retard godine
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: retard godine
on je cak i dvadesetak puta otisao u kanadu po 9.999 dolara..jebo ga irud ako laze...bar tako kazemarcellus wrote:Stanojko wrote:Ja mislio tema o Vulinu...
on nije slao pare kurvi u ukrajini, nego je njemu tetka iz kanade slala pare, dakle krivi smjer slanja i strana svijeta
vuksadinare- Posts : 100324
2015-09-08
jebga, vidis da je marcelo pogrijesio, ima veci retarda i od ovog britanca :DStanojko wrote:Ja mislio tema o Vulinu...
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
Da je on njoj štel pomoć, a ne ju iskoristit, ne bi sad kukal. Ak čovjeku hoćeš pomoć, pomozi i šuti, ne očekuj niš zauzvrat.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
prckov wrote:o o o
ljubav sto je to
to je ona stvar
sto moze da te zgazi
zato kad saljes funte
pazi
Koliko ti imaš godina, jebote? Stariji si i od Ere, ni on ovo ne zna.
crvenkasti-
2014-04-17
baš naprotiv, ako čovjek nekome želi pomoći bez ikakvih uvjeta, pa ga taj naguzi, vjerojatno se osjeća povrijeđeno i uvrijeđeno...Eva_ wrote:Da je on njoj štel pomoć, a ne ju iskoristit, ne bi sad kukal. Ak čovjeku hoćeš pomoć, pomozi i šuti, ne očekuj niš zauzvrat.
ne vjerujem da je ovaj dao puste pare radi osobnog interesa, npr. da je nategne, mogao je za tu lovu platit kurve....
T.- Posts : 17594
2014-04-14
"Krvavo sam radio i zaradio herniju, zbog čega moram ići na operaciju, a sve zato što sam njoj i njezinoj kćeri htio pomoći" – kaže Colin
sam za sebe kaže da je radnički muškarac srednje klase, navodi da je zato krvavo radio da joj pošalje novac, jer joj je eto povjerovao da stvarno želi doći k njemu i to mu se pokazalo kao prilika da ostanu živjeti zajedno, a shvatio da sama nema dovoljno za put.
vjerojatno je čovjek i sam neiskvarenih namjera, zaljubljen do ušiju, pa njegov postupak ne bi trebao čuditi.
sam za sebe kaže da je radnički muškarac srednje klase, navodi da je zato krvavo radio da joj pošalje novac, jer joj je eto povjerovao da stvarno želi doći k njemu i to mu se pokazalo kao prilika da ostanu živjeti zajedno, a shvatio da sama nema dovoljno za put.
vjerojatno je čovjek i sam neiskvarenih namjera, zaljubljen do ušiju, pa njegov postupak ne bi trebao čuditi.
Guest- Guest
Sacuvaj nas boze i rusa i ukrajinica i slicnog ciganluka.
dijagram-
2015-08-09
pa isto ko i ticrvenkasti wrote:prckov wrote:o o o
ljubav sto je to
to je ona stvar
sto moze da te zgazi
zato kad saljes funte
pazi
Koliko ti imaš godina, jebote? Stariji si i od Ere, ni on ovo ne zna.
da mislis tim supkom skonto bi to i sam
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
samo od sramote nebi to prijavljiva policiji
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
2017-03-21
pa "sirotinja" jadna i neiskvarena iskoristila njegaEva_ wrote:Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
Guest- Guest
jok , nije se on dopisivao sa nikojom ukrainkom nego nekim Igorom lokalnim reketaromNoor wrote:pa "sirotinja" jadna i neiskvarena iskoristila njegaEva_ wrote:Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
Guest- Guest
Uopće ne žalim takve naivčine. kao neki alturisti, šteli pomoć, moš mislit. Ak hoćeš pomoć to ćeš učinit i bez vraćanja usluge ili uvijeta.Pinochet wrote:jok , nije se on dopisivao sa nikojom ukrainkom nego nekim Igorom lokalnim reketaromNoor wrote:pa "sirotinja" jadna i neiskvarena iskoristila njegaEva_ wrote:Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
2017-03-21
otkrilo se?Pinochet wrote:jok , nije se on dopisivao sa nikojom ukrainkom nego nekim Igorom lokalnim reketaromNoor wrote:pa "sirotinja" jadna i neiskvarena iskoristila njegaEva_ wrote:Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
Guest- Guest
pa ja sam shvatila da joj je dal lovu za put, jer je rekla da bi došla k njemu, a nema love...Eva_ wrote:Uopće ne žalim takve naivčine. kao neki alturisti, šteli pomoć, moš mislit. Ak hoćeš pomoć to ćeš učinit i bez vraćanja usluge ili uvijeta.Pinochet wrote:jok , nije se on dopisivao sa nikojom ukrainkom nego nekim Igorom lokalnim reketaromNoor wrote:pa "sirotinja" jadna i neiskvarena iskoristila njegaEva_ wrote:Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
to mi se ne čini kao iskorištavanje
Guest- Guest
da si mu se ti pojavila jadnik bi moro opet platit za kartu da te vrati nazadEva_ wrote:Ma seronja. Mislio iskoristit sirotinju, ali ga netko dobro oženio. I neka je.Pinochet wrote:1600 funti nije prevelika lova, posla joj jednu mjesečnu plaću, kao da ti netko mazne 3000kn , ono gadno ali preživit ćeš
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» nasa goes full retard
» Norwegian leftists go full retard
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Norwegian leftists go full retard
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 2 of 3