Koliko dana u godini radite za državu?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Koliko dana u godini radite za državu?
Nije za cardak , za njih je odličan..kic wrote:
dobra je zemlja, dapace..
ali drzava tj sistem je autodestruktivan
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Ja stalno radim za državu, a to da me za to plate mi je plus...
ERO,ČIJU drzavu?
Ono,zivis u Dezali,a srce kao da ti je malo u Ankari,malo u vušingtonu,malo vamo...malo tamo....a financije...uffff..necu niti pitjati...
Guest- Guest
jebga, nije mu do rvacke pa je sloveniji.kaja wrote:A sto ti tu ne živiš i ne radiš 200 dana za njih?Eroo wrote:https://www.croatiaweek.com/40-best-beaches-in-croatia/Triny wrote:Čudo jedno...nitko da zapazi tu ljepotu...kaja wrote:Da ju bar netko hoce anektirat , osvojit, sto god.. al nitko nije toliko lud valjda
Ooo, da, opazi, opazi...
2014-12-30
Koliko od toga za zdravstvo?veber wrote:
UKUPNO Davanja državi 140.101,39kn
Oko 30 000?
Trinity-
2014-04-17
ne bi znao. auto me košta pun kurac.Triny wrote:Koliko od toga za zdravstvo?veber wrote:
UKUPNO Davanja državi 140.101,39kn
Oko 30 000?
pride alimentacija pa gradnja....
imam dodatno preko kreditne kao i osiguranje sveg mogućeg za nekih 100njak kuna.
2014-12-30
Doprinosi za zaštitu na radu | 943,74kn |
Doprinosi za zapošljavanje | 3.208,72kn |
2014-12-30
Radim za državu ali država me štiti, osigurava infrastrukturu, zdravstvenu zaštitu i obrazovanje...
Daje mi plaću, državni službenici su ljubazni prema meni, predstavlja me u svijetu.
Daje mi plaću, državni službenici su ljubazni prema meni, predstavlja me u svijetu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber-
2014-12-30
veber wrote:daj ne snifaj eter.
:D
Dobro, treba srezati davanja i racionalizirati proračunsku potrošnju. No neka države.
Bez države smo nitko i ništa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma treba kupiti bmw5 i na njega platiti još toliko. počeo sam kupovat direktno u kini pa mi država uredno lupi pdv, carinu nemreepikur37 wrote:veber wrote:daj ne snifaj eter.
:D
Dobro, treba srezati davanja i racionalizirati proračunsku potrošnju. No neka države.
Bez države smo nitko i ništa.
2014-12-30
pola godine odokativno , mnogo je to
s druge strane vecinu novca uberem od drzave pa eto...ne zalim se
s druge strane vecinu novca uberem od drzave pa eto...ne zalim se
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
više od pola godine - definitivno previše
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ove godine fala kurcu niti dana.. dapače još sam dobio neku i lovu od države :D :D :D :D
a opet kada razmislim, na sve što potrošim , ide PDV, a to pokušavam zamrčaiti.. tako da u omiljene lokacije tipa šišanje, restorani, kafić gdje god mogu kažem da mi slučajno ne izdavaju račun ako je moguće.. niti zrno žita okupatoru
a opet kada razmislim, na sve što potrošim , ide PDV, a to pokušavam zamrčaiti.. tako da u omiljene lokacije tipa šišanje, restorani, kafić gdje god mogu kažem da mi slučajno ne izdavaju račun ako je moguće.. niti zrno žita okupatoru
Guest- Guest
robovi, ne rodite vi po polak godine za državu, nego, sasvin konkretno, za epikura, deboto i juštoa, vukasdinare, za mene...
i morete nan staviti soli na rep
i morete nan staviti soli na rep
2014-04-16
dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
ne moze se sve ni izbjeci, al nije lose,
s obzirom na davanja drugih narocito u dnrh, ja bih jebenog matiju gupsa objesio za jajca, on se bunio na 10%
s obzirom na davanja drugih narocito u dnrh, ja bih jebenog matiju gupsa objesio za jajca, on se bunio na 10%
ploćoš ti, a ne firma.Leviathan2 wrote:dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
2014-04-16
zdravstveno smatram ipak uslugom isto kao i staz, to nije bacena lova na drzavu, iako je i to hranjenje hrpe uhljebaaben wrote:ploćoš ti, a ne firma.Leviathan2 wrote:dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
znaci po zracunu radim nekih dva tjedna za drzavu tj poreze koje mi otmu
ali ploćoš ti, a ne firma. firma ti samo plaćanje obavlja umisto tebe tako da ne stigneš razmisliti ča to zapravo ploćoš.Leviathan2 wrote:zdravstveno smatram ipak uslugom isto kao i staz, to nije bacena lova na drzavu, iako je i to hranjenje hrpe uhljebaaben wrote:ploćoš ti, a ne firma.Leviathan2 wrote:dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
ako ti želiš ploćati državno zdravstvo, ok. ali staž? ako to ploćoš u hrvackoj, tribo bi znati di su ti ti šoldi investironi- vode me riži ako ćeš ih ikad viti :)
2014-04-16
možda misli na dopunsko.....ili morebit dodatnoaben wrote:ploćoš ti, a ne firma.Leviathan2 wrote:dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
Guest- Guest
sve to ploćo un sun.Noor wrote:možda misli na dopunsko.....ili morebit dodatno :roll:aben wrote:ploćoš ti, a ne firma.Leviathan2 wrote:dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
2014-04-16
zdravstveno imam po svom izboru a staz ce dobrodociaben wrote:ali ploćoš ti, a ne firma. firma ti samo plaćanje obavlja umisto tebe tako da ne stigneš razmisliti ča to zapravo ploćoš.Leviathan2 wrote:zdravstveno smatram ipak uslugom isto kao i staz, to nije bacena lova na drzavu, iako je i to hranjenje hrpe uhljebaaben wrote:ploćoš ti, a ne firma.Leviathan2 wrote:dakle, ako odbijem zdrastveno koje mi firma placa minimala te staz, moja davanja prema drzavama bi bila otprilike 3000 eura godisnje sto je nekih 3% godisnje, ubrojani porezi sto potrosim u ducanu , na auto,cestarine i sl sranja, za proslu godinu sam izracunao
ako ti želiš ploćati državno zdravstvo, ok. ali staž? ako to ploćoš u hrvackoj, tribo bi znati di su ti ti šoldi investironi- vode me riži ako ćeš ih ikad viti :)
ne placam u dnrh nista osim onog sto mi otmu po ducanima i po birtijama, onaj jebeni pdv , no to je nezamjetno
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
Page 2 of 6