Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
INače, Deda, lova se može potrošiti investiranjem u infrastrukturu npr. puno bolje nego u plaće uhljeba. Na koncu investicija u recimo bolnicu i nije troška s računovodstvenog gledišta iako se troši i privreda pokreće dok je plaća nekog bezveznog župana, njegovih 2 pomoćnika i 80 tak ostalog popratnog osoblja čisti rashod i s računvodstvenog mjerila. Treba znati i trošiti, nije kunst plaću ostavit u birtiji.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
Eva_ wrote:INače, Deda, lova se može potrošiti investiranjem u infrastrukturu npr. puno bolje nego u plaće uhljeba.
točno treba smanjiti plaće uhljebima, onda će konzumirati manje robe i usluga od privatnika
kao kad je Kosor 2008 smanjila plaće, to treba ponoviti jer je imalo pozitivne efekte
ja znam računat, oduzimanjem suma postaje veća
Guest- Guest
Mislim da je nije izmislio, ima iznimka ali većina tih iz Slavonije su totalna gunđalaEva_ wrote:Triny ti ni Slavonka, bezveze si izmišljao tu imaginarnu Slavonku u Niskozemskoj.vuksadinare wrote:pricala mi stara ta salvonka dosla u nizozemsku 2013 godine..trebalo je sasiti ne znam 500 komada dijelova odjece..to ej bila norma..ta se stalno bunila i nikad nije napravila normu ali stalno je kukala zasto ona ne dobije 30 eura kao ui svi drugi..a nije imala ispunjenu normu...pa se bunila kad je na njeno mjesto dosla jedna bosanka hrvatica iz dervente..zena odmah napravila normu isti dan..pa je ona tracala drugima..'ah da kao i u hrvatskoj samo bosanci imaju prednost...'...a doticna nikad normu niej napravila..i sef..lijepo..'ajde mala dođi ti kod mene da ti urucim otkaz pa se buni drugdje'
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
npr. 4 -2 = 13
što više oduzmeš, to više dobiješ
ja sam išao u osnovnu školu, tamo smo to učili
Guest- Guest
Slavonci su gunđala mada je to više takvi mentalni sklop i način komunikacije nego pravo gunđanje
Tako da vjerojatno Vuk stvarno ovdje priča istinu
2014-04-11
Ne znam ja kaj ti znaš, ali znam da Estonija uhljebe drži na razumno potrebnom broju kako bi bili učinkoviti i uspješni.croatia yes wrote:Eva_ wrote:INače, Deda, lova se može potrošiti investiranjem u infrastrukturu npr. puno bolje nego u plaće uhljeba.
točno treba smanjiti plaće uhljebima, onda će konzumirati manje robe i usluga od privatnika
kao kad je Kosor 2008 smanjila plaće, to treba ponoviti jer je imalo pozitivne efekte
ja znam računat, oduzimanjem suma postaje veća
2017-03-21
56 k km2 i 21 županija = bankrot (osim ak ne sjediš na nafti)croatia yes wrote:npr. 4 -2 = 13
2017-03-21
Aha, više neće roboavat Dalmošima pa su gunđala.RayMabus wrote:Slavonci su gunđala mada je to više takvi mentalni sklop i način komunikacije nego pravo gunđanje
2017-03-21
Dok im je turizam zlatna koka nema bankrota
2014-04-11
Ma ne zbog toga nego takvi je to mentalni sklop normalno ne svi ali velika većinaEva_ wrote:Aha, više neće roboavat Dalmošima pa su gunđala.RayMabus wrote:Slavonci su gunđala mada je to više takvi mentalni sklop i način komunikacije nego pravo gunđanje
2014-04-11
Slavonija poljoprivreda
Nije rodio kukuruz kukanje
Tako to njima ostalo
Nikad ne valja
Nije rodio kukuruz kukanje
Tako to njima ostalo
Nikad ne valja
2014-04-11
To samo oni južnjačkih korijena, koji nisu navikli radit.RayMabus wrote:Ma ne zbog toga nego takvi je to mentalni sklop normalno ne svi ali velika većinaEva_ wrote:Aha, više neće roboavat Dalmošima pa su gunđala.RayMabus wrote:Slavonci su gunđala mada je to više takvi mentalni sklop i način komunikacije nego pravo gunđanje
2017-03-21
Kako god gunđala su i to velika, ne svi naravno ali velika većina ali to je tako radi poljoprivrede tj tog načina života
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Loša komunikacija nije uzrok propasti veza i brakova
» Srpski turisti u Hrvatskoj troše više od Njemaca
» Tihomir: Visok javni dug nije uzrok krize nego posljedica
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
» Loša komunikacija nije uzrok propasti veza i brakova
» Srpski turisti u Hrvatskoj troše više od Njemaca
» Tihomir: Visok javni dug nije uzrok krize nego posljedica