ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolindu izviždali u Pazinu

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Go down

Kolindu izviždali u Pazinu - Page 8 Empty Re: Kolindu izviždali u Pazinu

Post by Guest 26/9/2017, 23:13

pismejker wrote:Dobro,dajte meni Istru ako je nitko nece...Okrunit cu Gnječa da upravlja njome,ja cu voditi drzuavne financije.. :cleanteeth
Nebi puno ostao u njoj...Tamo su ljudi zli!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:14

catabbath wrote:
cassanowa wrote:U mojoj "vukojebini" ne mogu živit od turista...Nabijem ih na kurac...I njih i proklete Istrane!

Pa kažem nisu čobani i krkani za (zapadnu) civilizaciju, bolje negdje u brdo, kamenjar, sa  zmijama, škorpionima i sl. beštijama, srodnim oblicima života.
Dobro kažeš, samo si glup, pa ne znaš što si rekao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 26/9/2017, 23:16

Mda, vi balkanci ste naj pametniji.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:17

catabbath wrote:Mda, vi balkanci ste naj pametniji.
Balkan je u Bugarskoj. Pogledaj na karti kretenu!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:25

cassanowa wrote:
pismejker wrote:Dobro,dajte meni Istru ako je nitko nece...Okrunit cu Gnječa da upravlja njome,ja cu voditi drzuavne financije.. :cleanteeth
svidja mi se unutrasnjost istre,tamo oko Motovuna..kao u bajci...za ljude ne znam.... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 26/9/2017, 23:27

pismejker wrote:svidja mi se unutrasnjost istre,tamo oko Motovuna..kao u bajci...za ljude ne znam.... :cleanteeth

Jaro dođe trbuhom za kruhom jer bi u rodnoj vukoljubini umro od gladi vjerojatno i onda sere po ruci koja ga hrani.

Last edited by catabbath on 26/9/2017, 23:28; edited 2 times in total (Reason for editing : 1234)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:27

pismejker wrote:
cassanowa wrote:
svidja mi se unutrasnjost istre,tamo oko Motovuna..kao u bajci...za ljude ne znam.... :cleanteeth
Zemja je lijepa...Ali ljudi su sebični, pokvareni i zli... I uglavnom štuju kult masovnog ubojice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:36

Dođem u Pulu poslovno...Dobijem jedan dan slobodno...Odem u kafić...Sprijateljim se s tipom za šankom...Istrijan je..zna talijanski...znam i ja nešto...prićamo, pijemo, smijemo se...Nako par tura pita me di spavam. Kažem mu u Muzilu...vojnik sam, tu sam poslovno...Nakon toga nema više priće...Tip se povuće za stol sa svojom ekipom...Meni sve čudno...Gledaju me mrko...Nakon 2-3 minute kolega (vojnik isto) mi kaže:"Ajmo ća biće pizdarija"...Ja neću ić jer mu ne virujem... Bilo mi je dosad dobro. On me preklinje da odemo, jer je ćuo priću ovih za stolom... Onda odemo ća. Ipak je nji 5, a nas samo dvoje. I nek mi onda netko kaže "hrvatska Istra"...Ja mu onda kažem "prokleta Istra".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/9/2017, 23:37

ja uvijek procitam da je izvizdana u Parizu, pa reko koji kurac je isla u pariz

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:41

A to nije sve...ima još...ali neću sad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 26/9/2017, 23:44

cassanowa wrote:Dođem u Pulu poslovno...Dobijem jedan dan slobodno...Odem u kafić...Sprijateljim se s tipom za šankom...Istrijan je..zna talijanski...znam i ja nešto...prićamo, pijemo, smijemo se...Nako par tura pita me di spavam. Kažem mu u Muzilu...vojnik sam, tu sam poslovno...Nakon toga nema više priće...Tip se povuće za stol sa svojom ekipom...Meni sve čudno...Gledaju me mrko...Nakon 2-3 minute kolega (vojnik isto) mi kaže:"Ajmo ća biće pizdarija"...Ja neću ić jer mu ne virujem... Bilo mi je dosad dobro. On me preklinje da odemo, jer je ćuo priću ovih za stolom... Onda odemo ća. Ipak je nji 5, a nas samo dvoje. I nek mi onda netko kaže "hrvatska Istra"...Ja mu onda kažem "prokleta Istra".

LOL jer u vojsku se ne ide ako si iz Istre pa su vas mrzili, možeš misliti. cheers. Sad bi rabilo čuti drugu stranu priče. Na tisuće vojnika prošlo kroz Muzil i nikom niš, baš se na vas zakačili neki vojskomrsci.

Last edited by catabbath on 26/9/2017, 23:45; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2017, 23:50

catabbath wrote:LOL jer u vojsku se ne ide ako si iz Istre pa su vas mrzili, možeš misliti. cheers. Sad bi rabilo čuti drugu stranu priče. Na tisuće vojnika prošlo kroz Muzil i nikom niš, baš se na vas zakačili neki vojskomrsci.
Irelevantno je to jesu li oni vojskomrsci ili nisu. Naposlijetku, JNA su s ponosom služili.

Bitno je to da su hrvatomrsci...I da nikako ne mogu prežalit jugu i bravara. Ja im te komplekse ne mogu i ne želim liječit. To je njihova zemlja, pa nek žive u njoj kako hoće. JA TAMO VIŠE NE IDEM! Imam i ja svoj dom!

Jedino mi je žao što je Istra danas dio Hrvatske...A nikakve veze s hrvatskom prošlošću nema...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 26/9/2017, 23:59

cassanowa wrote:Irelevantno je to jesu li oni vojskomrsci ili nisu. Naposlijetku, JNA su s ponosom služili.

Bitno je to da su hrvatomrsci...I da nikako ne mogu prežalit jugu i bravara. Ja im te komplekse ne mogu i ne želim liječit. To je njihova zemlja, pa nek žive u njoj kako hoće. JA TAMO VIŠE NE IDEM! Imam i ja svoj dom!

Jedino mi je žao što je Istra danas dio Hrvatske...A nikakve veze s hrvatskom prošlošću nema...

Daj ne kaki ti znaš tko je šta s ponosom služio a jbt. ti znaš tko je hrvatomrzac jer imaš monopol na hrvatstvo kao onaj Budiša iz Splita valjda cheers a kad treba financirati državu i sl. onda je Istra valjda ok.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 00:05

catabbath wrote:Daj ne kaki ti znaš tko je šta s ponosom služio a jbt. ti znaš tko je hrvatomrzac jer imaš monopol na hrvatstvo kao onaj Budiša iz Splita valjda cheers a kad treba financirati državu i sl. onda je Istra valjda ok.
Pa kad vidiš bravarovu sliku u javnom objektu, znaš da je taj ponosno služio komunistički totalitarizam.
Inače, jebe mi se za monopole...Domoljub sam i patriot za sebe, a ne za druge. I Istrijani su, ali ne za RH, nego za SFRJ...
Ajte ća iz RH, bit će bolje i nama i vama...

P.S. I stavi još bar dva ovakva smajlića, da nekome budeš uvjerljiviji...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 27/9/2017, 00:10

cassanowa wrote:Pa kad vidiš bravarovu sliku u javnom objektu, znaš da je taj ponosno služio komunistički totalitarizam.
Lol takav kafić još nisam vidio. Ali koga bi zaslužnoga tu stavio? Mussolinija? Kolindu? Uostalom Kolinda je dobro i prošla, Mussolini je pobrao šamarčinu cheers
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 00:12

catabbath wrote:
cassanowa wrote:Pa kad vidiš bravarovu sliku u javnom objektu, znaš da je taj ponosno služio komunistički totalitarizam.
Lol takav kafić još nisam vidio. Ali koga bi zaslužnoga tu stavio? Mussolinija? Kolindu? Uostalom Kolinda je dobro i prošla, Mussolini je pobrao šamarčinu cheers
Tragično je to što to nije bio kafić...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 00:14

pismejker wrote:Okrunit cu Gnječa da upravlja njome,ja cu voditi drzuavne financije.. :cleanteeth

Brza propast zagarantirana.  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 00:25

slidingdoorsoperator wrote:
pismejker wrote:Okrunit cu Gnječa da upravlja njome,ja cu voditi drzuavne financije.. :cleanteeth

Pa..ne znam bas..ja sam sa lovom jako odgovoran..a ako ja mogu biti,morali bi i svi drugi,inace ih saljem kod Gnjeca po kratkom postupku..ne bi bilo lopovluka sigurno.. :cleanteeth .Svi bi morali raditi,Uhljebi ne bi postojali,skolsi sustav bi bio jako brutalan i nemilosrdan..gledalo bi se od pojedinca izbriljirati maksimum sposobnosti i znanja..
moški bi u vojsku isli 2 godine,a zene 3..rocna samo po nazivu,obuka bi bila spartanska,i cesto smrtonosna..

danguba ne bi bilo.-.drzava bi osi,dobro,Kraljevina Gnječova bi osigurala vrlo posteno Pravosudje i uvjete investitorima..povoljnost investiranja,zakone koji bi stitili i profit i driftere..
na najmanji znak muljanja,na bilo kojem nivou..bUMP..!! dozivotna robija,i oduzimanje svih dobara...

Kriminal bi se u svako mslucaju rigorozno kaznjavao.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 27/9/2017, 07:04

jastreb wrote:
Koliko znam ti su "Hrvati"(ustvari izdajice hrvatstva) i nakon službenog završetka rata (9.5.) i dalje pucali ,jurišali i odbili predaju. I tako 7 dana.

Takvi više nisu bili tretirani kao zaraćena strana.

Pa opet ih je masa puštena kućama i data im je prilika da shvate zablude i započnu novi život.

Slabo znaš.
Ne ubijaju se ljudi samo tako zato jer su "izdajice" bilo čega pa tako i hrvatstva.
Da, dio ih nije predao oružje, ali ogromna većina jest, a u poubijanih oko 100 000 je ušao i poveći broj civila tako da ti slabo ide opravdavanje genocida.
Ubijani su mjesecima nakon službenog završetka rata, nebitno što ih se dio dokopao doma, tako da ti i ova priča o 7 dana nije opravdanje genocida.
Uostalom, genocid je ionako nemoguće opravdati.
[size=47]Križari[/size]

Siljipetar, križari ...1945. Do 1950. 
U hrvatskpj vodili gerilski rat protiv nove vlasti
Nest moramo znati o povijesti ...

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 27/9/2017, 07:07

I
pismejker wrote:Je

Pa..ne znam bas..ja sam sa lovom jako odgovoran..a ako ja mogu biti,morali bi i svi drugi,inace ih saljem kod Gnjeca po kratkom postupku..ne bi bilo lopovluka sigurno.. :cleanteeth .Svi bi morali raditi,Uhljebi ne bi postojali,skolsi sustav bi bio jako brutalan i nemilosrdan..gledalo bi se od pojedinca izbriljirati maksimum sposobnosti i znanja..
moški bi u vojsku isli 2 godine,a zene 3..rocna samo po nazivu,obuka bi bila spartanska,i cesto smrtonosna..

danguba ne bi bilo.-.drzava bi osi,dobro,Kraljevina Gnječova bi osigurala vrlo posteno Pravosudje i uvjete investitorima..povoljnost investiranja,zakone koji bi stitili i profit i driftere..
na najmanji znak muljanja,na bilo kojem nivou..bUMP..!! dozivotna robija,i oduzimanje svih dobara...

Kriminal bi se u svako mslucaju rigorozno kaznjavao.. :cleanteeth
ti mislis PIS da je rvatinama stalo da Hrvatska bude normalna drzava ? 
Kak bi to kralo i pljačkalo i zivjelo lagodno na teret i grbaci naroda da ovdje ima zakona i pravde? 
Pa gamad iz crkve i  hdz probisvjeta trazi lov u mutnom i cim vise nesloge

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2017, 08:07

moj prvi komsija otiso za istru ?
ako je to pravilno receno ?
ozenio se italijankom i sad je tamo,
rece vise mi prija klima :)
Guest
Guest

Back to top Go down