Koliko dana u godini radite za državu?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Koliko dana u godini radite za državu?
Triny wrote:No, može se izračunati i koliko sati dnevno radite za državu.pizzon wrote:svakog dana, ne samo ja, vec svi,
direktno ili indiretno
da, moze,
ja cu, ovako aproksimativno,
mozda, vise sigurno, oko 8o% neto zarade !?
Guest- Guest
Triny wrote:Izračunajte koliko dana u godini radite za državu.
http://danporezneslobode.manjiporezi.hr/
tu kalkulator računa troškove koje ima poslodavac i prikazuje ih kao troškove koje ima pojedinac s neto plaćom
štednju za mirovinu prikazuje kao krošak umjesto kao aktivu, kupnju polica osiguranja...
zabava za maloumne
Guest- Guest
Primjedba na mjestucroatia yes wrote:Triny wrote:Izračunajte koliko dana u godini radite za državu.
tu kalkulator računa troškove koje ima poslodavac i prikazuje ih kao troškove koje ima pojedinac s neto plaćom
štednju za mirovinu prikazuje kao krošak umjesto kao aktivu, kupnju polica osiguranja...
zabava za maloumne
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja sam deset godina radio, živim s ocem koji ima penziju dakle ako ništa drugo moja odvajanja za penziju idu njemu i opet se vračaju u kućanstvo
Tako da to bar meni nije nikad bilo odvajanje državi
Tako da to bar meni nije nikad bilo odvajanje državi
2014-04-11
To se inače zove ekonomska petlja
2014-04-11
Sad malo primam s biroa tako da smanjuje razliku koliko sam izdvajao za državu deset godina od plaće
2014-04-11
Docenti & primarijusi, vi ste pogriješili forum!RayMabus wrote:Primjedba na mjestucroatia yes wrote:Triny wrote:Izračunajte koliko dana u godini radite za državu.
zabava za maloumne
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja nisam nikakvi stručnjak nego imam soli u glavi, deset godina rada ni dana bolovanja, živim s ocem koji je penzioner dakle moje uplaćivanje za mirovinsko ide njemu pa se vraća u kućanstvo, sad na birou primam naknadu
Inače ja sam tu državu u deset godina rada dobro sredija jer to tamo di san ja radija možeš a da joj nisi ukrao ali jesi uzeo dobit za koji nema pojma
Inače ja sam tu državu u deset godina rada dobro sredija jer to tamo di san ja radija možeš a da joj nisi ukrao ali jesi uzeo dobit za koji nema pojma
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Ispovijed Srbina koji je docekao HV:'Od tog dana postujem ovu svoju drzavu'
» Dana Budisavljević javno podržava (NE) MOŽEMO. Evo koliko je novca dao Tomašević njenoj tvrtki.
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
Page 6 of 6