Koliko dana u godini radite za državu?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Koliko dana u godini radite za državu?
sve zavisi..ja sam platio 1200 ojrova,panel dimenzija oko 50x 35 cm..ali zestok,daje oko 600w...takvi inisu jeftini..RayMabus wrote:Neće još neredi po Evropi, još koju godinu ovako trla baba dlan da joj prođe dan
Ima kupit solarnih panela jeftino
Guest- Guest
stoji receno...no ne mislih na anarhiju,nego neko postapokalipticno vrijeme,kad nema vlade niti vlasti,cassanowa wrote:Eto, onda se ne boj anarhije u Njemačkoj.pismejker wrote:mhhh...iskreno,nisam bas...cassanowa wrote:Jesi li ikad na nekom njemačkom forumu našao temu "Koliko dana u godini radite za državu?"pismejker wrote:a sad..nikad ne reci nikad..drustvo je ovdje ,poput tinjajuceg vulkana..naizgled sve mirno...cassanowa wrote:
Tebi je lako...Živiš u Njemačkoj...Dok si živ tamo neće biti anarhije...
no istina,doli kod vas ocigledno ide u krivom smjeru..
Guest- Guest
Prirodne kataklizme su nešto skroz drugo...to je druga tema...Samo sam ti htio reć da narod u Njemačkoj nije toliko glup, pa da zazizva anarhiju...pismejker wrote:stoji receno...no ne mislih na anarhiju,nego neko postapokalipticno vrijeme,kad nema vlade niti vlasti,
Guest- Guest
definitivno dobro kazes..Predobro im je jos uvijek da bi se bunili po pitanju bilo cega..Evo,ja kao dotepenac 4 godine ,pa mogu reci..Hvala Bogu na Svabiji,....tko se trudi,jako ce dobro zivjeti...u 4 godine covjek moze jako puno postici,dobro zivjeti,dobro biti smjesten,odlican auto voziti,na urlaub gdje god u svijet otici...malo se drzava tim moze pohvaliti..cassanowa wrote:Prirodne kataklizme su nešto skroz drugo...to je druga tema...Samo sam ti htio reć da narod u Njemačkoj nije toliko glup, pa da zazizva anarhiju...pismejker wrote:stoji receno...no ne mislih na anarhiju,nego neko postapokalipticno vrijeme,kad nema vlade niti vlasti,
Guest- Guest
Mora se desiti još jedan veliki sukob na bliskom istoku, tek onda ide novi veliki imigrantski val a Evropa još spava
To vam je moment kaosa
To vam je moment kaosa
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ima Logike...ovo do sad je nedovoljno..RayMabus wrote:Mora se desiti još jedan veliki sukob na bliskom istoku, tek onda ide novi veliki imigrantski val a Evropa još spava
To vam je moment kaosa
Guest- Guest
Do tada se nezamarajteRayMabus wrote:Mora se desiti još jedan veliki sukob na bliskom istoku, tek onda ide novi veliki imigrantski val a Evropa još spava
To vam je moment kaosa
2014-04-11
M ise volimo pripremati,a ja rado bacam pare na te survival pizdarije i posebne tehnikalije...oruzje..
Guest- Guest
Moje je oružje spavanje, taj period treba prespavatipismejker wrote:M ise volimo pripremati,a ja rado bacam pare na te survival pizdarije i posebne tehnikalije...oruzje..
2014-04-11
U Njemačkoj će se uvesti policijski sat posebno tamo gdje je multi kulti sredina
U Hr će se uvesti jer će hrpa imigranata lunjat okolo jer je ovo tranzit
U Hr će se uvesti jer će hrpa imigranata lunjat okolo jer je ovo tranzit
2014-04-11
svakog dana, ne samo ja, vec svi,
direktno ili indiretno
direktno ili indiretno
Guest- Guest
Zna se sasvim konktretno na koga se "država" odnosi.aben wrote:robovi, ne rodite vi po polak godine za državu, nego, sasvin konkretno, za epikura, deboto i juštoa, vukasdinare, za mene...
i morete nan staviti soli na rep
A ti, kad si već uhljebio, pa trebao si bar za duplo...ovako propadanje sporije ide...
Trinity-
2014-04-17
222 dana, no srećom ne radim u HR. Simulacija
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
No, može se izračunati i koliko sati dnevno radite za državu.pizzon wrote:svakog dana, ne samo ja, vec svi,
direktno ili indiretno
Trinity-
2014-04-17
eva jesi se istakla bilo kakvom humanitarnom akcijom u becu?....
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
e vidis ja sam za 3,4 godine u nizozemskoj istakao se humanitarnim radom uz posao...i moja stara..kako je rekao jedan nizozemac obiteljski prijatelj covjeka kao covjeka mozes prepoznati po humanitarnim djelatnostima..tu se iskazuje najvisa covjekova vrijednost...humanitarci nikad ne kukaju...a lovoljupci i pohlepnici da...Eva_ wrote:Ne.
2015-09-08
nizozemci vole jako ljude koji su humanitarci bez opbzira na profesiju,status ili posao..placu i slicno..mene ovdje napda jedna slavonka(uzgred moja stara je rekla da su joj slavonci u nizemskoj ne bas omiljeni jer stalno se nesto bune sve im smeta i slicno) kako sam ja nehumanist,olos..uzgred radim sa djecom i pomazem djeci..i to mi ej najveca svetinja..
2015-09-08
Triny wrote:No, može se izračunati i koliko sati dnevno radite za državu.pizzon wrote:svakog dana, ne samo ja, vec svi,
direktno ili indiretno
da, moze,
ja cu, ovako aproksimativno,
mozda, vise sigurno, oko 8o% neto zarade !?
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
Page 5 of 6