ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sposobni čika Rade

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Sposobni čika Rade - Page 6 Empty Re: Sposobni čika Rade

Post by Guest 27/9/2017, 12:47

Dalje Štulić za Nacional 2005 Alki Vuici tvrdi da na ovim prostorima postoji samo srpski jezik.
"Zašto pričaš srpski?" pitala je Alka "Ti si ipak Zagrepčanin?"
"Moja Vuica, svet ide prema jednostavnosti, sve postaje čistije… Jedini pravi jezik i razvijen na našim prostorima je – srpski!"

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 27/9/2017, 12:48

Zprav je u pravu. Kaj ga jebu s hrvatstvom.  Sposobni čika Rade - Page 6 1f600
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 12:50

Eva_ wrote:
Oh_Femder wrote:
Noor wrote:
Oh_Femder wrote:
Noor wrote:izgledom podsjeća na zmazanog konjskog trgovca, al neka on bude što hoće i neka izgleda kako hoće....a hasanu ne zamjeram ništa osim što i njega nije skinuo sa sise.
On i Štulić, tipični dinaridi. Ali palile se žene masovno na njega u Yugi :P To mu je i bila glavna kvaliteta.
e, pukovničko dete, i taj '91. bio ugrožen za otperjao u Holandiju.
Đoni je još davno prije toga otperjao za Nizozemsku jer je mislio da Rusi dolaze, a Udba da ga namjerava upokojiti. Pa se vratio, ali nije platio porez. Sad veli da se zaljubio. Kad ga je Alka Vuica pitala u koga, o mrtav ladan odgovorio: - U sebe!
Jel završil prijevod Odiseja?
fax nije nikad...zato je nesuđeni sociolog, pa sa sociološkog aspekta neumorno prekapa po odnosima Jugotona i Croatia Recordsa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 27/9/2017, 12:50

Eva_ wrote:
Oh_Femder wrote:
Eva_ wrote:
Noor wrote:
Oh_Femder wrote:
Đoni je još davno prije toga otperjao za Nizozemsku jer je mislio da Rusi dolaze, a Udba da ga namjerava upokojiti. Pa se vratio, ali nije platio porez. Sad veli da se zaljubio. Kad ga je Alka Vuica pitala u koga, o mrtav ladan odgovorio: - U sebe!
da, no indikativno je da mu se želja za povratkom iznenada rodila te '91.
mnogima se to dešavalo u ta nemirna vremena, šta ćeš..krv nije voda :)
Štulić je Hrvat rođen u MK.
Kaj nije Đoni Hrbin?
Najpoznatiji glazbenik iz vremena Novog vala Branimir Johnny Štulić rodio se 11. travnja 1953. godine u Skopju. Njegov otac Ivan kao pukovnik JNA tamo je službovao, a majka Slavica, dvije godine nakon njega rodila je i kćer Branku. Kasnije su se preselili u Zagreb.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/enciklopedija/branimir-johnny-stulic-18536 - www.vecernji.hr
Pa kaj sad, ima i Srba Ivana. Ali ne znam, pa neću ni inzistirati. A nije ni toliko bitno. Za Bregu je pak sigurno da je Hrbin. Iako je zapravo abrahamovskog porijekla. Sam je rekao da su oni zapravo Bergeri. Dakle pravim imenom Silvije Berger ;P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 27/9/2017, 12:51

Noor wrote:Dalje Štulić za Nacional 2005 Alki Vuici tvrdi da na ovim prostorima postoji samo srpski jezik.
"Zašto pričaš srpski?" pitala je Alka "Ti si ipak Zagrepčanin?"
"Moja Vuica, svet ide prema jednostavnosti, sve postaje čistije… Jedini pravi jezik i razvijen na našim prostorima je – srpski!"

Zajebava namjerno. Kaj ga više zovu, on više izmiče. Tak se ni Mirkoviću ni štel jaivt za Sretno dijete.

Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 12:52

Eva_ wrote:Zprav je u pravu. Kaj ga jebu s hrvatstvom.  Sposobni čika Rade - Page 6 1f600
onda kaj, ni hrvat?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 27/9/2017, 12:52

Eva_ wrote:
Stanojko wrote:Serbedzija...nula bodova
A Martin Sagner?
Sposobni čika Rade - Page 6 Les-Dudek-LIVE-@-Captain-Hiram-s

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 27/9/2017, 12:54

Noor wrote:
Eva_ wrote:Zprav je u pravu. Kaj ga jebu s hrvatstvom.  Sposobni čika Rade - Page 6 1f600
onda kaj, ni hrvat?
Veliki talent, ali ni izdaleka ravan veličini svog balkanskog ega. And that without a yoctogram of a self-doubt ;P
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 12:56

Oh_Femder wrote:
Noor wrote:
onda kaj, ni hrvat?
Veliki talent, ali ni izdaleka ravan veličini svog balkanskog ega. And that without a yoctogram of a self-doubt ;P
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 27/9/2017, 12:57

Oh_Femder wrote:
Eva_ wrote:
Oh_Femder wrote:
Eva_ wrote:
Noor wrote:
da, no indikativno je da mu se želja za povratkom iznenada rodila te '91.
mnogima se to dešavalo u ta nemirna vremena, šta ćeš..krv nije voda :)
Kaj nije Đoni Hrbin?
Najpoznatiji glazbenik iz vremena Novog vala Branimir Johnny Štulić rodio se 11. travnja 1953. godine u Skopju. Njegov otac Ivan kao pukovnik JNA tamo je službovao, a majka Slavica, dvije godine nakon njega rodila je i kćer Branku. Kasnije su se preselili u Zagreb.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/enciklopedija/branimir-johnny-stulic-18536 - www.vecernji.hr
Pa kaj sad, ima i Srba Ivana. Ali ne znam, pa neću ni inzistirati. A nije ni toliko bitno. Za Bregu je pak sigurno da je Hrbin. Iako je zapravo abrahamovskog porijekla. Sam je rekao da su oni zapravo Bergeri. Dakle pravim imenom Silvije Berger ;P
Po ocu da, ali Mutterprinzip, fehlt die wichtigste Grundlage.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 27/9/2017, 13:03

Eva_ wrote:
Oh_Femder wrote:
Eva_ wrote:
Oh_Femder wrote:
Eva_ wrote:
Kaj nije Đoni Hrbin?

Po ocu da, ali Mutterprinzip, fehlt die wichtigste Grundlage.
;P
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/9/2017, 13:06

cvjetko paliguza... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/9/2017, 13:11

oprastam serbeđiji ili stipi baburi samo zbog ove recenice..'ja njemu srpskog kralja i pasica a on meni maceka i hrvatsku' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics