Rimac Opens 100 New Jobs in Croatia
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rimac Opens 100 New Jobs in Croatia
Noor wrote:jel uzimaš i BCAA?croatia yes wrote:
konkretno taj je tzv. "izolat" whey proteina, u prijevodu to znači da ne sadrži laktozu
namjenjen onima koji imaju problema s probavom mliječnih proizvoda, pa se "napuhnu"
razlika u sastavu nije velika, ni značajna, ovaj crveni dolazi u više okusa... a i u "izolat" zelenoj varijanti, ako nekomu to više odgovara
ne, jedem raznovrsno meso, nisam samo na "pilećim prsima", tako da većinu toga dobiješ iz normalne prehrane
proteini u prahu se isplate jer bi inače morala jesti npr. 20 jaja, kilogram mesa itd. dnevno da bi dobila možda istu količinu proteina
kako je sardžaj jaja bar 50% kolesterol, a i u mesu ima dosta masnoće, onda bi se umjesto rasta mišića dosta udebljala pri tolikoj konzumaciji hrane dnevno
Guest- Guest
sve to znam, svejedno hvala :)croatia yes wrote:Noor wrote:jel uzimaš i BCAA?croatia yes wrote:
konkretno taj je tzv. "izolat" whey proteina, u prijevodu to znači da ne sadrži laktozu
namjenjen onima koji imaju problema s probavom mliječnih proizvoda, pa se "napuhnu"
razlika u sastavu nije velika, ni značajna, ovaj crveni dolazi u više okusa... a i u "izolat" zelenoj varijanti, ako nekomu to više odgovara
ne, jedem raznovrsno meso, nisam samo na "pilećim prsima", tako da većinu toga dobiješ iz normalne prehrane
proteini u prahu se isplate jer bi inače morala jesti npr. 20 jaja, kilogram mesa itd. dnevno da bi dobila možda istu količinu proteina
kako je sardžaj jaja bar 50% kolesterol, a i u mesu ima dosta masnoće, onda bi se umjesto rasta mišića dosta udebljala pri tolikoj konzumaciji hrane dnevno
nego, u BCAA imaš 3 esencijalne aminokiseline, koje naš organizam ne može sam sintetizirati, a jako su važne povećanje snage, povećanje veličine, smanjenje postotka masnoće i neposrednu stimulaciju sinteze proteina. isto imaš raznih okusa :)
Guest- Guest
Noor wrote:
nego, u BCAA imaš 3 esencijalne aminokiseline, koje naš organizam ne može sam sintetizirati, a jako su važne povećanje snage, povećanje veličine, smanjenje postotka masnoće i neposrednu stimulaciju sinteze proteina. isto imaš raznih okusa :)
zato jedemo meso, ribu, jaja, glive... ako imaš normalnu ishranu taj suplement ti nije nužan
potreban je vegetarijancima i veganima, iako većina njih ni to ne želi jer je životinjskog podrjetla...
Guest- Guest
..ma ne da mi se ne's ga se vise rijesit.....kad jednom sizofrenija krene...Noor wrote:vuk, pa pusti ga neka sumnja, zanimljivije je
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
BCAA nisu metabolizirane u želucu, već se metaboliziraju direktno u mišićima, efekt je isti, samo puno brži.croatia yes wrote:Noor wrote:
zato jedemo meso, ribu, jaja, glive... ako imaš normalnu ishranu taj suplement ti nije nužan
potreban je vegetarijancima i veganima, iako većina njih ni to ne želi jer je životinjskog podrjetla...
no, za rekreativce je to minorno, za binu već puno znači.
Guest- Guest
ma, kad on čuje boru drljaču ili onog drugog..ličanina, na sve drugo zaboravi :))))vuksadinare wrote:..ma ne da mi se ne's ga se vise rijesit.....kad jednom sizofrenija krene...Noor wrote:vuk, pa pusti ga neka sumnja, zanimljivije je
Guest- Guest
Noor wrote:sve to znam, svejedno hvala :)croatia yes wrote:Noor wrote:jel uzimaš i BCAA?croatia yes wrote:
ja proteine i aminokiseline uglavnom dobivam iz svinje
Noor wrote:koja je razlika između ova dva?croatia yes wrote:dijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
samo bildate:)
evo baš sam jeo, treba uvijek jest prije i poslije teretane
Gdi ima za kupiti te teleće hrane?? Ono,.,nabio sam kojih 5-6 kilo preko mjere dobre..pa jedno 25-30 kila uzeti,zlu ne trebalo..
Guest- Guest
inace procesirana i ostala hrana,povrtje i votje,u prosjeku su siromasniji za 7x po svoijim nutritivnim vrijednostima nego prije 100 godina..
Guest- Guest
marcellus wrote:
ja proteine i aminokiseline uglavnom dobivam iz svinje
koliko svinje trebaš pojesti dnevno da bi dobio 2g proteina na 1kg tjelesne mase?
udio proteina u svinjetini je 27g proteina na 100 grama mesa
udio proetina u whey-u, je 80 grama proteina na 100 grama praha
Guest- Guest
croatia yes wrote:
koliko svinje trebaš pojesti dnevno
veber je tu najbolje upućen u pitanje svinja i prasetine pitaj njega
cini mi se rece,...uz par rebara jedno, plecka dva, a uz but cijela gajba:)marcellus wrote:croatia yes wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:cini mi se rece,...uz par rebara jedno, plecka dva, a uz but cijela gajba:)marcellus wrote:croatia yes wrote:
i imaš odma sve prehrambene sastojke koji heteroseksualnom sredovječnom muškarcu trebaju
a dobro, deda, yoda i slicna mladja ekipa,..nek vjezbaju, samo da ne pretjeraju s timmarcellus wrote:dijagram wrote:cini mi se rece,...uz par rebara jedno, plecka dva, a uz but cijela gajba:)marcellus wrote:croatia yes wrote:
i imaš odma sve prehrambene sastojke koji heteroseksualnom sredovječnom muškarcu trebaju
nedavno mi jedan rece, ovi prašci su nista, drmaju se injekcije i kojesta:)
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Working and Living in Croatia: Foreign employees at Rimac open up
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» New Croatian Centre Opens in New York
» Elon Musk opens the Tesla Gigafactory
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» New Croatian Centre Opens in New York