Rimac Opens 100 New Jobs in Croatia
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rimac Opens 100 New Jobs in Croatia
https://electrek.co/2017/08/02/tesla-tsla-q2-2017-earnings/
izvješće tesle za 2017, prva polovica godine
gubitak je oko dva dolara po dionici, ajde nije strašno, bolje od očekivanja
The company released the official results today delivered higher on revenue of ~$2.8 billion and missed on earnings with a loss of $2.04 per share (GAAP)
The company released the official results today delivered higher on revenue of ~$2.8 billion and missed on earnings with a loss of $2.04 per share (GAAP)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcelo imam jednu zamolbu?marcellus wrote:https://electrek.co/2017/08/02/tesla-tsla-q2-2017-earnings/
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Ima tehnologiju, proizvodi i prodaje....Proizvodnja se više ne mjeri u tonoma već u dolarima. Nisu ti to još objasnili u parijskoj ćeliji?croatia yes wrote:marcellus wrote:croatia yes wrote:Pinochet wrote:di je deda...
što di sam, ja sam komentirao nepostojeću tehnologiju, nepostojeći razvoj, nepostojeću proizvodnju, baterija, motora itd.
nisam tvrdio da se prodajom magle ne mogu privući investitori i njihova lova
gdje je Rimčevo autonomno vozilo koje vozi samo od sebe bez čovjeka, kojim se hvalio da ga je napravio?
evo nepostojeću tehnologiju je prodao javno koenigseggu i aston martinu, tajno koliko znam i bmw-u s tim da je taj ugovor takav da ne smije objaviti, 350 ljudi radi na nepostojećem razvoju, a baterije i motore ionako ni tesla ni GM ne rade svoje nego imaju ugovore sa samsungom odnosno LG-om za proizvodnju i razvoj baterija. Usput, Rimac ima jaču tehnološku bazu u nekim ključnim segmentima nego tesla koja u biti ne radi tehnološki razvoj nego samo proizvodi električne aute. Tesli 98% prihoda dolazi od prodaje električnih automobila, što je posao u kom za sad nema zarade i pitanje je kad će je biti, i zato tesla otkad je osnovana mislim 14 godina niti jedne godine nije ubilježila dobit. Zapravo samo jedno tromjesečje su poslovali pozitivno otkad postoje, i to samo zato jer su tada uknjižili ogromne vladine poticaje. S druge strane Rimac od 2012. posluje s dobiti. Operativnom. A sigurno ne ostvaruje dobit na prodaji auta.
Tesla ima tehnologiju, patente i proizvodi automobile, ali ne zarađuje
dok Mate nema tehnologiju i ne proizvodi / ne prodaje automobile, no zarađuje, na nečemu nepoznatom, prihodi mu nisu od kredita...
Eroo- Posts : 79083
2016-07-22
vuksadinare wrote:marcelo imam jednu zamolbu?marcellus wrote:https://electrek.co/2017/08/02/tesla-tsla-q2-2017-earnings/
reci
ako tu neko prodaje maglu onda to svakako nije rimac nego musk
http://bgr.com/2017/08/09/tesla-model-3-demand-production-700000/
http://bgr.com/2017/08/09/tesla-model-3-demand-production-700000/
2014-04-16
dijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
samo bildate:)
evo baš sam jeo, treba uvijek jest prije i poslije teretane
Guest- Guest
ajme, koliko je ovo ,...25 kg.croatia yes wrote:dijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
dijagram-
2015-08-09
koja je razlika između ova dva?croatia yes wrote:dijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
Guest- Guest
T.- Posts : 17594
2014-04-14
meštar od pituranjaTotenkopf wrote:Kao između običnog jupola i jupol golda...
a ima tih kanti danas..jupol trend, jupol brilliant, jupol lateks
Guest- Guest
Je znam, al gospođi je i to malo, ona mora još ubacit šljoke u kantu...
A skuplje 10 dkg šljoka od 5 kg golda...
Pa još da ne valja, da se slabo vide, pa ja otvaraj prozore, pali reflektore po točnim kutem samo da počmu blještit i da me više pusti da umrem na miru...
A skuplje 10 dkg šljoka od 5 kg golda...
Pa još da ne valja, da se slabo vide, pa ja otvaraj prozore, pali reflektore po točnim kutem samo da počmu blještit i da me više pusti da umrem na miru...
u prvi mah pročitam školjke u nedjelju sam očistila 3 kg dagnji, pa sam još pod stresom
je, gospođa zna što želi i sigurno dobro izgleda
je, gospođa zna što želi i sigurno dobro izgleda
Guest- Guest
Noor wrote:koja je razlika između ova dva?croatia yes wrote:dijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
konkretno taj je tzv. "izolat" whey proteina, u prijevodu to znači da ne sadrži laktozu
namjenjen onima koji imaju problema s probavom mliječnih proizvoda, pa se "napuhnu"
razlika u sastavu nije velika, ni značajna, ovaj crveni dolazi u više okusa... a i u "izolat" zelenoj varijanti, ako nekomu to više odgovara
https://shopbuilder.hr/koncentrati-izolati-proteina-sirutke-whey/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standard-2-273-kg-p3683
https://shopbuilder.hr/koncentrati-proteina-sirutke-whey/scitec-nutrition-100-whey-protein-professional-2-35-kg-p5146
https://shopbuilder.hr/izolati-sirutke-whey-protein-isolate/scitec-nutrition-100-whey-isolate-2-kg-p2279
Last edited by croatia yes on Wed 27 Sep - 14:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Štaš to čistit, najbolje ih je spremit na buzaru...
A za rižot ili tjesteninu uzmeš očišćene...
Tu si izgubila sat vrimena a nema 30 dkg mesa...
pa na buzaru i jesam, al čistila od onog čuperka trave, četkala, strugala nožićem one bijele naslage, itd.Totenkopf wrote:Štaš to čistit, najbolje ih je spremit na buzaru...
drugi put ništa, malo operem i drito u lonac
da, inače za rižot uzmem očišćene, al i tamo mičem čuperak
Guest- Guest
A to, četkala, ma to se samo malo...
Iz mora su, ne bi tu trebalo bit nešto nečisto...
Iz mora su, ne bi tu trebalo bit nešto nečisto...
jel uzimaš i BCAA?croatia yes wrote:
konkretno taj je tzv. "izolat" whey proteina, u prijevodu to znači da ne sadrži laktozu
namjenjen onima koji imaju problema s probavom mliječnih proizvoda, pa se "napuhnu"
razlika u sastavu nije velika, ni značajna, ovaj crveni dolazi u više okusa... a i u "izolat" zelenoj varijanti, ako nekomu to više odgovara
Guest- Guest
daj reci tudumu jastrebu da nisam marin vlahovic..lik ej zabrijo da jesam...marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcelo imam jednu zamolbu?marcellus wrote:https://electrek.co/2017/08/02/tesla-tsla-q2-2017-earnings/
reci
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Working and Living in Croatia: Foreign employees at Rimac open up
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» New Croatian Centre Opens in New York
» Elon Musk opens the Tesla Gigafactory
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr