Rimac Opens 100 New Jobs in Croatia
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rimac Opens 100 New Jobs in Croatia
kic wrote:marcellus wrote:tema za jalnuške diletante i hračkanje... kako jednom davno rekoh u jednom tekstu o rimcu, hrvati su spremni sunarodnjacima oprostiti sve osim uspjeha.
daj marc, pa prvi si ti pisao o Rimcu kao djilkosu..
Nikad, točno je ovo što abe kaže da sam o onima iz dokinga pisao kao o grebatorima koji prodaju muda pod bubrege a u biti nude za 60 k eura auto kakav kinezi rade za deset, u kini pet.... i to ako im država financira proizvodnju.
O Rimcu nisam nikad pisao loše jer je od početka bilo jasno da za razliku od ekipe iz dokinga ima proizvod, tehnologiju, i jasnu ideju što će s tim, bez žicanja od države
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Oktud to.kic wrote:marcellus wrote:tema za jalnuške diletante i hračkanje... kako jednom davno rekoh u jednom tekstu o rimcu, hrvati su spremni sunarodnjacima oprostiti sve osim uspjeha.
daj marc, pa prvi si ti pisao o Rimcu kao djilkosu..
Marc je zaljubljenik u automobile i zanimaju ga ove stvari ko kakvog skolarca:)
dijagram-
2015-08-09
valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
samo bildate:)
dijagram-
2015-08-09
smršavio sam :D .. . sada sam mršav.. nema veze.. od 2.10 ubijanje u teretani.. do božića budem imao i pločicedijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
Guest- Guest
zimu cu odraditi na moru, nema bolje teretanePinochet wrote:smršavio sam :D .. . sada sam mršav.. nema veze.. od 2.10 ubijanje u teretani.. do božića budem imao i pločicedijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
dijagram-
2015-08-09
Pinochet wrote:smršavio sam :D .. . sada sam mršav.. nema veze.. od 2.10 ubijanje u teretani.. do božića budem imao i pločicedijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
pločice su za kupaonu i za pedere
hrvati;marcellus wrote:Pinochet wrote:smršavio sam :D .. . sada sam mršav.. nema veze.. od 2.10 ubijanje u teretani.. do božića budem imao i pločicedijagram wrote:valjda u teretani, zar niste bili zajednoPinochet wrote:di je deda...
pločice su za kupaonu i za pedere
sve će van oprostiti osim ekonomskog i body fitnes uspjeha.
2014-04-16
Koliko on to proda automobila, kada moze platiti 250 skolovanih ljudi, inzenjera.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
malo.. ništa..Serbinho-3 wrote:Koliko on to proda automobila, kada moze platiti 250 skolovanih ljudi, inzenjera.
međutim koliko sam shvatio lik prodaje dizajn, razvoj, tehnologije, + radi hrpu drugih sitnih poslova itd.. sve u svemu skupi se dosta toga
Guest- Guest
drago mi je da se agresivno širi, nadam se da ga Čardak neće uništiti inspekcijama i nekim novim porezima i regulacijama
Guest- Guest
Pinochet wrote:drago mi je da se agresivno širi, nadam se da ga Čardak neće uništiti inspekcijama i nekim novim porezima i regulacijama
kad dovoljno naraste probat će ga stavit pod političku kontrolu ili mu otet firmu i dat nekom podobnom
tako to biva.. jedina šansa mu je ironično da postane član HDZ/SDP/HNSa i onda ga nitko neće dirati.. ili da financira neku svoju stranku . .itdmarcellus wrote:Pinochet wrote:drago mi je da se agresivno širi, nadam se da ga Čardak neće uništiti inspekcijama i nekim novim porezima i regulacijama
kad dovoljno naraste probat će ga stavit pod političku kontrolu ili mu otet firmu i dat nekom podobnom
nemoze on ostati neutralan politički i tako jak.. Čardak nevoli to. Čardak voli siromašne robove. RH je ekonomski slična kao Putinova Rusija. Možeš biti kapitalist i bogataš jedino ako si miljenik (i financiraš) partiju na vlasti. Inače će te uništit
Guest- Guest
Pinochet wrote:tako to biva.. jedina šansa mu je ironično da postane član HDZ/SDP/HNSa i onda ga nitko neće dirati.. ili da financira neku svoju stranku . .itdmarcellus wrote:Pinochet wrote:drago mi je da se agresivno širi, nadam se da ga Čardak neće uništiti inspekcijama i nekim novim porezima i regulacijama
nemoze on ostati neutralan politički i tako jak.. Čardak nevoli to. Čardak voli siromašne robove. RH je ekonomski slična kao Putinova Rusija. Možeš biti kapitalist i bogataš jedino ako si miljenik (i financiraš) partiju na vlasti. Inače će te uništit
u Rusiji je ipak bolje, platiš reket i zdravo. Ovdje to često nije dovoljno
u rusiji je jos bolje, platis reket i dobijes dobar posao, ovdje dobis k ako nisi rodijaak ili iz klanamarcellus wrote:Pinochet wrote:tako to biva.. jedina šansa mu je ironično da postane član HDZ/SDP/HNSa i onda ga nitko neće dirati.. ili da financira neku svoju stranku . .itdmarcellus wrote:Pinochet wrote:drago mi je da se agresivno širi, nadam se da ga Čardak neće uništiti inspekcijama i nekim novim porezima i regulacijama
u Rusiji je ipak bolje, platiš reket i zdravo. Ovdje to često nije dovoljno
vidis todu, naplacao se ministrima i premijerima
nisam tvrdio da se prodajom magle ne mogu privući investitori i njihova lova
gdje je Rimčevo autonomno vozilo koje vozi samo od sebe bez čovjeka, kojim se hvalio da ga je napravio?
Guest- Guest
croatia yes wrote:Pinochet wrote:di je deda...
što di sam, ja sam komentirao nepostojeću tehnologiju, nepostojeći razvoj, nepostojeću proizvodnju, baterija, motora itd.
nisam tvrdio da se prodajom magle ne mogu privući investitori i njihova lova
gdje je Rimčevo autonomno vozilo koje vozi samo od sebe bez čovjeka, kojim se hvalio da ga je napravio?
evo nepostojeću tehnologiju je prodao javno koenigseggu i aston martinu, tajno koliko znam i bmw-u s tim da je taj ugovor takav da ne smije objaviti, 350 ljudi radi na nepostojećem razvoju, a baterije i motore ionako ni tesla ni GM ne rade svoje nego imaju ugovore sa samsungom odnosno LG-om za proizvodnju i razvoj baterija. Usput, Rimac ima jaču tehnološku bazu u nekim ključnim segmentima nego tesla koja u biti ne radi tehnološki razvoj nego samo proizvodi električne aute. Tesli 98% prihoda dolazi od prodaje električnih automobila, što je posao u kom za sad nema zarade i pitanje je kad će je biti, i zato tesla otkad je osnovana mislim 14 godina niti jedne godine nije ubilježila dobit. Zapravo samo jedno tromjesečje su poslovali pozitivno otkad postoje, i to samo zato jer su tada uknjižili ogromne vladine poticaje. S druge strane Rimac od 2012. posluje s dobiti. Operativnom. A sigurno ne ostvaruje dobit na prodaji auta.
autonomno vozilo će bit iza 2020. s tim da ga neće radit rimac nego prodavat tehnologiju onima koji inače rade aute.
Serbinho-3 wrote:Koliko on to proda automobila, kada moze platiti 250 skolovanih ljudi, inzenjera.
malo, on ne prodaje aute nego elektroniku
i bicikle naravno
auti su izlog, reklama
marcellus wrote:
Usput, Rimac ima jaču tehnološku bazu u nekim ključnim segmentima nego tesla koja u biti ne radi tehnološki razvoj nego samo proizvodi električne aute.
Teslini auti su obična sprdnja. Igračka za urbane geekove i pripadnike fanatičnih environment-friendly ideologija. Nebitno što je proizvodnja baterija i posebno njihovo zbrinjavanje štetno za okoliš, ali njima ti detalji očito ne smetaju.
Također im je dizajn debelo ispod konkurencije u toj srednjoj klasi, posebno one njemačke. U odnosu prema njima, Teslini auti izgledaju kao loša amaterska kopija ili čak samo obične igračke.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Working and Living in Croatia: Foreign employees at Rimac open up
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» New Croatian Centre Opens in New York
» Elon Musk opens the Tesla Gigafactory
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» New Croatian Centre Opens in New York
» Elon Musk opens the Tesla Gigafactory