Kukavicka Cedevita
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kukavicka Cedevita
evo pedercinedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...cuj ovog nilskog konja debota..pa znas li ti djildo da tedeski ima razgranat posao u srbiji i mora sutjeti...ovo je trebalo napraviti ovako...aba ligo zbogom i ne vracaj se vise ionako nam od te lige klubovi nisu profitirali
a jel ti znas da mi prodajemo gotov proizvod srbiji i manje uvozimo ?
sto sad treba podebljat u i uzet kuci svoje proizvode ?
...pa jel tebe mater trpjela..mislim ovakvog sonju..otac te se sramio sigurno...govorio sinko aj ti svojim putem navrati di kad na 5 minuta ne dulje...zbog dva proizvoda bi dao da seru po tebi
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo pedercinedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...cuj ovog nilskog konja debota..pa znas li ti djildo da tedeski ima razgranat posao u srbiji i mora sutjeti...ovo je trebalo napraviti ovako...aba ligo zbogom i ne vracaj se vise ionako nam od te lige klubovi nisu profitirali
...pa jel tebe mater trpjela..mislim ovakvog sonju..otac te se sramio sigurno...govorio sinko aj ti svojim putem navrati di kad na 5 minuta ne dulje...zbog dva proizvoda bi dao da seru po tebi
aj necemo sad ni obitelj mijesati..
trzisni su razlozi, ali svejedno idiotski mijenjat obicni font jer netko vidi bijele miseve nonstop..
ma vec mi je pun kurac ovakvih kukavickih lezilebovica bez casti i dostojanstva...jebote da pisas po njima oni bi rekli sve je to kul...i mozda prestanekic wrote:vuksadinare wrote:evo pedercinedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...cuj ovog nilskog konja debota..pa znas li ti djildo da tedeski ima razgranat posao u srbiji i mora sutjeti...ovo je trebalo napraviti ovako...aba ligo zbogom i ne vracaj se vise ionako nam od te lige klubovi nisu profitirali
aj necemo sad ni obitelj mijesati..
trzisni su razlozi, ali svejedno idiotski mijenjat obicni font jer netko vidi bijele miseve nonstop..
2015-09-08
nemoj se snervat a juzina , nije dobro za srcevuksadinare wrote:sto bi ja to samarao da to nije normalno
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Smatram da se cedevita nije dovoljno naguzila srbaljima te da je jedino ispravno da otpuste sve igrače koji u svojim prezimenima imaju slovo 'U'...
Last edited by Totenkopf on 25/9/2017, 21:41; edited 1 time in total (Reason for editing : ZDS!)
T.- Posts : 17595
2014-04-14
..i to ce tedeski napraviti ako treba poradi bilance...a deboto ce mu servisirati...Totenkopf wrote:Smatram da se cedevita nije dovoljno naguzila srbaljima te da je jedino ispravno da otpuste sve igrače koji u svojim prezimenima imaju slovo 'U'...
2015-09-08
ako se stvarno ne bi očitovali, naravski da bi upolilo. jer, ako će srbi srbovati u svojoj močvari, to nemo veze s cedevitun, koja zapravo i nemo obavezu učiniti nešto da "upoli".debotoijusto wrote:aben wrote:bi li bilo batrgljanje u močvari da su se samo oglušili?debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Zašto?debotoijusto wrote:
cedeviti biljezim jedan +
nisu se dali navuc na nadjebavanje oko fonta slova , vecina bi zagucala udicu ka glamac i batrgala se u balkanskoj mocvari
treba ovoga vise a manje gledat sto susjedi laprdaju za lokalne potrebe
mogli su i to , jel bi upalilo ?
2014-04-16
mislin,
deboto i jušto je vode u pravu; ka imoš posla s debilima, nojbolje je neutralizirati ih, jer će njihova šporkica lako projti no te.
ali maknuti font je samo jedun nočin kako se ne šporkati.
deboto i jušto je vode u pravu; ka imoš posla s debilima, nojbolje je neutralizirati ih, jer će njihova šporkica lako projti no te.
ali maknuti font je samo jedun nočin kako se ne šporkati.
2014-04-16
Zato mi se svidja rat i ona napoleonova..o isplivavanju heroja i govnadiNoor wrote:a jebate zašporkanih mlitavaca...
2015-09-08
Ma klub od ku*ca, ugasit će se čim presuši pipa, bez povijesti, navijača...
Sve bi im hajduk makao to slovo, stavili bi još boldano...
je, za športski sklub je baš bitna povijest...get realTotenkopf wrote:Ma klub od ku*ca, ugasit će se čim presuši pipa, bez povijesti, navijača...
2014-04-16
donijet zakon koji zabranjuje taj font, da nejač ne doživljava šokove
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Ma klub od ku*ca, ugasit će se čim presuši pipa, bez povijesti, navijača...
A ne znam vise...nakon HDZ-a od nekad prkosnog Hajduka ostali samo dugmici...i vječito naivni navijaci...a i sam sam jedan od tih blesana...
darth_vader-
2014-04-17
Ma zapalilo bi ih skupa sa stadionom da to učine, to sam mislio, ne na aktualnu upravu...jasambrend wrote:Totenkopf wrote:Ma klub od ku*ca, ugasit će se čim presuši pipa, bez povijesti, navijača...
A ne znam vise...nakon HDZ-a od nekad prkosnog Hajduka ostali samo dugmici...i vječito naivni navijaci...a i sam sam jedan od tih blesana...
T.- Posts : 17595
2014-04-14
Totenkopf wrote:Ma zapalilo bi ih skupa sa stadionom da to učine, to sam mislio, ne na aktualnu upravu...jasambrend wrote:Totenkopf wrote:Ma klub od ku*ca, ugasit će se čim presuši pipa, bez povijesti, navijača...
Jedina sreća po sam Hajduk je da zadnju riječ uvijek ima ulica...jer bi po nekima odavno bio u zupanijskoj ligi...
darth_vader-
2014-04-17
slazem se...uz ovakve uprave kojoj najbitnije prodat pivo sa hajdukovim logom umjesto rezultata i igre ni ne zasluzuju nista drugo nego zupanijsku ligu...toliko nogometno neznanje ne caruje bas u puno klubova...mislim na upravljacki kadarjasambrend wrote:Totenkopf wrote:Ma zapalilo bi ih skupa sa stadionom da to učine, to sam mislio, ne na aktualnu upravu...jasambrend wrote:Totenkopf wrote:Ma klub od ku*ca, ugasit će se čim presuši pipa, bez povijesti, navijača...
Jedina sreća po sam Hajduk je da zadnju riječ uvijek ima ulica...jer bi po nekima odavno bio u zupanijskoj ligi...
2015-09-08
Jebeš i Cedevitu i FMP. To su tajkunske ekipe ja jednokratnu upotrebu.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Partizan-Cedevita
» Cedevita pobijedila Partizan
» Cedevita uklanja "ustaško" slovo_ U _ sa dresova
» Napadnuti grobari od strane BBB nakon utakmice Cedevita-Partizan
» Cedevita pobijedila Partizan
» Cedevita uklanja "ustaško" slovo_ U _ sa dresova
» Napadnuti grobari od strane BBB nakon utakmice Cedevita-Partizan
Page 2 of 3