Koliko dana u godini radite za državu?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Koliko dana u godini radite za državu?
Nisam se ja zagrijao, nego onaj koji je otvorio ovu temu...Ja samo prihvaćam izazov...pismejker wrote:Bogumi,ti se dobro zagrijao za ideju...dapace,ovo nije za sprdati se..drustvo neumitno ide prema kraju svojem,i iako se cini da se sve polako vuce,kad krene bit ce brutalno brzo i neocekivano...zato se i treba pripremiti..
Mada idejno,ovakvi bunkeri su za qrc...premalo,nema sigurnosni sustav,nema reervni izlaz,ako se prvo potrpa,rezervni dovod zraka,ovo je jedva za prenociti..NIKAD ovakvo nesto ISPOD,ili u blizinu kuce ukopavati...ode kuca,mos se yebat..krepajes polako i gledas kako tvoji krepavaju..
Nećete državu?
OK, ja sam i za to....ali nemoj poslije "jebi ga"...nismo znali...
Guest- Guest
Jedno je sigurno da nitko u tom slucaju nije siguran niti nedodirljiv..doduse nije niti sad,ako covjek ima mooda,ali to je vec druga prica..cassanowa wrote:Nisam se ja zagrijao, nego onaj koji je otvorio ovu temu...Ja samo prihvaćam izazov...pismejker wrote:Bogumi,ti se dobro zagrijao za ideju...dapace,ovo nije za sprdati se..drustvo neumitno ide prema kraju svojem,i iako se cini da se sve polako vuce,kad krene bit ce brutalno brzo i neocekivano...zato se i treba pripremiti..
Mada idejno,ovakvi bunkeri su za qrc...premalo,nema sigurnosni sustav,nema reervni izlaz,ako se prvo potrpa,rezervni dovod zraka,ovo je jedva za prenociti..NIKAD ovakvo nesto ISPOD,ili u blizinu kuce ukopavati...ode kuca,mos se yebat..krepajes polako i gledas kako tvoji krepavaju..
Nećete državu?
OK, ja sam i za to....ali nemoj poslije "jebi ga"...nismo znali...
ne moze se govoriti iz pozicije u kojoj mislis da bi te taktika rjesila maksimalno rizika...u tim uvjetima,recimo,afterapokaliptičnim,vecina ljudi bi se povukla i postala jako oprezna,uglavnom bi bili sakupljaci na oprezu,najmanje onih koji bi isli u grupama naoruzani i otimali od drugih...to su puste ekranizacije..
ti si rekao kako bi..nasao bi se netko koji bi lurkao i stalkao ljude koji razmisljao kao ti,pa njih presretao...situacija je vrlo jebena u tom slucaju.
Guest- Guest
Dobro je još u kom smjeru će se odvijati situacija u Evropi
Drago mi je da je AfD dobio 21.5% glasova u istočnoj Njemačkoj
To nam je zaleđe
To nam je zaleđe
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
brutalno..koliko na nivou cijele Svabije?RayMabus wrote:Dobro je još u kom smjeru će se odvijati situacija u Evropi
To nam je zaleđe
Guest- Guest
Opa..!! Cini se da su Kozojebi malo vise utihnuli i da se ne bahate vise,kao prije izbora..
Guest- Guest
Nisam ni rekao da bi preživio...pismejker wrote:Jedno je sigurno da nitko u tom slucaju nije siguran niti nedodirljiv..doduse nije niti sad,ako covjek ima mooda,ali to je vec druga prica..
ne moze se govoriti iz pozicije u kojoj mislis da bi te taktika rjesila maksimalno rizika...u tim uvjetima,recimo,afterapokaliptičnim,vecina ljudi bi se povukla i postala jako oprezna,uglavnom bi bili sakupljaci na oprezu,najmanje onih koji bi isli u grupama naoruzani i otimali od drugih...to su puste ekranizacije..
ti si rekao kako bi..nasao bi se netko koji bi lurkao i stalkao ljude koji razmisljao kao ti,pa njih presretao...situacija je vrlo jebena u tom slucaju.
Ali ako hoćete anarhiju, a ne državu OK...recite mi na vrijeme..
Dat ću sve od sebe da preživim...Uvjeren sam da nebi među prvima poklekao, ako znam na vrijeme...Kako to znam? Jednostavno, učio u dvije škole...ratne škole... dosta drugih nije...Anarhija je rat...Svaki novi dan proslavljaš... Boli te kurac za sutra...Možda neš ni bit živ... A hoćeš ako imaš strategiju jaču od prvog susjeda...Ali, prvog susjeda ne napadaš...on te brani dok ga ne ubiju...onda ti tek postaje opasno..
Guest- Guest
cassanowa wrote:Nisam ni rekao da bi preživio...pismejker wrote:Jedno je sigurno da nitko u tom slucaju nije siguran niti nedodirljiv..doduse nije niti sad,ako covjek ima mooda,ali to je vec druga prica..
Ali ako hoćete anarhiju, a ne državu OK...recite mi na vrijeme..
Dat ću sve od sebe da preživim...Uvjeren sam da nebi među prvima poklekao, ako znam na vrijeme...Kako to znam? Jednostavno, učio u dvije škole...ratne škole... dosta drugih nije...Anarhija je rat...Svaki novi dan proslavljaš... Boli te kurac za sutra...Možda neš ni bit živ... A hoćeš ako imaš strategiju jaču od prvog susjeda...Ali, prvog susjeda ne napadaš...on te brani dok ga ne ubiju...onda ti tek postaje opasno..
Pa ja sam se svakako pripremio..uglavnom oprema,oruzje,smjestaj privremeni i stalni.termosatori za nedajboze otvorenom po zimi.strategija i taktika u slucaju Dogadjaja,linije povlacenja,dobave neosiguranih potrepstina...cak i onaj bajk na baterije..on je jebeno koshtao..ali sve najbolje od komponenti plus rezervni packovi baterija..solarni panel od 600w,vrlo mobilan,ali jak i kvalitetan..tako svasta nesto...
e sad kad ce biti,ne razmisljam o tome..
Guest- Guest
i mini apoteka sa brdom antibiotika,painkillera,zavoji,bandaze,flasteri,dezficijensi razni.skalpeli i sve sto ide uz to..
Guest- Guest
Ja se nisam pripremio jer znam znakove iz budućnosti kad će nova imigrantska navala na Balkan počet
2014-04-11
Tebi je lako...Živiš u Njemačkoj...Dok si živ tamo neće biti anarhije...pismejker wrote:Pa ja sam se svakako pripremio..uglavnom oprema,oruzje,smjestaj privremeni i stalni.termosatori za nedajboze otvorenom po zimi.strategija i taktika u slucaju Dogadjaja,linije povlacenja,dobave neosiguranih potrepstina...cak i onaj bajk na baterije..on je jebeno koshtao..ali sve najbolje od komponenti plus rezervni packovi baterija..solarni panel od 600w,vrlo mobilan,ali jak i kvalitetan..tako svasta nesto...
Guest- Guest
a sad..nikad ne reci nikad..drustvo je ovdje ,poput tinjajuceg vulkana..naizgled sve mirno...cassanowa wrote:Tebi je lako...Živiš u Njemačkoj...Dok si živ tamo neće biti anarhije...pismejker wrote:Pa ja sam se svakako pripremio..uglavnom oprema,oruzje,smjestaj privremeni i stalni.termosatori za nedajboze otvorenom po zimi.strategija i taktika u slucaju Dogadjaja,linije povlacenja,dobave neosiguranih potrepstina...cak i onaj bajk na baterije..on je jebeno koshtao..ali sve najbolje od komponenti plus rezervni packovi baterija..solarni panel od 600w,vrlo mobilan,ali jak i kvalitetan..tako svasta nesto...
no istina,doli kod vas ocigledno ide u krivom smjeru..
Guest- Guest
Ne zamaram se previše ww3
Znam kako se odvija pa...
Znam kako se odvija pa...
2014-04-11
Jesi li ikad na nekom njemačkom forumu našao temu "Koliko dana u godini radite za državu"?pismejker wrote:a sad..nikad ne reci nikad..drustvo je ovdje ,poput tinjajuceg vulkana..naizgled sve mirno...cassanowa wrote:Tebi je lako...Živiš u Njemačkoj...Dok si živ tamo neće biti anarhije...pismejker wrote:Pa ja sam se svakako pripremio..uglavnom oprema,oruzje,smjestaj privremeni i stalni.termosatori za nedajboze otvorenom po zimi.strategija i taktika u slucaju Dogadjaja,linije povlacenja,dobave neosiguranih potrepstina...cak i onaj bajk na baterije..on je jebeno koshtao..ali sve najbolje od komponenti plus rezervni packovi baterija..solarni panel od 600w,vrlo mobilan,ali jak i kvalitetan..tako svasta nesto...
Last edited by cassanowa on 27/9/2017, 01:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Neće još neredi po Evropi, još koju godinu ovako trla baba dlan da joj prođe dan
Ima kupit solarnih panela jeftino
2014-04-11
mhhh...iskreno,nisam bas pohodio neki svapski forum,onako mjesovitog sadrzaja,pogotovo sa vIP-om..ako to uopce ima ovdje...cassanowa wrote:Jesi li ikad na nekom njemačkom forumu našao temu "Koliko dana u godini radite za državu?"pismejker wrote:a sad..nikad ne reci nikad..drustvo je ovdje ,poput tinjajuceg vulkana..naizgled sve mirno...cassanowa wrote:Tebi je lako...Živiš u Njemačkoj...Dok si živ tamo neće biti anarhije...pismejker wrote:Pa ja sam se svakako pripremio..uglavnom oprema,oruzje,smjestaj privremeni i stalni.termosatori za nedajboze otvorenom po zimi.strategija i taktika u slucaju Dogadjaja,linije povlacenja,dobave neosiguranih potrepstina...cak i onaj bajk na baterije..on je jebeno koshtao..ali sve najbolje od komponenti plus rezervni packovi baterija..solarni panel od 600w,vrlo mobilan,ali jak i kvalitetan..tako svasta nesto...
svabi su prezaposleni i okupirani poslom da bi dangubili na forumima..cak i muziku u pokretu slusaju,sve se svodi na to i VacAp,uglavnom,ruzno reci,zive zivote zombija..
Guest- Guest
Eto, onda se ne boj anarhije u Njemačkoj.pismejker wrote:mhhh...iskreno,nisam bas...cassanowa wrote:Jesi li ikad na nekom njemačkom forumu našao temu "Koliko dana u godini radite za državu?"pismejker wrote:a sad..nikad ne reci nikad..drustvo je ovdje ,poput tinjajuceg vulkana..naizgled sve mirno...cassanowa wrote:Tebi je lako...Živiš u Njemačkoj...Dok si živ tamo neće biti anarhije...pismejker wrote:Pa ja sam se svakako pripremio..uglavnom oprema,oruzje,smjestaj privremeni i stalni.termosatori za nedajboze otvorenom po zimi.strategija i taktika u slucaju Dogadjaja,linije povlacenja,dobave neosiguranih potrepstina...cak i onaj bajk na baterije..on je jebeno koshtao..ali sve najbolje od komponenti plus rezervni packovi baterija..solarni panel od 600w,vrlo mobilan,ali jak i kvalitetan..tako svasta nesto...
Guest- Guest
sve zavisi..ja sam platio 1200 ojrova,panel dimenzija oko 50x 35 cm..ali zestok,daje oko 600w...takvi inisu jeftini..RayMabus wrote:Neće još neredi po Evropi, još koju godinu ovako trla baba dlan da joj prođe dan
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
Page 4 of 6