtku kreditorima, prodao je vlasničke udjele u tvrtci u svom vlasništvu, indirektno kroz kredit, i kroz cijelu mrežu paralelnih kompanija
a imovina je oduzeta pravnoj osobi Agrokoru d.o.o. tvrtci koju je Todorić prodao za 2 milijarde Eura, i koja više nije u njegovom vlasništvu, bedak
privatnoj osobi Ivici Todoriću i njegovoj obitelji ništa nije oduzeto, zapljenjeno, ovršeno...
u normalnoj državi cijela obitelj todorić, ministar financija, uprava i nadzorni odbor sjedili bi u zatvoru.
2014-12-30
Da imamo iole pameti Tozi bi naštimali jedan otok. I to onaj pod Velebitom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
croatia yes wrote:kic wrote:
deda bolesnik
deda ne seri, otok se dao, pazi DAO, to begin with jednoj firmi koja je prenijela prava Todi, mislim jbt di to ima, ja sam prvi protiv oduzimanja vlasnistva, posjeda i sl, ali ovo je trulo od pocetka, drzava ko kum neki..
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro je Milan Bandić
» Turska otjerala Grke sa dva otoka
» Četiri turska F-16 preletila preko grčkog otoka
» Toda ima pravo, ali...
» Fantomski Toda
» Turska otjerala Grke sa dva otoka
» Četiri turska F-16 preletila preko grčkog otoka
» Toda ima pravo, ali...
» Fantomski Toda
Page 1 of 2