Sposobni čika Rade
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sposobni čika Rade
Dalje Štulić za Nacional 2005 Alki Vuici tvrdi da na ovim prostorima postoji samo srpski jezik.
"Zašto pričaš srpski?" pitala je Alka "Ti si ipak Zagrepčanin?"
"Moja Vuica, svet ide prema jednostavnosti, sve postaje čistije… Jedini pravi jezik i razvijen na našim prostorima je – srpski!"
"Moja Vuica, svet ide prema jednostavnosti, sve postaje čistije… Jedini pravi jezik i razvijen na našim prostorima je – srpski!"
Guest- Guest
fax nije nikad...zato je nesuđeni sociolog, pa sa sociološkog aspekta neumorno prekapa po odnosima Jugotona i Croatia Recordsa.Eva_ wrote:Jel završil prijevod Odiseja?Oh_Femder wrote:Đoni je još davno prije toga otperjao za Nizozemsku jer je mislio da Rusi dolaze, a Udba da ga namjerava upokojiti. Pa se vratio, ali nije platio porez. Sad veli da se zaljubio. Kad ga je Alka Vuica pitala u koga, o mrtav ladan odgovorio: - U sebe!Noor wrote:e, pukovničko dete, i taj '91. bio ugrožen za otperjao u Holandiju.Oh_Femder wrote:On i Štulić, tipični dinaridi. Ali palile se žene masovno na njega u Yugi :P To mu je i bila glavna kvaliteta.Noor wrote:izgledom podsjeća na zmazanog konjskog trgovca, al neka on bude što hoće i neka izgleda kako hoće....a hasanu ne zamjeram ništa osim što i njega nije skinuo sa sise.
Guest- Guest
Pa kaj sad, ima i Srba Ivana. Ali ne znam, pa neću ni inzistirati. A nije ni toliko bitno. Za Bregu je pak sigurno da je Hrbin. Iako je zapravo abrahamovskog porijekla. Sam je rekao da su oni zapravo Bergeri. Dakle pravim imenom Silvije Berger ;PEva_ wrote:Najpoznatiji glazbenik iz vremena Novog vala Branimir Johnny Štulić rodio se 11. travnja 1953. godine u Skopju. Njegov otac Ivan kao pukovnik JNA tamo je službovao, a majka Slavica, dvije godine nakon njega rodila je i kćer Branku. Kasnije su se preselili u Zagreb.Oh_Femder wrote:Kaj nije Đoni Hrbin?Eva_ wrote:Štulić je Hrvat rođen u MK.Noor wrote:da, no indikativno je da mu se želja za povratkom iznenada rodila te '91.Oh_Femder wrote:
Đoni je još davno prije toga otperjao za Nizozemsku jer je mislio da Rusi dolaze, a Udba da ga namjerava upokojiti. Pa se vratio, ali nije platio porez. Sad veli da se zaljubio. Kad ga je Alka Vuica pitala u koga, o mrtav ladan odgovorio: - U sebe!
mnogima se to dešavalo u ta nemirna vremena, šta ćeš..krv nije voda
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/enciklopedija/branimir-johnny-stulic-18536 - www.vecernji.hr
Zajebava namjerno. Kaj ga više zovu, on više izmiče. Tak se ni Mirkoviću ni štel jaivt za Sretno dijete.Noor wrote:Dalje Štulić za Nacional 2005 Alki Vuici tvrdi da na ovim prostorima postoji samo srpski jezik.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
onda kaj, ni hrvat?Eva_ wrote:Zprav je u pravu. Kaj ga jebu s hrvatstvom.
Guest- Guest
Eva_ wrote:A Martin Sagner?Stanojko wrote:Serbedzija...nula bodova
Veliki talent, ali ni izdaleka ravan veličini svog balkanskog ega. And that without a yoctogram of a self-doubt ;PNoor wrote:onda kaj, ni hrvat?Eva_ wrote:Zprav je u pravu. Kaj ga jebu s hrvatstvom.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Veliki talent, ali ni izdaleka ravan veličini svog balkanskog ega. And that without a yoctogram of a self-doubt ;PNoor wrote:onda kaj, ni hrvat?Eva_ wrote:Zprav je u pravu. Kaj ga jebu s hrvatstvom.
Guest- Guest
Po ocu da, ali Mutterprinzip, fehlt die wichtigste Grundlage.Oh_Femder wrote:Pa kaj sad, ima i Srba Ivana. Ali ne znam, pa neću ni inzistirati. A nije ni toliko bitno. Za Bregu je pak sigurno da je Hrbin. Iako je zapravo abrahamovskog porijekla. Sam je rekao da su oni zapravo Bergeri. Dakle pravim imenom Silvije Berger ;PEva_ wrote:Najpoznatiji glazbenik iz vremena Novog vala Branimir Johnny Štulić rodio se 11. travnja 1953. godine u Skopju. Njegov otac Ivan kao pukovnik JNA tamo je službovao, a majka Slavica, dvije godine nakon njega rodila je i kćer Branku. Kasnije su se preselili u Zagreb.Oh_Femder wrote:Kaj nije Đoni Hrbin?Eva_ wrote:Štulić je Hrvat rođen u MK.Noor wrote:
da, no indikativno je da mu se želja za povratkom iznenada rodila te '91.
mnogima se to dešavalo u ta nemirna vremena, šta ćeš..krv nije voda
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/enciklopedija/branimir-johnny-stulic-18536 - www.vecernji.hr
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
;PEva_ wrote:Po ocu da, ali Mutterprinzip, fehlt die wichtigste Grundlage.Oh_Femder wrote:Pa kaj sad, ima i Srba Ivana. Ali ne znam, pa neću ni inzistirati. A nije ni toliko bitno. Za Bregu je pak sigurno da je Hrbin. Iako je zapravo abrahamovskog porijekla. Sam je rekao da su oni zapravo Bergeri. Dakle pravim imenom Silvije Berger ;PEva_ wrote:Najpoznatiji glazbenik iz vremena Novog vala Branimir Johnny Štulić rodio se 11. travnja 1953. godine u Skopju. Njegov otac Ivan kao pukovnik JNA tamo je službovao, a majka Slavica, dvije godine nakon njega rodila je i kćer Branku. Kasnije su se preselili u Zagreb.Oh_Femder wrote:Kaj nije Đoni Hrbin?Eva_ wrote:
Štulić je Hrvat rođen u MK.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
oprastam serbeđiji ili stipi baburi samo zbog ove recenice..'ja njemu srpskog kralja i pasica a on meni maceka i hrvatsku'
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Čika Čarlika na umoru
» Čika Todorić počeo mračiti na Premijera idiota
» Zli čika Biden ne daje Židovima prave bombe
» Sposobni za nasilje, nesposobni da sačuvaju oružje ( Miševi)
» Čika Čarlika na umoru
» Čika Todorić počeo mračiti na Premijera idiota
» Zli čika Biden ne daje Židovima prave bombe
» Sposobni za nasilje, nesposobni da sačuvaju oružje ( Miševi)
Page 6 of 6