retard godine
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
retard godine
https://www.vecernji.hr/vijesti/fatalnoj-ukrajinki-slao-novac-a-gorku-istinu-saznao-je-tek-na-aerodromu-1196979
marc, pa imas toga koliko oces, rusi su bili jedno vrijeme jako aktivni u tomu s ukrajincima,
2014-04-22
Re: retard godine
tko zna mozda je ukrajinka u stavri ukrajinac pa maznjava lovu lakovjernima
vuksadinare- Posts : 100324
2015-09-08
niti filera na nevidjeno..aaaaa..qrca...da se mi prvo zdruzimo vidimo,dirnemo,onjusimo,da ti osjetim puls,a za para onda nema beda...
Guest- Guest
ja sam citao ispovjest jednog amera koji je popusio oko 12 000 dolara, dosao u ukrajinu i nije nasao nikog, na adresi koju je imao takva osoba nije postojala, angazirao i detektiva koji mu je nasao da je mail prepiska vodjena s rusijom
Pa i nemaju,no nije meni bed odletiti..ja dojdem,da obidjem Milu Majku,bez beda..Leviathan2 wrote:ma vataju na shemu da nemaju za avion i slicnopismejker wrote:niti filera na nevidjeno..aaaaa..qrca...da se mi prvo zdruzimo vidimo,dirnemo,onjusimo,da ti osjetim puls,a za para onda nema beda...
Guest- Guest
..ovo policja nije ni provjerila vec su znali o cemu se radi sigurno imali brdo takvih slucajeva pa liku rekli da ga otpile i ne zamaraju se..'da,da ta osoba zivi na toj adresi'..mo's mislit..
2015-09-08
jastreb wrote:Ma. Dešava se. Događaju se i gore gluposti. Tako da ovog zaljubljenog labuda i ne bih preveć ismijavao.
imas pravo da, malo je ispao sasav..
Ništa manje od mase hrvatskih staraca koji u kuću prime Ciganke koje im se predstave kao doktorice i maserke,pa im maznu životnu ušteđevinu.kic wrote:jastreb wrote:Ma. Dešava se. Događaju se i gore gluposti. Tako da ovog zaljubljenog labuda i ne bih preveć ismijavao.
imas pravo da, malo je ispao sasav..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
o o o
ljubav sto je to
to je ona stvar
sto moze da te zgazi
zato kad saljes funte
pazi
ljubav sto je to
to je ona stvar
sto moze da te zgazi
zato kad saljes funte
pazi
ono policja porucila liku..'odi tamo pa provjeri to ej ta adresa'...jebo me irud ako nece lik otici i poljubiti vrata ili nabasati na kakvog ukrajinskog dasu koji ce ga zboksati..
2015-09-08
Poslao pare ukrajinki u nevolji, genijalac
čestitam, upravo si kupio novi uzi mafijašu igoru
čestitam, upravo si kupio novi uzi mafijašu igoru
da je mislio supkom reko bi joj ok ja cu uplatit kartu ovdje na tvoje ime I poslat ti mailom samo je isprintas. Ovako bar ni ona ne bi vidila love a I on bi uspio nesto povratit of uplate mozda
eee..to kazem..dok ne vidim i ne opipam,nis od te ljubavi..Leviathan2 wrote:ja sam citao ispovjest jednog amera koji je popusio oko 12 000 dolara, dosao u ukrajinu i nije nasao nikog, na adresi koju je imao takva osoba nije postojala, angazirao i detektiva koji mu je nasao da je mail prepiska vodjena s rusijom
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ja mislio tema o Vulinu...
on nije slao pare kurvi u ukrajini, nego je njemu tetka iz kanade slala pare, dakle krivi smjer slanja i strana svijeta
on je cak i dvadesetak puta otisao u kanadu po 9.999 dolara..jebo ga irud ako laze...bar tako kazemarcellus wrote:Stanojko wrote:Ja mislio tema o Vulinu...
on nije slao pare kurvi u ukrajini, nego je njemu tetka iz kanade slala pare, dakle krivi smjer slanja i strana svijeta
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» nasa goes full retard
» Norwegian leftists go full retard
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Norwegian leftists go full retard
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 1 of 3