25.rujna.1991-kako je Budimir Lončar osudio Hrvatsku na smrt
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 25.rujna.1991-kako je Budimir Lončar osudio Hrvatsku na smrt
pa da...brineš se ti kako se dijeli lova, ne kako se zarađuje...vuksadinare wrote:kajo jel buda loncar do nedavno bio savjetnik mesica i josipovica...je...mislim da ga i danas drzava placa za savjetnicka mjesta..e pa onda nas se itekako tice gdje je zavrsila i zavrsava drzavna lova i kome se daje...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
cuj...kornjaco...ja sam novce itekako zaradio krvavo po bijelom svijetu...i ovdje..ako nisi upucena informiraj se...a ne bubaj napamet i sto pricaju traceri i tko zna sve od nikogovicaTriny wrote:pa da...brineš se ti kako se dijeli lova, ne kako se zarađuje...vuksadinare wrote:kajo jel buda loncar do nedavno bio savjetnik mesica i josipovica...je...mislim da ga i danas drzava placa za savjetnicka mjesta..e pa onda nas se itekako tice gdje je zavrsila i zavrsava drzavna lova i kome se daje...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ide...radim u vrticu i super mi je..malo pokosim malo ofarbam klupe ljuljacke vrtuljak itd...popravim vodokotlic..vrata...odstopam wc bas mi je super i placa ideTriny wrote:Po cijele dane si na forumu, kad i šta radiš?vuksadinare wrote:aj ti ne kakaj lazljivice...Triny wrote:Vuk-uhljebu dosadno na poslu.kaja wrote:Mislim... oni o tim događajima pišu kao o nekoj vijesti.Triny wrote:
Zaglavili skroz.
To su teme za historičare . Ima i na history dokumentaraca gdje piloti WW2 sa sto godina prepričavaju događaje ali ovima je to vijest dana.
Ono msm.. ajmo o tome kako je hitler ubio Evu ..
Plaća ide jelda?
2015-09-08
Eto vidiš...tako i Buda...vuksadinare wrote:ide...radim u vrticu i super mi je..malo pokosim malo ofarbam klupe ljuljacke vrtuljak itd...popravim vodokotlic..vrata...odstopam wc bas mi je super i placa ideTriny wrote:Po cijele dane si na forumu, kad i šta radiš?vuksadinare wrote:aj ti ne kakaj lazljivice...Triny wrote:Vuk-uhljebu dosadno na poslu.kaja wrote:
Mislim... oni o tim događajima pišu kao o nekoj vijesti.
To su teme za historičare . Ima i na history dokumentaraca gdje piloti WW2 sa sto godina prepričavaju događaje ali ovima je to vijest dana.
Ono msm.. ajmo o tome kako je hitler ubio Evu ..
Plaća ide jelda?
Meni nije jasno šta ti njemu zamjeraš onda...
Oba trošite tuđe novce.
Trinity-
2014-04-17
...si ti retardirana iruda ti...suma se u glavi.. nevjerojatno...ovo nije za vjerovat sto ti pises...koje droge ti pusisTriny wrote:Eto vidiš...tako i Buda...vuksadinare wrote:ide...radim u vrticu i super mi je..malo pokosim malo ofarbam klupe ljuljacke vrtuljak itd...popravim vodokotlic..vrata...odstopam wc bas mi je super i placa ideTriny wrote:Po cijele dane si na forumu, kad i šta radiš?vuksadinare wrote:aj ti ne kakaj lazljivice...Triny wrote:
Vuk-uhljebu dosadno na poslu.
Plaća ide jelda?
Meni nije jasno šta ti njemu zamjeraš onda...
Oba trošite tuđe novce.
2015-09-08
Nije to tema nego njegova uloga u ratu..vuksadinare wrote:kajo jel buda loncar do nedavno bio savjetnik mesica i josipovica...je...mislim da ga i danas drzava placa za savjetnicka mjesta..e pa onda nas se itekako tice gdje je zavrsila i zavrsava drzavna lova i kome se daje...
Stari, vi zlostavljate nas vec. Ovo je čisto zlostavljanje. Znas onu humorističku seriju o mladim znanstvenicima od kojih je jedan bio u svemiru u nasinom programu pa svaku temu završi sa svemirom i to traje mjesecima dok ne počnu bježati od njega.
E sad zamisli vas 27 godina, rat, Buda, okucani, Knin, cetnici, mine, udba, .... pa to je vec teror !! Liječite se na nama..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksdinare je uhljeb ki parazitiro na državi, uništava budućnost svoje i naše dice i tako dalje, al stvor oko budimira lončara vapi da bude zaključena.
nišće loše se ne će dogoditi ako se bude raspravljalo o njemu, a puno lošega se more dogoditi ako se ne bude raspravljalo o njemu.
nišće loše se ne će dogoditi ako se bude raspravljalo o njemu, a puno lošega se more dogoditi ako se ne bude raspravljalo o njemu.
2014-04-16
o cem bi ti..jebote svijet na rubu treceg svjetskog rata a ona bi cavrljala o cemu?..kako se svi trebamo ljubiti valjda..kaja wrote:Nije to tema nego njegova uloga u ratu..vuksadinare wrote:kajo jel buda loncar do nedavno bio savjetnik mesica i josipovica...je...mislim da ga i danas drzava placa za savjetnicka mjesta..e pa onda nas se itekako tice gdje je zavrsila i zavrsava drzavna lova i kome se daje...
Stari, vi zlostavljate nas vec. Ovo je čisto zlostavljanje. Znas onu humorističku seriju o mladim znanstvenicima od kojih je jedan bio u svemiru u nasinom programu pa svaku temu završi sa svemirom i to traje mjesecima dok ne počnu bježati od njega.
E sad zamisli vas 27 godina, rat, Buda, okucani, Knin, cetnici, mine, udba, .... pa to je vec teror !! Liječite se na nama..
2015-09-08
vuk je lucki radnik bjeloglavi supe...i odjebi konacno incestuozni boduleaben wrote:vuksdinare je uhljeb ki parazitiro na državi, uništava budućnost svoje i naše dice i tako dalje, al stvor oko budimira lončara vapi da bude zaključena.
2015-09-08
pa da, kaj nije to bolje nego ratovati?vuksadinare wrote:o cem bi ti..jebote svijet na rubu treceg svjetskog rata a ona bi cavrljala o cemu?..kako se svi trebamo ljubiti valjda..kaja wrote:Nije to tema nego njegova uloga u ratu..vuksadinare wrote:kajo jel buda loncar do nedavno bio savjetnik mesica i josipovica...je...mislim da ga i danas drzava placa za savjetnicka mjesta..e pa onda nas se itekako tice gdje je zavrsila i zavrsava drzavna lova i kome se daje...
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne razumiš zoč crpiš budućnost svoje i tuje dice, i get that.vuksadinare wrote:vuk je lucki radnik bjeloglavi supe...i odjebi konacno incestuozni boduleaben wrote:vuksdinare je uhljeb ki parazitiro na državi, uništava budućnost svoje i naše dice i tako dalje, al stvor oko budimira lončara vapi da bude zaključena.
2014-04-16
Totenkopf wrote:Nevjerojatno...
Da je to uradio americi kao amerikanac, cvrčao bi na el. stolici, a da je uradio izraelu kao židov, smaknuli bi ga isti dan na izlazu zgrade UN-a...
A čardak mu dao mirovinu, zahvalnice, odličja itd., kao zaslužnom građaninu...
Kako ono? Klavirska žica? Sasvim primjerena i humana sankcija bi to bila za dotičnog...
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader-
2014-04-17
Jebote na sto ti brijes...jesi skinuo ruku sa one stvari od r...aben wrote:ne razumiš zoč crpiš budućnost svoje i tuje dice, i get that.vuksadinare wrote:vuk je lucki radnik bjeloglavi supe...i odjebi konacno incestuozni boduleaben wrote:vuksdinare je uhljeb ki parazitiro na državi, uništava budućnost svoje i naše dice i tako dalje, al stvor oko budimira lončara vapi da bude zaključena.
2015-09-08
Boduli zatucite to i onda se odcijepite slobodno sto se mene tiče...
Last edited by jasambrend on Mon 25 Sep - 22:01; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
ča je to zemo?jasambrend wrote:Abenov zemo...
2014-04-16
jasambrend wrote:Boduli zatucite to i onda se odjepite slobodno sto se mene tiče...
budimirovu kuću dun danas čuvaju policijoti.
2014-04-16
Uhljebnicki mozak to ne moze shvatiti.aben wrote:ne razumiš zoč crpiš budućnost svoje i tuje dice, i get that.vuksadinare wrote:vuk je lucki radnik bjeloglavi supe...i odjebi konacno incestuozni boduleaben wrote:vuksdinare je uhljeb ki parazitiro na državi, uništava budućnost svoje i naše dice i tako dalje, al stvor oko budimira lončara vapi da bude zaključena.
Trinity-
2014-04-17
...napoleon je rekao da je rat najbolja stvar jer ratom isplivaju heroji i pravi ljudi ali i govna i pizdekaja wrote:pa da, kaj nije to bolje nego ratovati?vuksadinare wrote:o cem bi ti..jebote svijet na rubu treceg svjetskog rata a ona bi cavrljala o cemu?..kako se svi trebamo ljubiti valjda..kaja wrote:Nije to tema nego njegova uloga u ratu..vuksadinare wrote:kajo jel buda loncar do nedavno bio savjetnik mesica i josipovica...je...mislim da ga i danas drzava placa za savjetnicka mjesta..e pa onda nas se itekako tice gdje je zavrsila i zavrsava drzavna lova i kome se daje...
:)
2015-09-08
r? ručka?vuksadinare wrote:Jebote na sto ti brijes...jesi skinuo ruku sa one stvari od r...aben wrote:ne razumiš zoč crpiš budućnost svoje i tuje dice, i get that.vuksadinare wrote:vuk je lucki radnik bjeloglavi supe...i odjebi konacno incestuozni boduleaben wrote:vuksdinare je uhljeb ki parazitiro na državi, uništava budućnost svoje i naše dice i tako dalje, al stvor oko budimira lončara vapi da bude zaključena.
ne zun ča se ljutiš no me, reku sun da je budimir zapravo vruća tema, i da je potribno staviti točku na nju.
2014-04-16
aben wrote:ča je to zemo?jasambrend wrote:Abenov zemo...
Zemljak...nase gore list...najčešće bude uoblicen kao napast neka kad se čovjek skrasi negdje u tuđini i pomisli da si je sredio život konačno...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Budo Loncar koji je na danasnji dan 25.9.1991 Hrvatsku uvodjenjem embarga na oruzje osudio na - smrt
» 15.rujna 1991.Varaždin - osvojeno oružje spašava Hrvatsku!
» 19.8.1991 - 'Operacija Labrador.'.Kako je KOS htio prikazati Hrvatsku kao zemlju mrznje.
» 19.rujna 1991.Beograd - 'bacanje cveća' pred tenkove koji razaraju Vukovar
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» 15.rujna 1991.Varaždin - osvojeno oružje spašava Hrvatsku!
» 19.8.1991 - 'Operacija Labrador.'.Kako je KOS htio prikazati Hrvatsku kao zemlju mrznje.
» 19.rujna 1991.Beograd - 'bacanje cveća' pred tenkove koji razaraju Vukovar
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 2 of 6