POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
Koliko vidim, ovde se bulje ližu uveliko. A svi se sablazne kada se to pojavi na TV.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?jastreb wrote:Ne. Čitao sam da im je bilo zabranjeno prati se. I da bi one haljine koje bi dobili nosili dok im se ne raspadnu.Oh_Femder wrote:Pa tko je još do prije nekih 100 godina imao kupaonu u stanu? Ljudi se išli kupati u gradsko kupatilo jednom mjesečno. I to ako. A i da imaš šekret u stanu ko danas što svi civilizirani imaju. Ođe sereš, a pola metra dalje, s druge strane zida kuvaš ručak Pa đe ti je tu, bolan, 'igijena?jastreb wrote:Vitezovi templari nisu se prali,niti presvlačili. Možeš zamisliti na šta su ličile njihove spavaonice.Oh_Femder wrote:Pa tako su se vitezovi Templari pozdravljali kad bi se sreli ;P Srdačnojastreb wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/kultura/2898349-muskarac-lize-anus-drugom-muskarcu-u-uzivo-programu-na-rts-u-scena-izazvala-bujicu-komentara-foto-18-video
POgledajte ovu grozotu! Beograde,jesi li ti normalan?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
How yes no! How yes no! Evo mi odma' puče B žica na gitari...od napetosti...ži(v)čaneNoor wrote:nije vrag da te sve to tak jako brineOh_Femder wrote:Kaj bi to ti štela implicirati? Da nisi katolkinja? Ili, nedajbože i majkobožjanampomozi, da nisi Hrvatica? Ajme meni, tek mi sad upalilo! Da nisi žensko, nego kaki trandža?Noor wrote:odgovor je bio na tvoje "knowledge" (as if I didn't know )Oh_Femder wrote:Pa ti si ta koja pita: - Kakvu salatu? Tak' da kad već pričamo o clue-ovima ;PNoor wrote:
you don't have a clue
ipak to spada u podrucje osobnosti i privatnosti...psio se lizu u javno..
Guest- Guest
To prvi puta čujem. Gdje si to čitao?dzango wrote:
Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
Guest- Guest
u memoarima svetog save..ili..rekao mi đedo a đedi njegov đedo..jastreb wrote:To prvi puta čujem. Gdje si to čitao?dzango wrote:
Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
I četnicima sapuna!dzango wrote:Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?jastreb wrote:Ne. Čitao sam da im je bilo zabranjeno prati se. I da bi one haljine koje bi dobili nosili dok im se ne raspadnu.Oh_Femder wrote:Pa tko je još do prije nekih 100 godina imao kupaonu u stanu? Ljudi se išli kupati u gradsko kupatilo jednom mjesečno. I to ako. A i da imaš šekret u stanu ko danas što svi civilizirani imaju. Ođe sereš, a pola metra dalje, s druge strane zida kuvaš ručak Pa đe ti je tu, bolan, 'igijena?jastreb wrote:Vitezovi templari nisu se prali,niti presvlačili. Možeš zamisliti na šta su ličile njihove spavaonice.Oh_Femder wrote:
Pa tako su se vitezovi Templari pozdravljali kad bi se sreli ;P Srdačno
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ako ti psihic nemere pomoc uvjek se mozes ubitOh_Femder wrote:A tko je tebi kad što si ljubomoran da ti žensko (ili u tvom slučaju kakav jaran) nikad nije polizalo šupak?prckov wrote:breskve, salate..Oh_Femder wrote:Slabo si mi ga ti nešto seksualno vaspitana ;P Let me guess, rvatica katolkinja (as if I didn't know )Noor wrote:ne znam kakvu salatuOh_Femder wrote:
A kaj tebi tvoj muškilj nije nikad 'bacio salatu'?
momak mensecini da ti imas gadnih seksualnih problema
jes probo psihica
Evo sad sam našao da je RKC vilicu smatrala za đavolji predmet.jastreb wrote:To prvi puta čujem. Gdje si to čitao?dzango wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...pismejker wrote:Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
2015-09-08
samo da nije na stratuOh_Femder wrote:How yes no! How yes no! Evo mi odma' puče B žica na gitari...od napetosti...ži(v)čaneNoor wrote:nije vrag da te sve to tak jako brineOh_Femder wrote:Kaj bi to ti štela implicirati? Da nisi katolkinja? Ili, nedajbože i majkobožjanampomozi, da nisi Hrvatica? Ajme meni, tek mi sad upalilo! Da nisi žensko, nego kaki trandža?Noor wrote:odgovor je bio na tvoje "knowledge" (as if I didn't know )Oh_Femder wrote:
Pa ti si ta koja pita: - Kakvu salatu? Tak' da kad već pričamo o clue-ovima ;P
Guest- Guest
...žare je trebao biti na ovoj predstavi gdje ovaj lize supak ovome..on takve stvari voli...
2015-09-08
a inače, Femderu, džango ti je mali od salate...ne pratiš nastavuOh_Femder wrote:I četnicima sapuna!dzango wrote:Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?jastreb wrote:Ne. Čitao sam da im je bilo zabranjeno prati se. I da bi one haljine koje bi dobili nosili dok im se ne raspadnu.Oh_Femder wrote:Pa tko je još do prije nekih 100 godina imao kupaonu u stanu? Ljudi se išli kupati u gradsko kupatilo jednom mjesečno. I to ako. A i da imaš šekret u stanu ko danas što svi civilizirani imaju. Ođe sereš, a pola metra dalje, s druge strane zida kuvaš ručak Pa đe ti je tu, bolan, 'igijena?jastreb wrote:
Vitezovi templari nisu se prali,niti presvlačili. Možeš zamisliti na šta su ličile njihove spavaonice.
Guest- Guest
S tobom biće da se 'rukovao' onaj Likota Mraović. Kad si nam sav takav, jadan, isfrustriran i neutješan. Ali kao što vele Grci: - Tko o čemu, a ti o psihijatriji ;Pprckov wrote:ako ti psihic nemere pomoc uvjek se mozes ubitOh_Femder wrote:A tko je tebi kad što si ljubomoran da ti žensko (ili u tvom slučaju kakav jaran) nikad nije polizalo šupak?prckov wrote:breskve, salate..Oh_Femder wrote:Slabo si mi ga ti nešto seksualno vaspitana ;P Let me guess, rvatica katolkinja (as if I didn't know )Noor wrote:
ne znam kakvu salatu
momak mensecini da ti imas gadnih seksualnih problema
jes probo psihica
Last edited by Oh_Femder on Mon 25 Sep - 14:52; edited 1 time in total
2016-11-08
Pokojni poznanik,jedan araba mi je odao njihovu tajnu vjecite narajcanosti...vuksadinare wrote:veli svabica da joj jedan kozojeb pola sata lizo picu i paksu..bez zajebancije...pismejker wrote:Onda se cudite kad vam Kozojebi liku stave noz pod grlo,dok 5 drugih lizu picu zenskoj
Likovi tjedan dana zderu jezgricavo voce,orase,čekrpede,.ljesnjake,kikirikije i to zalijevaju medom..toliko se filaju tim da im tlak skace u orbitu.a krv krece na nos..e onda se obore na curu...to pola sata,je vrlo umjereno,kako je ovaj opisivao sto rade curi..e sad,kad siluju petorica takvih curu...mos misliti kako njoj tek bude...doslovno danima se ne skidaju sa njee..
Guest- Guest
A-ha, kaj si štela reći, da ti se već nudio jezikom u bulju? Liči na njegaNoor wrote:a inače, Femderu, džango ti je mali od salate...ne pratiš nastavuOh_Femder wrote:I četnicima sapuna!dzango wrote:Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?jastreb wrote:Ne. Čitao sam da im je bilo zabranjeno prati se. I da bi one haljine koje bi dobili nosili dok im se ne raspadnu.Oh_Femder wrote:
Pa tko je još do prije nekih 100 godina imao kupaonu u stanu? Ljudi se išli kupati u gradsko kupatilo jednom mjesečno. I to ako. A i da imaš šekret u stanu ko danas što svi civilizirani imaju. Ođe sereš, a pola metra dalje, s druge strane zida kuvaš ručak Pa đe ti je tu, bolan, 'igijena?
hehe, nemreš ti bez TE salate, al džangova ide u kompletu s hrvatimaOh_Femder wrote:A-ha, kaj si štela reći, da ti se već nudio jezikom u bulju? Liči na njegaNoor wrote:a inače, Femderu, džango ti je mali od salate...ne pratiš nastavuOh_Femder wrote:I četnicima sapuna!dzango wrote:Ja sam čitao da je katolicima bila zabranjena upotreba viljuške. Je l' to tačno?jastreb wrote:
Ne. Čitao sam da im je bilo zabranjeno prati se. I da bi one haljine koje bi dobili nosili dok im se ne raspadnu.
Guest- Guest
Ma bez brige, imam još 10 Gibsona rezerve. I dva Telca, if you still remember :DNoor wrote:samo da nije na stratuOh_Femder wrote:How yes no! How yes no! Evo mi odma' puče B žica na gitari...od napetosti...ži(v)čaneNoor wrote:nije vrag da te sve to tak jako brineOh_Femder wrote:Kaj bi to ti štela implicirati? Da nisi katolkinja? Ili, nedajbože i majkobožjanampomozi, da nisi Hrvatica? Ajme meni, tek mi sad upalilo! Da nisi žensko, nego kaki trandža?Noor wrote:
odgovor je bio na tvoje "knowledge" (as if I didn't know )
Try it once, you won't be sorryNoor wrote:hehe, nemreš ti bez TE salate, al džangova ide u kompletu s hrvatimaOh_Femder wrote:A-ha, kaj si štela reći, da ti se već nudio jezikom u bulju? Liči na njegaNoor wrote:a inače, Femderu, džango ti je mali od salate...ne pratiš nastavuOh_Femder wrote:I četnicima sapuna!dzango wrote:
2016-11-08
ofskroz I doOh_Femder wrote:Ma bez brige, imam još 10 Gibsona rezerve. I dva Telca, if you still remember :DNoor wrote:samo da nije na stratuOh_Femder wrote:How yes no! How yes no! Evo mi odma' puče B žica na gitari...od napetosti...ži(v)čaneNoor wrote:nije vrag da te sve to tak jako brineOh_Femder wrote:
Kaj bi to ti štela implicirati? Da nisi katolkinja? Ili, nedajbože i majkobožjanampomozi, da nisi Hrvatica? Ajme meni, tek mi sad upalilo! Da nisi žensko, nego kaki trandža?
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ecija gola omotana u zastavu
» ''Mlada danska političarka fotkala se potpuno gola, a Instagram joj je pun seksi poza''
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» GOLA PEVA O SPERMI
» Da li je Zvezda oštećena kod gola Žirua?
» ''Mlada danska političarka fotkala se potpuno gola, a Instagram joj je pun seksi poza''
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» GOLA PEVA O SPERMI
» Da li je Zvezda oštećena kod gola Žirua?
Page 5 of 7