POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
dij enasla dnrh za performans, nema para, zas nie otisla u saudiju ili katar :DPinochet wrote:taman.. sada je privuka pozornost, vrime je za dobro se udat i rodit dvoje dice..mutava baštarda wrote:Tijelo joj se dobro drži i trebala bi se požuriti s karijerom. Za 20 godina kad se skine neće biti ovoliko publike i dobiti će upalu mokraćnih puteva....
..a prije toga provjerit da li ej kandidatu pun racun ili racuni..bez toga 'ni's...pa opet gola na korzo..da rspise novi natjecaj..Pinochet wrote:taman.. sada je privuka pozornost, vrime je za dobro se udat i rodit dvoje dice..mutava baštarda wrote:Tijelo joj se dobro drži i trebala bi se požuriti s karijerom. Za 20 godina kad se skine neće biti ovoliko publike i dobiti će upalu mokraćnih puteva....
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Nešto duhovito da se pogledat, tipa kad labrović gusla na tekst iz glorije ili kad liječi tabletama bolesne riječi u knjigama. S druge strane kada mi se babe počnu skidati ili kad piju svoju mokraću itd onda jebat ga...epikur37 wrote:Obični egzibicionizam...i bezidejnost.
Glupi su mi i Gotovčevi i Vlastini performansi iz onog doba a danas je to posve idiotski.
Strašno. Golo žensko telo.
Najviše me živcirala Vlasta Delimar.mutava baštarda wrote:Nešto duhovito da se pogledat, tipa kad labrović gusla na tekst iz glorije ili kad liječi tabletama bolesne riječi u knjigama. S druge strane kada mi se babe počnu skidati ili kad piju svoju mokraću itd onda jebat ga...epikur37 wrote:Obični egzibicionizam...i bezidejnost.
Glupi su mi i Gotovčevi i Vlastini performansi iz onog doba a danas je to posve idiotski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
obična egzibicionista koja se osim što gola izvodi performanse gola naslikava i za "erotske" časopise itd.
mislim da se nikad nije slikala obučena
Tila je rec, golo je o-kej.
Tako su i oni homici krenuli.
Oma u kurikul, da ne zaostanemo za naprednima.
Tako su i oni homici krenuli.
Oma u kurikul, da ne zaostanemo za naprednima.
dijagram-
2015-08-09
Čujte,Novi list se u posljednjih par dana nešto jako raspištoljio sa otvaranjem tog kulturtnog centra u prostorijama tvornice Rikard Benčić.
Te europska prijestolnica kulture,te Tomislav Gotovac,performansi...Kao da se dogodila neka velika kulturna revolucija.
Kazalište se totalno srozalo,a ni nekih književnih događaja više nema. O kinu da se i ne govori.
Sport je u totalnom rasulu,osim Rijeke. Sve u svemu sada se tim nevažnim parakulturnim događajima daje neka lažna važnost.
Te europska prijestolnica kulture,te Tomislav Gotovac,performansi...Kao da se dogodila neka velika kulturna revolucija.
Kazalište se totalno srozalo,a ni nekih književnih događaja više nema. O kinu da se i ne govori.
Sport je u totalnom rasulu,osim Rijeke. Sve u svemu sada se tim nevažnim parakulturnim događajima daje neka lažna važnost.
2014-04-22
Ovaj me debilizam podsjetio na jedan drugi debilizam kojeg sam nedavno pročitao....Nažalost, s konačnim posljedicama...
Meksiko: Nitzia Mendoza Corral (18) i Clarissa Morquecho Miranda (17) provele su poslijepodne na hipodromu, a nakon toga su se uputile prema pisti. Vjerojatno zbog buke nisu čule avion
Dvije tinejdžerice su poginule nakon što ih je udario zrakoplov dok su u blizini piste htjele snimiti selfie. Meksikanke Nitzia Mendoza Corral (18) i Clarissa Morquecho Miranda (17) provele su poslijepodne na hipodromu, a nakon toga su se uputile prema pisti. Vjerojatno zbog buke nisu čule da dolazi avion. Krilo sportskog aviona udarilo je djevojke po glavi i nanijelo im smrtonosne ozljede od kojih su umrle na mjestu.
Nije jasno zašto pilot nije vidio djevojke. Vrijeme je bilo lijepo i vidljivost je bila dobra. Ime pilota nije poznato.
Mendoza je studirala pravo, a njezina je prijateljica je još išla u srednju školu. Obitelji nisu dale izjave, a policija je rekla kako slučaj istražuje, pišu mediji.
Htjele snimiti selfie: Avion ih udario u glavu, obje poginule
Meksiko: Nitzia Mendoza Corral (18) i Clarissa Morquecho Miranda (17) provele su poslijepodne na hipodromu, a nakon toga su se uputile prema pisti. Vjerojatno zbog buke nisu čule avion
Dvije tinejdžerice su poginule nakon što ih je udario zrakoplov dok su u blizini piste htjele snimiti selfie. Meksikanke Nitzia Mendoza Corral (18) i Clarissa Morquecho Miranda (17) provele su poslijepodne na hipodromu, a nakon toga su se uputile prema pisti. Vjerojatno zbog buke nisu čule da dolazi avion. Krilo sportskog aviona udarilo je djevojke po glavi i nanijelo im smrtonosne ozljede od kojih su umrle na mjestu.
Nije jasno zašto pilot nije vidio djevojke. Vrijeme je bilo lijepo i vidljivost je bila dobra. Ime pilota nije poznato.
Mendoza je studirala pravo, a njezina je prijateljica je još išla u srednju školu. Obitelji nisu dale izjave, a policija je rekla kako slučaj istražuje, pišu mediji.
Guest- Guest
uffff..cura ima dobro razvaljenu Prdaru...valja valja..
Guest- Guest
igraj mala na stolove
dacu kola I volove
dacu kola I volove
je odostraga je dobra...vjerojatno od naprijed..vidi se d anjeguje tijelo..ali guza joj je zarzrađena to se moze vidjeti ko se kuzi u to.. ..ocito joj nije strano u prdu ga primat..pismejker wrote:uffff..cura ima dobro razvaljenu Prdaru...valja valja..
2015-09-08
marcellus wrote:obična egzibicionista koja se osim što gola izvodi performanse gola naslikava i za "erotske" časopise itd.
Performans .... e!
Stribor-
2015-09-22
tak oje..i nije cvrsta,nego onako,hajmo reci..prosjecna...steta sto nisi vidio Prdu jedne koju sam kukumbao u Zagrebu..guza breskva a strukic loman..ufff,kak oje ta jasila ,a guza kao od mramora tvrda...uffff...vuksadinare wrote:je odostraga je dobra...vjerojatno od naprijed..vidi se d anjeguje tijelo..ali guza joj je zarzrađena to se moze vidjeti ko se kuzi u to.. ..ocito joj nije strano u prdu ga primat..pismejker wrote:uffff..cura ima dobro razvaljenu Prdaru...valja valja..
Guest- Guest
Evo jos malo iz kulture clanak.
Nisam hteo da otvorim temu, znam da bi je Kic zatvorio.
Sta zna Kic sta je umetnost
http://www.telegraf.rs/vesti/kultura/2898385-u-krupnom-kadru-na-rts-prstima-pipale-vaginu-i-maksimalno-sirile-noge-da-se-dobro-vidi-drugi-deo-predstave-koji-je-izazvao-kontroverzu-18
http://www.telegraf.rs/vesti/kultura/2898385-u-krupnom-kadru-na-rts-prstima-pipale-vaginu-i-maksimalno-sirile-noge-da-se-dobro-vidi-drugi-deo-predstave-koji-je-izazvao-kontroverzu-18
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Evo jos malo iz kulture clanak.
Lepo,.no sto cure zele poruciti time Performansom??
Guest- Guest
...mi smo frljicevi frljic je nas...pismejker wrote:Serbinho-3 wrote:Evo jos malo iz kulture clanak.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...mi smo frljicevi frljic je nas...pismejker wrote:Serbinho-3 wrote:Evo jos malo iz kulture clanak.
uffffff..ima tamo vrlo obecavajucih Medjunožja....mdaaa...
Guest- Guest
http://www.telegraf.rs/vesti/kultura/2898349-muskarac-lize-anus-drugom-muskarcu-u-uzivo-programu-na-rts-u-scena-izazvala-bujicu-komentara-foto-18-video
POgledajte ovu grozotu! Beograde,jesi li ti normalan?
2014-04-22
kad je bio..jastreb wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/kultura/2898349-muskarac-lize-anus-drugom-muskarcu-u-uzivo-programu-na-rts-u-scena-izazvala-bujicu-komentara-foto-18-video
2015-09-08
uffff.ova lici na onu Mudoratorku grintavu,koja katkad upadne ovdje na forum..
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ecija gola omotana u zastavu
» ''Mlada danska političarka fotkala se potpuno gola, a Instagram joj je pun seksi poza''
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» GOLA PEVA O SPERMI
» Da li je Zvezda oštećena kod gola Žirua?
» ''Mlada danska političarka fotkala se potpuno gola, a Instagram joj je pun seksi poza''
» Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
» GOLA PEVA O SPERMI
» Da li je Zvezda oštećena kod gola Žirua?
Page 2 of 7